arkadaşlar bede mediplde pinal sezeryanla dogum yaptm. sema hanım var orda kadın dog. dr. o yaptı ameliyatı bagırta bagırta. hayatımn en büyük travmasını yaşadım dogumumda. aslında normal düşünüodum ama çatı muayeesinde sema çok canımı yakınca muayeneye izin vermedim yni yarıdakestim oda ben azarlayıp korkuttu sezeryana döndüm spinal oldum ama hepsini hissettim. çıglk ta ata kızımı çıkadlar karnımdan sonra hatasnı anlayınca uyut bni. 3 gün önce kuzenim 1 gün önce arkadşım spinal sezeryan oldu başka şehirlerde ve hiçbişey hissetmediler. her dogum haberi aldıgımda isyan edesim gelio. tamamen sema dan kaynaklı. insan il dogumunda neylekarsılaşacagını bilmio o acıları bile normal sanıo. sonradan anladımki canlı canlı sezeryan olmuşum benneyaptımki. allahından bulsun diorum. ama hemşireler hastaneve diğr koşular gayet ii.
bende mart 19 doğum yapacağım medipol ü düşünüyorum sezeryan fiyatları nasıl bilgisi olan varmı:?
bende medipole gitmeye karar verdim arkadaşlar doktor önerebilirmisiniz hangisi daha ii karar veremedim ya((
Leyla hanımmı Allah korusun bir daha yüzünü dahi görmek istemiyorum o güler yüzün altında neler yatıyor hepsini gördüm para uğruna beni hastanede yatırdığı yetmezmiş gibi ikiz yavrularımı 8 aylıkken almaya kalktı başka doktorlara göründüm ve hepsi nasıl olur 8 aylık hemde ikiz bebekler alınırmı dediler düşününki 8.ayımda bıraktım hemde seni öyle bir bağlıyorlarki hastaneye imza atarak çıkıyorsun
ben kimseyi yönlendirmek için yazmıyorum herkes seçiminde özgürdür sadece yaşadıklarımı benim durumuma düşülmesin diye paylaşmak istedim
beni hastanede yatırdı saf serum vede evde kullandığım ilacımı benden alarak bana verdiler başkada bişey yok tansiyondur yok ateş ölçme falan derken bi bakarım 1milyar 750 ücret çıkardılar karşıma 8 aylık ortada kaldığım yetmezmiş gibi birde hastaneyle cebelleştim neymiş 75 milyonluk usg hastanede yatınca 210 milyon oluyormuş neden ? tekerlekli sandalyeyle seni alıp usg ye götürdüler diye
aman aman herşeyde bir hayır varmışki orda doğumumu yapmamışım kimbilir neler yaşayacaktım ve nitekimde yaşayan arkadaşlarıda okudum burda meğer aynı sorunları bir ben yaşamamışım
sonuca gelince şuan yavrularımı sağsalim kucakladım hemde 37.haftalık doğum yaptım Leyleyı bırakmayıp 32.haftada sezeryan olsaymışım kesin bebeklerin yaşamazdı dedi doktorum çünkü 37 hafta olmasına rağmen 3 günde küvezde yattı düşünün yani
neyse Rabbime şükürki yavrularım sağsalim kollarımda şuan
Giriş tarihi: Dec 2009
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
ilk hamile kaldığımda bir hastanede düşük olayı yaşadım ve Medipol hastanesinde çalışmakta olan Dr. SEMA OVALI yı çevremizde bulanan insanların tavsiyesiyle tercih ettim. Kendisi 2. hamilelikte başından beri takip ederken yine düşük olayı yaşadım ve Dr. hanımın bu konudaki tek yorumu şu idi: '' herşey Allahtan, bir daha deneyin.'' tamam herşey Allahtan ama bunun bir nedeni olmalı diye sorduğumuzda nedeni olamaz senin herşeyin normal, anormal bi durumun olsa ben bunu görürüm, herkeze olur böyle şeyler cevabını aldım, 3. kez hamile kaldığımda netice yine aynı ve yine düşük. Dr. hanımın bu seferki yorumu ise şöyle idi: '' Ah canııım çok yıprandın sen''
Dr. hanım tahlil yapsak nedenini araştırsak diye sorduğumda, tabi yapmak lazım, bakmak lazım cevabını aldık,
Kendi araştırmalarımızla öğrendiğimiz HSG(rahim filmi) çektirmemiz gerektiğini sorduğumuzda, rahimde bir bozukluk yok, olsa ben görürüm diyerek gerek yok dedi.
şu unutulmamalıdırki sorunsuz gebelikte her dr. başarılıdır, önemli olan sorun yaşandığı an araştırma yoluna gitmek veya daha uzman kişilere yönlendirmektir, ama sema hanım bunları yapmak yerine biz kendisini bırakmamış olsa idik, ‘’tekrar deneyin tekrar deneyin’’ gibi saçma sapan sözler üretmekle uğraşıyor olacaktı.
Sonuçta bu konuda çok uzmanlaşmış bir doktora gittik, HSG çektirdiğimde rahimde T uterus (T şeklinde rahim) çıktı. Düşüklerin sebebi tamami ile bundan ve bunun tek tedavisinin histeroskopi ameliyetı olduğunu öğrendik, ameliyatımı başarılı bir şekilde oldum. Ve sorunum kalmadı.
SEMA OVALI hanım sayesinde 3 düşük olayı ve inanılmaz psikolojik sorunlar yaşadım. Böyle sorunlarla karşılaşan insanlara tavsiyem, bu konuda en iyiyi bulmalarıdır.
yiğenimin doğumu orada oldu ve hastaneden enfeksyon kaptı ve 26 gun yogun baımda kaldı kesinlikle hayır... 1-2 mılyar belki oynuyor diğer hastanelerle arasında ama sakın diyim bizim çektiklerimizi senin yaşamanı istemem....
zor döndü canım hayata ...
Merhaba,
Ben de doktorumun çalıştığı hastanenin SSK anlaşması olmadığı için Medipol'e ve Dr Bahar Çağlar'a gitmeye başladım. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile. Samimi bir hanım. Sanırım onunla devam edeceğim... Hakkında olumsuz bir bilgiye rastlamadım.
Umarım istediğin gibi bir doktor bulursun..
Bende yarin ilk defa Bahar Hanima gidecegim.Deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?