merhaba hanımlar eşimle birlikte devlet memuruyuz lojmanda yaşıyoruz kira derdimiz yok yani. Her ay kenara 3.500 -4.000 civarı atabiliyoruz çok şükür. Kenarda 75.000 imiz var bi de düğün altınları 20.000 civarı olsa 100.000 diyelim. Bu birikimle ve her ay ortalama 4.000 atarak istanbulda nerelerde ev alabiliriz. Ya da bize ev sahibi olmak hayal mi?
Not : ev alabilirsek lojmanda yaşamaya devam edeceğimiz için içine kiracı koymayı düşünüyoruz. Yani böylece kira gelirimiz de olabilir..
İşte bölgeyi belirleyemiyoruz.bakırköy bahçelievler zeytinburnu gibi yerler imkansız tabiOnce alacaginiz bolgeyi belirleyin. Ama 100.000TL depositle ve 3.5-4000TL kredi odemesiyle arti kira getirisiyle guzel muhitlerden ev alabilirsiniz. Hayirli olsun. Bende ev ariyorum fakat fiyatlarin dusmesini bekliyorum.
Ev almak isteyen herkesin allah uardımcısı olsun. İstanbulda fiyatlar uçmuşbence istediğiniz bir çok yerde alabilirsiniz. peşinat kısmınız gayet iyi çünkü. ayrıca kira geliriniz de olacakmış ordan geleni de verseniz ev için, her ay 5bin tlye yakın ödeme yaparsınız.
benim de çalıştığım aylar biz de kenara 4bin tl falan atabiliyoruz ama ben sürekli işi bırakıyorum tekrar başlıyorum falan devamlı olmuyor. ayrıca sizin gibi peşinatımız da yok. olsa hemen düşünürdük.
Şu an oturmak istemiyoruz yatırım amaçlı geleceği düşünerek almak istiyoruz. Silivri tuzla gibi uzak semtleri biz istemiyoruz. Bakırköy bahçelievler gibi merkeze yakın evlerde de deprem sonrası binalar 500.000 altında göremedik.bizi çok aşar. Karşıyı yani anadolu yakasını çok iyi bilmiyoruz.. Sizlerden fikir alayım dedimHangi semtte oturacaksiniz? Neden hayal olsun ki? Kendi butcenize göre bir yer belirleyin
Malesef istanbulda bu parayla 2+1 bir yeni bir daire alamıyorsun bile..Her ay kenara 4000 lirami5 yil sabredin yali alirsiniz :) masallah Allah bereketini arttirsin
Istanbul olmasi sart mi yatirim amacliysa baska sehirden olabilirMalesef istanbulda bu parayla 2+1 bir yeni bir daire alamıyorsun bile..Alanlar nasıl alıyor ne iş yapıyor walla ben de çok merak ediyorum
Kamuda ikiside kariyer meslek grubundadirlar bence denetmenlik mufettislik vs.. Esimden biliyorumBen de ne iş yaptığınızı merak ettim sakıncası yoksa her ay 4.000 lira kenara koymak herkesin harcı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?