Tüp Bebek Merkezleri istanbul tüp bebek merkezinde 2009 'da tedaviye başlayacak olan var mı?

merhaba prenses2020,
bende oraya Ozan beyle görüşmeye gittim. henüz eşimin tahlilleri ve benim hsg m yapılmadı. onu yaptırınca bakcaz artık. dr. ve hastane araştırmaya. ama ist. tüp bebekte Aret bey di galiba duyduma göre iyiymiş....
allah yardımcın olsun canım

canım allah yardımcın olsun bende oraya gitmeyi düsünüyorum doktorunu merak ettim doktorunu kendinmi seçtin rasgele mi seçtin selamlar

canım allah yardımcın olsun bende oraya gitmeyi düsünüyorum doktorunu merak ettim doktorunu kendinmi seçtin rasgele mi seçtin selamlar

çok teşekkür ederim .senin de Allah yardımcın olsun...doktorumu rastgele bulmadım.bulunduğum yerdeki doktorum tavsiye etti....bende araştırdım.hakkında çok iyi şeyler duydum.sonra randevu alıp İstanbul'a ilk muayeneme gittim....merkezi de beğendim.doktoru da....
Bu gün hayırlısıyla iğnelere başladım.Herşey yolunda giderse 8 gün sonra işlemler için tekrar İstanbula gideceğim.....

prenses2020;
benim kuzenim geçen sene nisan ayında aret kamarda ilk defa tüp bebek yaptırdı 8 yıl olmadı bebeği ilk denemede 3 embriyo teransfer edildi ve 3 üde tuttu.sonra birini durdular şu an 40 günlük biri erkek biri kız 2iz bebeklerimiz doğdular...benimde malesef aynı problemim var bende mart ayında aret beye gidivem tüp bebek için.kuzenim çok memnun kaldı herşeyden yana. çook ilgili bir doktormuş aret bey.bende çok kararsız kalmıştım fakat şimdi kararım kesin inşallah hayırlısıyla bende bebeğime kavuşacağım yada bebeklerime :)dilerim seninde yüzün güler rabbim isteyipte bu yolda çaba harcayan tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun...aralarında benimde...

Bende istanbul tüp bebek merkezinde denemek istiyorum tüp bebeği,tüp bebek fiyatıne kadar bilen varsa yazarsa çok memnun olurum

Bende istanbul tüp bebek merkezinde denemek istiyorum tüp bebeği,tüp bebek fiyatıne kadar bilen varsa yazarsa çok memnun olurum

valla canım bend egeçenlerde sordum sadece transfer ücreti 3000 tl imiş. ama ilaçlarla 5 i buluomuş....

dorukk teşekkürler canım
ben telefonda sormuştum hepsi toplam 3milyar dediler emekli sandıgında nasıl oluyor dediğimde 3milyarı ödedikten sonra kurumunuzdan belli miktarını geri alıyorsunuz dediler o zaman mutlaka senin dediğin gibidir

Öncelikle tüp bebek tedavisini deneyen herkesin Allah yardımcısı olsun....bu hafta sonu İstanbul tüp bebek mrk giden 2 tane tanıdığımın tahlil sonuçları çıktı ikisi de pozitif.....nasıl sevindim anlatamam...doğru karar verdiğime bir kez daha emin oldum....
fiyat konusuna gelince merkezin fiyatı 3 milyar....aşağı yukarı 1,5 milyar da ilaçlar tutuyor.....eğer devlet hakkın duruyorsa tüm işlemlerden sonra 1.340tl gibi bir para geri alıyorsun....
ben ilaçlara devam ediyorum....hayırlısıyla 4-5 gün sonra istanbul'a gideceğim...dualarınızı eksik etmeyin......

Iyi geceler arkadaslar.Ben arania Azerbaycan/Bakuden katiliyorum.Duyduguma gore tup bebek Turkiyede daha da gelismis.O yzden ben de Turkiyede yaptirmak istiyorum.Ama tanidigim bildigim bir hastane ,tup bebek merkezi ve ya bir doktor yok.Eger bana yardimci olur tanidiginiz bildiyiniz iyi bir doktor ve merkez onerirseniz cok sevinirim tabi Istanbulda.Oncelikle sagilarimi sunarim ve istyen her bir kese yuce tanrimizdan guzel guzel bebisler dilerim.
Bakuden GUNAY....

canım inşallah sende bize o güzel haberlerden biri olarak gelirsinde bizde daha bir cesaret alırız.bende mart ayında başlıyorum ilk tedavime.inşallah tez zamanda bebekelerimize kavuşuruz hepimiz.....:CüvCüv:

istanbul tüp bebek merkezi aret kamar beyi önerebilirm ben henüz yaptırmadım tüp bebek ama bi yakınım orda yaptırdı ve tuttu. çok iyi olduğunu söyledi. tabi tercih senin...

bende istanbul tüp bebek merkezine şubatın 10da ilk görüşmeye gidecegim inşallah olumlu bir sonuç alırım.Allahım yar ve yadıncımız olsun.

bende istanbul tüp bebek merkezine şubatın 10da ilk görüşmeye gidecegim inşallah olumlu bir sonuç alırım.Allahım yar ve yadıncımız olsun.

benim de o tarihte bir aksilik çıkmazsa yumurtalarım toplanacak Aret bey tarafından.....ikimizde aynı merkezde olacağız........sana da şimdiden hayırlı olsun....inşallah hepimizin tedavisinde herşey yolunda gider.

Aramıza hoşgeldin.............ben Türkiye'deki tüp bebek tedavisinin bir çok ülkeden daha ileride olduğuna inanıyorum..bir çok güzel ve iyi merkez var Türkiye'de....ben İstanbul Tüp Bebek Merkezinde 3.mikro tedavimi yaptırıyorum.Aret Kamar doktorum.....çok memnunum..eğer buraya gelmek istersen sana bu merkezin telefonlarını verebilirim....ilk muayenede ultrasonda ,herhangi bir ücret almıyorlar....
sana şimdiden kolay gelsin...Allah yardımcın olsun.......HEPİMİZİN......:)

benim de o tarihte bir aksilik çıkmazsa yumurtalarım toplanacak Aret bey tarafından.....ikimizde aynı merkezde olacağız........sana da şimdiden hayırlı olsun....inşallah hepimizin tedavisinde herşey yolunda gider.

çok sağol canım... seninde allah yardımcın olsun ....herşeyin hayırlısı

arkadaşlar 8 şubat sabahı yumurtalarım toplanıyor ...doktorumun dediğine göre 7-8 tane varmış......inşallah bir aksilik çıkmaz......döllenecek kadar kaliteli yumurtalığım olur..............
sakin olmaya çalışıyorum....ama içim kıpır kıpır.........Allahım inşallah bu sefer herşey daha güzel olur............dualarınızı eksik etmeyin.......

merhaba arkadaşlar yarın istanbul tüp bebek merkeziyle görüşmeye gidiyorum muhtemelen tedavime start vereceğim. umarım hayırlı bir karardır. rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın benim ve tüm emek verenlerin inşallah. ilk kez deneyeceğim bu tedaviyi.bu sebeple korkularım var nasıl olacak ya olmazsa diye korkulara sahibim nasıl atlatacağım bilmiyorum.dualarınızı benden esirgemeyin.beni en iyi anlayan sizlersiniz çünkü....

sevgili doruk..bende tedavimde bu merkezi tercih ettim...hayırlısıyla transferim de bu gün oldu....merkezden de doktorumdan da çok memnun kaldım.....bir an önce at bu korkularını......asıl şimdi sana pozifif enerji ve moral lazım.......zaten bir başladın mı inan arkası çabucak geliyor.......Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…