Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul Gelinleri-Kuafor Sorunsali

dincersemra1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
179
9
11
İstanbul
Merhaba Hanimlar,

bende insallah yaz gelini olucam ama kuafor olayi kafama cok takildi gelinligi fotograflari ve herseyi etkiliyor sac makyaj.

Avrupa Yakasinda kuafor onerisi istiyorum. Siz kimlerle anlastiniz? Dugununuze ne kadar zaman kala anlastiniz? Ne fiyat aldiniz? :26:

Gelin birbirimize fikir verelim..
:16:

Merhaba Hanimlar,

bende insallah yaz gelini olucam ama kuafor olayi kafama cok takildi gelinligi fotograflari ve herseyi etkiliyor sac makyaj.

Avrupa Yakasinda kuafor onerisi istiyorum. Siz kimlerle anlastiniz? Dugununuze ne kadar zaman kala anlastiniz? Ne fiyat aldiniz? :26:

Gelin birbirimize fikir verelim..
:16:

Valla bende araştırma yapıyorum şimdilik mali kuaför var yeşilköyde bütçeme de uygun orayı düşünüyorum ama önceden gidenlerdende yorum almak isterdim:ssz:

Kızlar hadi yok mu İstanbul da evlenen nişanlanan saç yaptıran bu sene yahuu? :5::5::5:

Valla bende araştırma yapıyorum şimdilik mali kuaför var yeşilköyde bütçeme de uygun orayı düşünüyorum ama önceden gidenlerdende yorum almak isterdim:ssz:

Bende pek öneri bulamadım ondan açtım konuyu canım, eminim öneriler vardır da herkes düğün telaşında olunca :31::16: Bende birinci ağızdan memnun kaldım falan duymak istiyorum acıkcası :49:

Back
X