Tüp Bebek Merkezleri Istanbul tup bebek merkezi kapandi..

az önce Aret bey in sekreteriyle görüştüm, ben Emre bey in hastasiyim, embriyolarim ordaydı.. onumuzdeki 1 aylık surecde beklemedeyiz dedi.su an doktorlar calisamiyormus maalesef :KK43: .. Emriyorlda denildigi gibi saglıklı ve güvenli bir sekilde Dr.Faruk bey (embriyolog) koç üni. hast. tasinmis..

Aret Kamar'ın facebook hesabında yazanı alıntıladım bilginize...

Aklınıza takılan tüm sorularınız için bize 08:00-20:00 saatleri arasında aşağıdaki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.0530 6500430
0530 6500431
0530 6500432

En çok merak edilen sorularınız için sizleri aydınlatmak isterim.
1- Embriyolarımız nerede?
Embriyolar güvenli bir şekilde Koç Üniversitesi Hastanesine nakledildi,güvenli bir şekilde saklanmaya devam ediyor.

2-Embriyolarımız karışır mı?
Hayır. Embriyolarınız mevcut tankları ile birlikte hiçbir yer değişikliği olmadan güvenli olarak nakledildi.

3-Dr.Aret Kamar Dr.Çağdaş Aslan Dr.Suzan Gençsoy Dr.Emre Karateklioğlu hasta bakacaklar mı?
Başta Aret Kamar olmak üzere tüm hekimlerimiz hasta bakmaya devam edecekler ancak 1ay kadar takip hastası almayacağız, sürecimiz netleştiğinde kaldığımız yerden allahın izni ile yolumuza devam edeceğiz.

4-Gebelik takibinde doğumu yaklaşan/ ameliyat bekleyen hastalar ne olacak?
İletişim numaralarından bizleri arayın lütfen, mutlaka sizleri yönlendireceğiz ve acil müdahale gerektiren durumlara müdahale edeceğiz.

Anlayış ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

merhaba arkadaşlar; siteyi uzun yıllardır takip ederim bir ara üye de oldum ama hiç yazı yazmadım. ben de Aret bey'in hastalarındanım. Geçen hafta telefonuma randevuların iptal edildiğine dair kısa bir sms gelmişti ancak ben ciddiye alınacak bir şey olduğunu düşünmemiştim , internette dolaşırken işin ciddiyetini ancak kavradım hala şaşkınım, ben 10 haftalık gebeyim ve takiplerim yapılıyor haftaya da randevum vardı belirsizlik içinde kalmakla birlikte tedavi süreçlerini o stresi yaşadığım benim gibi her gün tüp bebek merkezinde karşılaştığım hastaların ( bir çoğu şehir dışından geliyor) çektiklerini biliyor kaygılarını paylaşıyorum opu işlemleri, transferleri, histeroskopileri olan onca umut yolcusunun böylesi bir durum da kalması çok üzücü allah hepimize sabır versin.

Sabah itibarıyla telefon elimde kurum kurum sağı solu arıyorum. Beyoğlu ilçe sağlık müdürlüğünü aradım oradan öğrendiğime göre embriyoların tamamı Koç üniversitesine nakledilmiş oradan bilgi alabilirsiniz. Yine tüm hasta bilgilerimiz bir kaç gün içinde Koç üniversitesine aktarılacakmış. Dijital bilgilerimize de Şişli Etfal hastanesinden ulaşabilirmişiz.

Koç üniversitesini aramadım çünkü embriyom yok umarım sağlıklı bilgiler verirler.

Şişli etfal hastanesinde henüz bu konudan bilgisinin olduğunu söyleyen biriyle konuşamadım.

Not: Ohal nedeniyle kapatılan kurumların bir daha hizmet vermeleri söz konusu değilmiş Beyoğlu ilçe sağlık müdürlüğünden söylenene gör allah yardımcımız olsun, hasta bilgilerimizin olduğu dosyalara ulaşıp yeni der arayışına girmemiz gerekiyor gibi görünüyor.

Onlar benim ahimi aldı kök sökturduler 4 tane embriyom da onlar da yazıklar olsun

Arkadaşlar bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? Embriyolarımız koç ünivde. Benim 5 embriyom var. Eee transfer yaptırmak istediğimde ordan başka bi yere taşıtmak sıkıntılı olurmu sizce? Yoksa orda yaptırmakmı mantıklı? Koç üniv tüp bebekte nasıl onu bile bilmiyorum, Tüp bebekte Emre beyden başkasını hiç düşünmemiştim.. Nasıl olacak bundan sonrası???

Ben Allah'tan isteyecegim zaten çok kaliteli diye transfer ettikleri yumurtalar da tutmadi benim onlara güvenim de kalmadı dondurulmuş yumurtalarım da olsa tekrar tedavi düşünmüyorum düşünsem de bir iki ay bekleyeceğim embriyolar bile karışmış olabilir

Ben bir türlü koç ünv.hast. ulaşamıyorum. Arıyorum santral isim soyisim telefon alıyor. Zarif hanım sırasıyla size geri dönüş yapacaktır diyip bırakıyor. Geri dönüş yapan henüz olmadı. Embriyolar orda güvendeymiş onu biliyorum.

Aret beyin facebook sayfasında vermiş olduğu numaralardan hemşiresine ulaştım.
Benim durumum Opu yapıldı bu adetle transfer olacaktım. Opu günü ücretin tamamını bizden tahsil ettiler.
Aret beyin hemşiresi ile görüştüm. Başka bir merkezde transfer olursam o merkez transfer ücreti talep edermiş. Ki Koç Ünv.Hastaneside bir arkadaş sormuş 2.200 tl istemiş. 1 ay içinde herşey belli olacaktır hukuki süreçlere başlandı falan fisman dedi. Şimdi ne kadar güvenebilirsinki. Oyalıyo olabilrlermi kafamda deli sorular. Benimle aynı durumda olan varmı acaba.

Ben Allah'tan isteyecegim zaten çok kaliteli diye transfer ettikleri yumurtalar da tutmadi benim onlara güvenim de kalmadı dondurulmuş yumurtalarım da olsa tekrar tedavi düşünmüyorum düşünsem de bir iki ay bekleyeceğim embriyolar bile karışmış olabilir
Yok yok karışma durumu olamaz. Özel tanklarda embriyolarımız ve o tanklarla taşınmış zaten başka türlüde taşınamaz. Kafandan at karışma durumunu.
Bazen en kaliteli blast olan embriyo bile tutmazken 4 hücreli 2. Yada 3. Kalite emriyolar tutabiliyor. Onların elinde olan bişey değilki... Tabiki Allahtan isticez... Tedavilerimizde de ondan istedik. Doktor sadece vesile, O ol demeden olması ne mümkün... Durumun ne bilmiyorum ama umutsuzluğa düşüp bırakma tedavini bence.. İlk tedavinmiydi?

Ben bir türlü koç ünv.hast. ulaşamıyorum. Arıyorum santral isim soyisim telefon alıyor. Zarif hanım sırasıyla size geri dönüş yapacaktır diyip bırakıyor. Geri dönüş yapan henüz olmadı. Embriyolar orda güvendeymiş onu biliyorum.

Benim durumum Opu yapıldı bu adetle transfer olacaktım. Opu günü ücretin tamamını bizden tahsil ettiler.
Aret beyin hemşiresi ile görüştüm. Başka bir merkezde transfer olursam o merkez transfer ücreti talep edermiş. Ki Koç Ünv.Hastaneside bir arkadaş sormuş 2.200 tl istemiş. 1 ay içinde herşey belli olacaktır hukuki süreçlere başlandı falan fisman dedi. Şimdi ne kadar güvenebilirsinki. Oyalıyo olabilrlermi kafamda deli sorular. Benimle aynı durumda olan varmı acaba.
Rabbim yar ve yardımcı olsun inşaAllah cnm çok üzüldüm benim ramazan ayında oldu tedavim ve negatif sonuç aldık ücretini ödemiş olmana üzüldüm umarım kurtarabilir tedavi olma şansını devam ettirebilirsin beni maddi manevi çok zarara uğrattı istanbul tüp bebek merkezi

Yok yok karışma durumu olamaz. Özel tanklarda embriyolarımız ve o tanklarla taşınmış zaten başka türlüde taşınamaz. Kafandan at karışma durumunu.
Bazen en kaliteli blast olan embriyo bile tutmazken 4 hücreli 2. Yada 3. Kalite emriyolar tutabiliyor. Onların elinde olan bişey değilki... Tabiki Allahtan isticez... Tedavilerimizde de ondan istedik. Doktor sadece vesile, O ol demeden olması ne mümkün... Durumun ne bilmiyorum ama umutsuzluğa düşüp bırakma tedavini bence.. İlk tedavinmiydi?
Ilk Süleymaniye de tedavi oldum ikinci orada denemek istedik Süleymaniye deki Dr. da tavsiyesi ile ama :(

Allah yardımcın olsun arkadaşım, madem paranı ödemişsin transfer için tekrar para ödeme sakın. İlgili devlet mercileriyle görüşsen, ne bilim kaymakamlık, il sağlık felan... Sonuçta devlet el koydu paranıda ödemişsin koç ünive taşıdıkları içğn transferin orda gercekleşir belki

aret bey benim de doktorumdu. onun vesilesiyle anne oldum ben. haberi duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm. inşaallah kimse mağdur olmadan sonuçlanır her şey.
Allah anne olmayı bekleyen herkese de babaannem derdi "kendi yanından" versin inşaallah

aret bey benim de doktorumdu. onun vesilesiyle anne oldum ben. haberi duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm. inşaallah kimse mağdur olmadan sonuçlanır her şey.
Allah anne olmayı bekleyen herkese de babaannem derdi "kendi yanından" versin inşaallah
Amin inşaAllah Allah razı olsun cnm

http://www.ntv.com.tr/saglik/darbe-...yi-haber,jyslzApBx0S4AaN3fqYRGg?_ref=infinite

yazık cok yazık..Arkadaslar Beyoglu ilce saglik mudurlugunu aradim. Hasta bilgilerine ait dosyalarin hafta ici koc uni hastanesine aktarilacagini soylediler..ben ilce saglik mudurlugunden almaya gidcektim ama bosuna gelmeyin 40.000 dosya var cok karisik diyor, biz koc uni yollayayacagiz ordan alirsiniz dediler..İsteyenler orda tedavilerine devam edeceklermis.. Bence il saglik mudurlugune, gazetelere vs. bastirip parasi yananlar olarak bu kouyu gundemde tutalim...belki bir kolaylık saglanır...parasi yananlara,raporlu olanlar da bence bunu yapsin..cunku magdur durumdayiz hepimiz.

http://www.ntv.com.tr/saglik/darbe-...yi-haber,jyslzApBx0S4AaN3fqYRGg?_ref=infinite

yazık cok yazık..Arkadaslar Beyoglu ilce saglik mudurlugunu aradim. Hasta bilgilerine ait dosyalarin hafta ici koc uni hastanesine aktarilacagini soylediler..ben ilce saglik mudurlugunden almaya gidcektim ama bosuna gelmeyin 40.000 dosya var cok karisik diyor, biz koc uni yollayayacagiz ordan alirsiniz dediler..İsteyenler orda tedavilerine devam edeceklermis.. Bence il saglik mudurlugune, gazetelere vs. bastirip parasi yananlar olarak bu kouyu gundemde tutalim...belki bir kolaylık saglanır...parasi yananlara,raporlu olanlar da bence bunu yapsin..cunku magdur durumdayiz hepimiz.

Bende Beyoglu ilce saglik mudurlugunu aradığımda aynısını söylediler. Sağlık bakanlığına-bimer'e mağduruiyetimi yazdım. Tabi cevap gelceğini sanmıyorum. Napmak lazım nerelere başvurmak lazım...

cok iyi yapmissin,bende yazayim bimer e, ayrıca en cok gazetelere mail de atabiliriz diye dusunuyorum.. Aysen Öztürk dene kisiye de ayrica tesekkur ediyorum en azından gündeme getirdi.

Back
X