İstanbul Medipol'de sezaryan olanlar...

arkadaşlar bede mediplde pinal sezeryanla dogum yaptm. sema hanım var orda kadın dog. dr. o yaptı ameliyatı bagırta bagırta. hayatımn en büyük travmasını yaşadım dogumumda. aslında normal düşünüodum ama çatı muayeesinde sema çok canımı yakınca muayeneye izin vermedim yni yarıdakestim oda ben azarlayıp korkuttu sezeryana döndüm spinal oldum ama hepsini hissettim. çıglk ta ata kızımı çıkadlar karnımdan sonra hatasnı anlayınca uyut bni. 3 gün önce kuzenim 1 gün önce arkadşım spinal sezeryan oldu başka şehirlerde ve hiçbişey hissetmediler. her dogum haberi aldıgımda isyan edesim gelio. tamamen sema dan kaynaklı. insan il dogumunda neylekarsılaşacagını bilmio o acıları bile normal sanıo. sonradan anladımki canlı canlı sezeryan olmuşum benneyaptımki. allahından bulsun diorum. ama hemşireler hastaneve diğr koşular gayet ii.

ayy canım ya çok üzüldüm çok acı çekmişsin.allahtan ucuz atlatmış ve de sağ salim kurtulmuşsunuz bebişinle beraber..açıkçası ben de sema hanımla ilgili hiç iyi şeyler duymadım.Allah yardımcımız olsun..ayrıca çatı muayenesinden ben de çok korkuyorum.sanki doğumu erkene alacakmış gibi hissediyorum bir de tabiiki canımın ne kadar acıyacağını kestiremiyorum

bende medipole gitmeye karar verdim arkadaşlar doktor önerebilirmisiniz hangisi daha ii karar veremedim ya((

bende medipole gitmeye karar verdim arkadaşlar doktor önerebilirmisiniz hangisi daha ii karar veremedim ya((

merhaba, ben medipolde leyla hanıma gidiyorum çok tatlı,sevecen,iyi bir doktor.çok tavsiye edilen bir doktor ben de tavsiye üzerine gitmiştim 4. doktorum oldu benim :) iyiki de gitmişim.eğer gitmek istersen hastane randevu sistemi ile çalışıyor ve de leyla hanım biraz yoğun.15-20 gün hatta 1 ay sonrasına gün veriliyor ama bir kaç sefer gittikten sonra tüm randevularını topluca alırsın böylelikle bu sorundan kurtulmuş olursun.bu nedenle eğer karar verdiysen bir an önce randevunu almalısın bence.

ben medipolde şule hanıma gidiyorum randevu bulmaktada zorlanmıyosun diğer doktorlara göre sanırım daha az hastası var ama ben kendisini çok seviyorum yaklaşık bir senedir gidiyorum kendisine şu an 5 aylık hamileyim bu hamileliğimden 3 ay önce dış gebelik yaşadım ve takibimi şule hanım yaptı ve ameliyata bile gerek kalmadan iğne tedavisyle sonlandırdı hamielliğimi çok ilgili bi doktor bence hergün görüştük kendisiyle istediğim saatte çekinmeden arayabiliyorum her konuda çok anlayışlı ve yardımcı oluyo hemde güler yüzlü bi doktor ama doğumuna girmediğim için bi bilgim yok ama ondada bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum.ayrıca gereksiz testler ve masraflar çıkarmıyo insanın başına.bide maddi gücün el vermiyosa testleri dışarada yaptırabilirsin gayet anlayışla karşılıyo ben tavsiye edebilirim sana sule hanım bence çok iyiii

Leyla hanımmı Allah korusun bir daha yüzünü dahi görmek istemiyorum o güler yüzün altında neler yatıyor hepsini gördüm para uğruna beni hastanede yatırdığı yetmezmiş gibi ikiz yavrularımı 8 aylıkken almaya kalktı başka doktorlara göründüm ve hepsi nasıl olur 8 aylık hemde ikiz bebekler alınırmı dediler düşününki 8.ayımda bıraktım hemde seni öyle bir bağlıyorlarki hastaneye imza atarak çıkıyorsun

ben kimseyi yönlendirmek için yazmıyorum herkes seçiminde özgürdür sadece yaşadıklarımı benim durumuma düşülmesin diye paylaşmak istedim

beni hastanede yatırdı saf serum vede evde kullandığım ilacımı benden alarak bana verdiler başkada bişey yok tansiyondur yok ateş ölçme falan derken bi bakarım 1milyar 750 ücret çıkardılar karşıma 8 aylık ortada kaldığım yetmezmiş gibi birde hastaneyle cebelleştim neymiş 75 milyonluk usg hastanede yatınca 210 milyon oluyormuş neden ? tekerlekli sandalyeyle seni alıp usg ye götürdüler diye

aman aman herşeyde bir hayır varmışki orda doğumumu yapmamışım kimbilir neler yaşayacaktım ve nitekimde yaşayan arkadaşlarıda okudum burda meğer aynı sorunları bir ben yaşamamışım

sonuca gelince şuan yavrularımı sağsalim kucakladım hemde 37.haftalık doğum yaptım Leyleyı bırakmayıp 32.haftada sezeryan olsaymışım kesin bebeklerin yaşamazdı dedi doktorum çünkü 37 hafta olmasına rağmen 3 günde küvezde yattı düşünün yani

neyse Rabbime şükürki yavrularım sağsalim kollarımda şuan

merhaba ,büyük bir olay atlatmışsınız çok geçmiş olsun.sonuçta bebekleriniz sağ salim kucağınızda ve de sağlığınız yerinde çok şükür.
ama inanın şaşırdım yanii sitede ilk defa leyla hanımla ilgili negatif bir fikir görüyorum ya da ben mi göremedim başkaları yazdı da.

turser ayrıca anlayamadığım bir şey daha var; hastaneye imza atarak çıkıylıyor derken neyi kastettin.acemi olmak istemiyorum sonuçta iyi kötü şeyleri yaşayan birinden tecrübe etmek çok önemli

Leyla hanım bana 2 gün kadar yatmam gerektiğini söylemişti bende devlet hastanelerinde yer bulamadığım için Leyla hanıma medipolun paralı olduğunu ona imkanımın yetemeyeceğini ama 2 gün yeterli ise yatış yapabileceğimi söylemiştim nitekim yeterli bencede durumun riskliyken zaman kaybetme dedi ve beni apar tpar yatmaya mecbur bıraktı göya kolestaz değerim çok yükselmiş bebişlerim ve benim hayatım tehlikedeymiş halbuki bunun için sadece benim evde kullandığım ilacı bana vermekle yetindiler hatta acemi bi doktor olduğunuda sonradan anladım çünkü hayati tehlike dediği o değeri başka doktor kullandığım ilacın dozunu artırarak hemde hiç yatış yapmadan beni kontrolde tutarak düşürdü ve dediğim gibide 37.haftamda doğum yaptım ikizler için 37.hafta süper bi durum ama Leyla hanıma kalsa hayati tehliken var ben imza atmadan bırakamam seni hastaneden çıktığımda bana bişey olursa sorrumlusu benim diye bi kağıt imzalatarak beni çıkardılar ve Leyla hanımın odama en son gelip çıkar ayak dediği sözde şuydu ben durumun ciddiyetini anlattım ama sen anlamadın bebeklerinde şu anda tehlikede dedi ama artık o kadar güvenimi sarsmıştıki orda duramazdım iyikide durmamışım 8 aylıkken yavrularımı alsaydı gerçekten yaşamaları çok zordu

neyse ben dediğim gibi kimseyi etkilemek için yazmadım ama yaşadığımıda benim durumuma düşülmesin diye paylaşma zorunluluğu hissettim ayrıca kimseden duymadım demişsin evet bende Leyla hanımı araştırarak çok seçici davranarak seçtim 8.aya kadarda baştan beri hep ona gittim ne zamanki bunları yaşadım o zaman nette benim gibi maddi çıkar uğruna paralanan çok kurban gördüm iyice araştırırsan eminol sende göreceksin

yineliyorum herkes kararında özgürdür Leyla hanımın her hastasıda benim yaşadıklarımı yaşayacak diye birşey yok umarım sorunsuz hamilelik yaşarsınızda yatmak gibi şeyleri mazeret ederek bebişlerinizi kullanarak sizi maddi manevi sömürmeye kalkmazlar

Giriş tarihi: Dec 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ilk hamile kaldığımda bir hastanede düşük olayı yaşadım ve Medipol hastanesinde çalışmakta olan Dr. SEMA OVALI yı çevremizde bulanan insanların tavsiyesiyle tercih ettim. Kendisi 2. hamilelikte başından beri takip ederken yine düşük olayı yaşadım ve Dr. hanımın bu konudaki tek yorumu şu idi: '' herşey Allahtan, bir daha deneyin.'' tamam herşey Allahtan ama bunun bir nedeni olmalı diye sorduğumuzda nedeni olamaz senin herşeyin normal, anormal bi durumun olsa ben bunu görürüm, herkeze olur böyle şeyler cevabını aldım, 3. kez hamile kaldığımda netice yine aynı ve yine düşük. Dr. hanımın bu seferki yorumu ise şöyle idi: '' Ah canııım çok yıprandın sen''
Dr. hanım tahlil yapsak nedenini araştırsak diye sorduğumda, tabi yapmak lazım, bakmak lazım cevabını aldık,
Kendi araştırmalarımızla öğrendiğimiz HSG(rahim filmi) çektirmemiz gerektiğini sorduğumuzda, rahimde bir bozukluk yok, olsa ben görürüm diyerek gerek yok dedi.
şu unutulmamalıdırki sorunsuz gebelikte her dr. başarılıdır, önemli olan sorun yaşandığı an araştırma yoluna gitmek veya daha uzman kişilere yönlendirmektir, ama sema hanım bunları yapmak yerine biz kendisini bırakmamış olsa idik, ‘’tekrar deneyin tekrar deneyin’’ gibi saçma sapan sözler üretmekle uğraşıyor olacaktı.
Sonuçta bu konuda çok uzmanlaşmış bir doktora gittik, HSG çektirdiğimde rahimde T uterus (T şeklinde rahim) çıktı. Düşüklerin sebebi tamami ile bundan ve bunun tek tedavisinin histeroskopi ameliyetı olduğunu öğrendik, ameliyatımı başarılı bir şekilde oldum. Ve sorunum kalmadı.
SEMA OVALI hanım sayesinde 3 düşük olayı ve inanılmaz psikolojik sorunlar yaşadım. Böyle sorunlarla karşılaşan insanlara tavsiyem, bu konuda en iyiyi bulmalarıdır.

şu unutulmamalıdırki sorunsuz gebelikte her dr. başarılıdır, önemli olan sorun yaşandığı an araştırma yoluna gitmek veya daha uzman kişilere yönlendirmektir,

kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım sorun yokken zaten doktorun gerçek yüzünü göremiyorsun çok geçmiş olsun hem madden hem manen yıpratılmış zamanın boşa harcanmış halbuki baştan teşhis konsaydı 2 gebeliğini kesin kurtarmış olacaktın Rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun canım

çok geçmiş olsun canım.rabbim yeni üzüntüler yaşatmasın.bir an önce bebek sahibi olursun inşallah...

ben bahar çağlayanla doğum yaptım iannılmaz bir kadın çok seviyorum hiç bir sorun yaşamadım ki benim hamileliğim çok zor ve riskliydi herşey için binlerce teşekkürler kendisine

yiğenimin doğumu orada oldu ve hastaneden enfeksyon kaptı ve 26 gun yogun baımda kaldı kesinlikle hayır... 1-2 mılyar belki oynuyor diğer hastanelerle arasında ama sakın diyim bizim çektiklerimizi senin yaşamanı istemem....
zor döndü canım hayata ...

çok geçmiş olsun, duyunca hem çok üzüldüm hem de çok korktum. ben de medipole gidiyorum . biraz daha açık yazabilir misiniz?

merhaba kızlar

ben 34. hafta dayım ve anadolu yakasına yeni taşındım. Doktorum bahçelievler hizmet hastenesinden Meltem hanım ama değiştirmek zorundayım.

Medipol e giden arkadaşlar .
hastaneyi ve doktorları ya da hangi doktorları tavsiye edersiniz
doğumum sezaryen olacak ve 3 haftam kaldı
ooofffff çok az zamanım kaldı
lütfen yardım edin arakadaşlar

Merhaba,
Ben de doktorumun çalıştığı hastanenin SSK anlaşması olmadığı için Medipol'e ve Dr Bahar Çağlar'a gitmeye başladım. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile. Samimi bir hanım. Sanırım onunla devam edeceğim... Hakkında olumsuz bir bilgiye rastlamadım.
Umarım istediğin gibi bir doktor bulursun..

Bende yarin ilk defa Bahar Hanima gidecegim.Deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz?

Bende yarin ilk defa Bahar Hanima gidecegim.Deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz?

Şu anda sorunsuz devam ediyoruz. Çok pratik, hızlı ve açıksözlü. Mesela ben epidural sezaryeni tercih ettiğimi söylediğimde (sağlık sebeplerinden dolayı normal doğum yapamayacağım) genel anesteziyi tercih etmem yönünde uyardı. Epiduralin tutmaması durumununda mutsuz olacağımı söyledi. Ben yine bu şekilde istiyorum ama doktorum tüm handikapları çekinmeden paylaşıyor. Bu hoşuma gitti açıkçası. Yarın yine randevumuz var...
Sizin nasıl geçti randevunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…