Merhaba, ben orada sezaryen olmak zorunda kalmıştım. Hastane personelinin tutumu gayet iyi bir endişen olmasın. Leyla hanıma gitmedim ama onunda çok iyi olduğunu duydum.
Benim tek yaşadığım sonra ameliyat sonrası yaşadığım acı. Öyle bir acıydı ki bebeğimi görecek isteğim bile yoktu. Yeteri kadar acımı hafifletici ilaç vermedikleri için çok acı çektim, ta ki eşimin hemşireleri uyarmasından sonra seruma konulan ilacın vucudumda etkisini göstermesiyle sona erene kadar.
Bu arada başka arkadaşda orada sezaryen oldu ama o bu sıkıntıların hiçbirini yaşamadı.
Allah yardımcın olsun!
ben o hastaneye 1 defa gittim.Bahar Hn.a ve memnun kalmadım bıraktım.
Geçti gitti çok şükür... Arkadaşım dikiş atılmadı, yapıştırıldı. Senin ne zamana geliyordu doğum?geçmiş olsun canım cevabın için teşekkürler.peki sezaryenin nasıl yapıldı dikişli mi yapıştırma yöntemiyle mi?
Geçti gitti çok şükür... Arkadaşım dikiş atılmadı, yapıştırıldı. Senin ne zamana geliyordu doğum?
valla bende medipole gidicem bundan sonra hakan beyden randevu aldım daha hiç gitmedim ama inşallah memnun kalırım bakalım doğumda benim yakın arkadşım iki doğumunuda orda yaptı ama epidural normal doğum yaptı memnunduda sezeryanı bilemiyorum bende sezeyan diye düşünüyorum sanki yapamazmışım gibi geliyo normal hayırlısı neyse artık
merhaba arkadaşlar, istanbul medipol hastanesin de kendileri ya da yakınları sezaryan olan var mı? ben oraya Leyla Hanım'a kontrollerime gidiyorum doğum da orada olacak inş.
sizlerden ricam sezaryan ameliyatı nasıl oluyor orada ameliyat öncesi ve sonrası hastanenin tutumu ? kısacası memnuniyetiniz ya da şikayetiniz?
ayy çok uzun oldu kusura bakmayın..
hakan bey oldukça esprili bir doktor ve işinin ehli olduğunu duydum.ben leyla hanıma gidiyorum ben de memnunum.hakan beye de detaylı ultrason için gitmiştim. bu arada arkadaşınızın epidural normal doğumuyla ilgili biraz bilgi verir misiniz;?
ben de nisanda medipolde leyla hanımda sezeryan oldum.hastane rahat hemşireler falan güleryüzlü.bi sorun yaşamadım yani.leyla hanıma zaten söyleyecek bişey bulamıyorum.
umarım öyledir bilmiyorumkismile
epiduralda belden aşağısını uyuşturuyor doğum sancılarını hissetmiyorsun yani açılırken alttaraf çekilen sancıları duymuyorsun ama ondada yine belli açılmadan sonra yapıyorlar doğumun başlamış olması lazım diye biliyorum ama çok uzman değilim açıkçası maşallah arkadşım çatır çatırda doğurdu kızlarını darısı bizim başımıza inşallah ama ben korktuğum için açıkçası ayık olmak pek işime gelmiyor tabi o zamana daha çok var kim öle kim kala eyvahedigeldismile
leyla hn ın gönlü normal doğumdan yana ama ısrar etmiyor merak etme,bana bazı hastalar gerçekten doğuramıyor,artık ısrar etmiyorum o yüzden demişti..ben çok yeni spinal sezeryan oldum kendi isteğimle,leyla hn ın hastasıyım,çok şükür bir sıkıntım yok şu an..bir tek kahveyi eksik etmemek gerekiyor doğumdan sonra,yoksa feci bir başağrısı oluyor kafamçokkarıştı bende oldu oradan biliyorum :)))genel anestezili sezaryen mi yoksa epidural mi oldun? ayrıca sen mi istedin yoksa mecburen mi oldun? biz henüz konuşmadık leyla hanımla ama yaklaşımını merak ediyorum yani illa da normal doğum olması konusunda ısrarcı mı acaba? ya biraz değil çok korkuyorum da.aslına bakarsan herşeklinden korkuyorum eyvahedigeldismile
leyla hn ın gönlü normal doğumdan yana ama ısrar etmiyor merak etme,bana bazı hastalar gerçekten doğuramıyor,artık ısrar etmiyorum o yüzden demişti..ben çok yeni spinal sezeryan oldum kendi isteğimle,leyla hn ın hastasıyım,çok şükür bir sıkıntım yok şu an..bir tek kahveyi eksik etmemek gerekiyor doğumdan sonra,yoksa feci bir başağrısı oluyor kafamçokkarıştı bende oldu oradan biliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?