Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriIstanbul tup bebek merkezi kapandi..
canım o dönemde başka kliniklere embriyolarını taşıtıp transfer olan çok oldu ben bahçeci umut kliniğinde tedavi gördüm bekleme alanında istanbul tüp bebekten gelen çok hasta vardı
canım o dönemde başka kliniklere embriyolarını taşıtıp transfer olan çok oldu ben bahçeci umut kliniğinde tedavi gördüm bekleme alanında istanbul tüp bebekten gelen çok hasta vardı
Kızlar ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside özelde oldu acbadem memorial gibi hastanelerde ama bitane bile embriyom 5. Güne gitmedi hepsi 3. Güne zor geliyordu son olarak kadın doğum doktorum aret kamarı tavsiye etti ve şuan orda tedavi görüyorum ve bu hastanede bi mucize gerçekleşti daha önceki merkezlerde üçüncü güne zar zor giden bir iki embriyo olurdu burda 5. Güne 16 tane 1. Kalite blastokist oluştu maşallah çok şükür :) henüz transfer olmadım sonuçta ne olur bilemiyorum ama şuanda hiç bi doktorun başaramadığını önce Allah tabiki sonra Aret bey başardı