İstanbul sisli memorialde tupbebek yaptıran ya da yaptıracak olanlar lütfen buraya!!!

biricikoo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
64
0
16
İzmir
Merhaba arkadaslar ben 2012 Aralık'ta memorialde mikro enjeksiyon yaptırdım ama olumsuz sonuc aldım.gecen ay da asilama yapıldı İzmirde yine olumsuz sonuc aldım.onumuzdeki ay memorialde tekrar tupbebek yaptırmayı düşünüyorum. Mustafa Acet doktorum.taniyan ve fikri olan var mı?

Canım bende memorial da yaptırdım daha once olumsuz sonuçlandı,bahceci yi öneririm benim dondurulmuslarim var onları denicez su an olmazsa bahceciyi düşünüyorum basarı oranı yuksek bir merkez ve gidenler cok memnun

Ben de memoriali cok başarılı olarak duydugum icin gittim.hatta tupbebek konusunda egitim veren bir hastaneymis.bana önerdikleri icin gittim ama ilkinde olumsuz sonuc aldık.embriyorim da kaliteliymis ama tutmadı rabbimin bir bildigi var ki olmadı.bi kez de yine oraya gitmek istiyorum ne bileyim güvendim hastaneye.baska hastane korkutuyor beni tekrar baska doktor bastan her sey güvenmek önemli.siz hangi doktora yaptırdınız memorialde ?

Memorial Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar topiğini okursan çok faydalanırsın canım. Biz orada yazışıyoruz. Ben de Memorial'da tüp bebek yaptırdım. Hamile kaldım ancak bebeğimi kaybettim. Temmuzda tekrar tedavi düşünüyorum. Benim de doktorum Mustafa Bey. Dediğim gibi diğer topiğe gelirsen oradaki paylaşımları okuyabilirsin.

bende memorialde 3 kez başarısız tüp bebek yaptırdım dr mustafa beydi ama hergün değişik dr lar bakıyor 15 günlük tedavide belki mustafa beyi 2 kere görebildik çok iyi içen detaycı biri bahçeçide de tedavi oldum ama olmayınca olmuyor ne yaparsan yap istersen uzaya git olmuyor işte. ama çok ciddi sorunların yoksa iyi sonuç alabilirsin alanlar oldu çünkü herşeyin hayırlısı tatlım.

canım bızım topıgımız var.b ende memorıalde yaptırdım ılk denememde kızım dunyaya geldı mustafa bey cok ıyı bır doktor ben 1 kere sadece gorustum...sorunumuzda esım varıkosel amelıyatı oldu sperm 0 dı bende polıkıstık over.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…