merhaba arkadaşlar; siteyi uzun yıllardır takip ederim bir ara üye de oldum ama hiç yazı yazmadım. ben de Aret bey'in hastalarındanım. Geçen hafta telefonuma randevuların iptal edildiğine dair kısa bir sms gelmişti ancak ben ciddiye alınacak bir şey olduğunu düşünmemiştim , internette dolaşırken işin ciddiyetini ancak kavradım hala şaşkınım, ben 10 haftalık gebeyim ve takiplerim yapılıyor haftaya da randevum vardı belirsizlik içinde kalmakla birlikte tedavi süreçlerini o stresi yaşadığım benim gibi her gün
tüp bebek merkezinde karşılaştığım hastaların ( bir çoğu şehir dışından geliyor) çektiklerini biliyor kaygılarını paylaşıyorum opu işlemleri, transferleri, histeroskopileri olan onca umut yolcusunun böylesi bir durum da kalması çok üzücü allah hepimize sabır versin.
Sabah itibarıyla telefon elimde kurum kurum sağı solu arıyorum. Beyoğlu ilçe sağlık müdürlüğünü aradım oradan öğrendiğime göre embriyoların tamamı Koç üniversitesine nakledilmiş oradan bilgi alabilirsiniz. Yine tüm hasta bilgilerimiz bir kaç gün içinde Koç üniversitesine aktarılacakmış. Dijital bilgilerimize de Şişli Etfal hastanesinden ulaşabilirmişiz.
Koç üniversitesini aramadım çünkü embriyom yok umarım sağlıklı bilgiler verirler.
Şişli etfal hastanesinde henüz bu konudan bilgisinin olduğunu söyleyen biriyle konuşamadım.
Not: Ohal nedeniyle kapatılan kurumların bir daha hizmet vermeleri söz konusu değilmiş Beyoğlu ilçe sağlık müdürlüğünden söylenene gör allah yardımcımız olsun, hasta bilgilerimizin olduğu dosyalara ulaşıp yeni der arayışına girmemiz gerekiyor gibi görünüyor.