Tüp Bebek Merkezleri Istanbul tup bebek merkezi kapandi..

Kızlar nasıl gidiyor tüp bebişler

Kızlar tasınma durumundan sonra transfer olan oldu mu

Doktorun tavrından memnun kalmadık doktor değiştirdik canım.
İstanbul tüpte donmuşum yok
Hangi dr du peki benim donmuşlar orda ama transfer düşünürsem başka yere taşıyıp yaptırcam

canım o dönemde başka kliniklere embriyolarını taşıtıp transfer olan çok oldu ben bahçeci umut kliniğinde tedavi gördüm bekleme alanında istanbul tüp bebekten gelen çok hasta vardı

canım o dönemde başka kliniklere embriyolarını taşıtıp transfer olan çok oldu ben bahçeci umut kliniğinde tedavi gördüm bekleme alanında istanbul tüp bebekten gelen çok hasta vardı
Sağol cnm bende emre bey yapsın isterim tekrar

Kızlar ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside özelde oldu acbadem memorial gibi hastanelerde ama bitane bile embriyom 5. Güne gitmedi hepsi 3. Güne zor geliyordu son olarak kadın doğum doktorum aret kamarı tavsiye etti ve şuan orda tedavi görüyorum ve bu hastanede bi mucize gerçekleşti daha önceki merkezlerde üçüncü güne zar zor giden bir iki embriyo olurdu burda 5. Güne 16 tane 1. Kalite blastokist oluştu maşallah çok şükür :) henüz transfer olmadım sonuçta ne olur bilemiyorum ama şuanda hiç bi doktorun başaramadığını önce Allah tabiki sonra Aret bey başardı

Back
X