- Konu Sahibi prenses2020
-
canım allah yardımcın olsun bende oraya gitmeyi düsünüyorum doktorunu merak ettim doktorunu kendinmi seçtin rasgele mi seçtin selamlar
canım allah yardımcın olsun bende oraya gitmeyi düsünüyorum doktorunu merak ettim doktorunu kendinmi seçtin rasgele mi seçtin selamlar
Bende istanbul tüp bebek merkezinde denemek istiyorum tüp bebeği,tüp bebek fiyatıne kadar bilen varsa yazarsa çok memnun olurum
dorukk teşekkürler canım
ben telefonda sormuştum hepsi toplam 3milyar dediler emekli sandıgında nasıl oluyor dediğimde 3milyarı ödedikten sonra kurumunuzdan belli miktarını geri alıyorsunuz dediler o zaman mutlaka senin dediğin gibidir
Öncelikle tüp bebek tedavisini deneyen herkesin Allah yardımcısı olsun....bu hafta sonu İstanbul tüp bebek mrk giden 2 tane tanıdığımın tahlil sonuçları çıktı ikisi de pozitif.....nasıl sevindim anlatamam...doğru karar verdiğime bir kez daha emin oldum....
fiyat konusuna gelince merkezin fiyatı 3 milyar....aşağı yukarı 1,5 milyar da ilaçlar tutuyor.....eğer devlet hakkın duruyorsa tüm işlemlerden sonra 1.340tl gibi bir para geri alıyorsun....
ben ilaçlara devam ediyorum....hayırlısıyla 4-5 gün sonra istanbul'a gideceğim...dualarınızı eksik etmeyin......
Iyi geceler arkadaslar.Ben arania Azerbaycan/Bakuden katiliyorum.Duyduguma gore tup bebek Turkiyede daha da gelismis.O yzden ben de Turkiyede yaptirmak istiyorum.Ama tanidigim bildigim bir hastane ,tup bebek merkezi ve ya bir doktor yok.Eger bana yardimci olur tanidiginiz bildiyiniz iyi bir doktor ve merkez onerirseniz cok sevinirim tabi Istanbulda.Oncelikle sagilarimi sunarim ve istyen her bir kese yuce tanrimizdan guzel guzel bebisler dilerim.
Bakuden GUNAY....
bende istanbul tüp bebek merkezine şubatın 10da ilk görüşmeye gidecegim inşallah olumlu bir sonuç alırım.Allahım yar ve yadıncımız olsun.
Iyi geceler arkadaslar.Ben arania Azerbaycan/Bakuden katiliyorum.Duyduguma gore tup bebek Turkiyede daha da gelismis.O yzden ben de Turkiyede yaptirmak istiyorum.Ama tanidigim bildigim bir hastane ,tup bebek merkezi ve ya bir doktor yok.Eger bana yardimci olur tanidiginiz bildiyiniz iyi bir doktor ve merkez onerirseniz cok sevinirim tabi Istanbulda.Oncelikle sagilarimi sunarim ve istyen her bir kese yuce tanrimizdan guzel guzel bebisler dilerim.
Bakuden GUNAY....
benim de o tarihte bir aksilik çıkmazsa yumurtalarım toplanacak Aret bey tarafından.....ikimizde aynı merkezde olacağız........sana da şimdiden hayırlı olsun....inşallah hepimizin tedavisinde herşey yolunda gider.
merhaba arkadaşlar yarın istanbul tüp bebek merkeziyle görüşmeye gidiyorum muhtemelen tedavime start vereceğim. umarım hayırlı bir karardır. rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın benim ve tüm emek verenlerin inşallah. ilk kez deneyeceğim bu tedaviyi.bu sebeple korkularım var nasıl olacak ya olmazsa diye korkulara sahibim nasıl atlatacağım bilmiyorum.dualarınızı benden esirgemeyin.beni en iyi anlayan sizlersiniz çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?