Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezine gidenler gitmeyi düşünenler...

merhaba, bende çapada 3 kez aşılama denedim tutmadı sonra istanbul tüp bebek merkezine gittim suzan hanımla tanıştım ilk muayenemi o yaptı daha sonra tedaviye aret kamarla devam ettim tam transfer işlemi yapılacağı gün aret bey yurtdışına çıktı ve transferimi suzan hn. gerçekleştirdi yani kisacıs ikisininde hastasıydım :) ikisi de harika doktorlar güvenebilirsin ben çok memnun kaldım ve ilk denemede bebek sahibi oldum. doktorlar kadar ekipde çok iyi güleryüzlü ve sıcakkanlılar açıkcası çapada ki gıcık hemşirelerden sonra bana hepsi birer melek gibi geldi :) ben istanbul tüp bebekde tedaviye 2013 de başladım o zaman psikaytri de vardı destek için onun da çok faydasını gördüm. kısacası güvenebileceğin bir yer kesinlikle tavsiye ederim.

cvp için tşk ederim kürtaj olalı kırkgün oldu adet olamadım ama bir haftadır kahrengi renk geliyo anlamadım pazartesi çapaya gidicem kan tahlil isterler heralde ama neden olamadım kürtajdan 28 gün geçmişti eşimle birkere olduk acaba gebelik varmıdır bnde başağrısı yüzde sivilcelenme hafif kasık ağrısı var olabilirmi

Slm arkadaşlar lütfen banada yardımcı olun biri yeditepe üniversitesi diğeri de Süleymaniye kadın hastalıkları da olmak üzere iki kez tüp bebek denemesi yaptım fakat sonuç negatif oldu simdi yeniden denemek istiyorum araştırıyorum fakat kafam cok karıştı İstanbul tüpbebek ile bahceci arasında karar veremiyorum ikisi içinde güzel yorumlar var fakat maddiyatta ön planda onun için ben raporlu gideceğim daha once devlette deneme yaptığım için rapor almam kolay olur sanırım

merhaba,
bende ikisi arasında kararsız kalmıştım ikisini de ziyarete gittim ve istanbul tüp bebekde karar kıldım bende senin gibi raporluydum bahçeci biraz pahallı açıkcası ama orası da çok iyi bir yer. ben istanbul tüp bebek merkezi aret kamar ve suzan hanımdan çok memnun kaldım. bir oğlum oldu çok şükür önce Allah sonra onların sayelerinde. ben kesinlikle tavsiye ederim git tanış içine hangisi sinerse paranın önemi yok bir şekilde hallediliyor.

Teşekkür ederim öncelikle ben once bahçeliyi düşünmüştüm İstanbul aklımda bile yoktu bugun Süleymaniyeye dosyamı almaya gitmiştim bahceciye gidip görüşecektim oradaki bir Dr la görüştüm hem bahceci hakkında fikrini sordum oda bana orada sgk yok bildiğim kadarıyla ama istanbul tüpbebek var Dr aret bey burdan cok giden oluyor dedi aynen senin de de diğin gibi bahceci biraz daha pahalı ama en onemlisi umut bahçecide sgk var fakat mustafa bahçeci kendisi orada değil onun olduğu yerde fulyabahceci de de sgk yok şimdi rapor işlemlerine başlıcam o aradada ikisini iyice araştırıp birini tercih edeceğim tabi en başta Rabbim bilir önce onun sonra hocalarımızın yardımıyla olacak inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boşkoymasın inşallah

canım şu da çok önemli tedavi sırasında eve yakın olanı seç çünkü serekli gidip geleceksin bence bu da çok önemli ben aret beyi çok seviyorum çok iyi bir doktor çok iyi bir insan ve bizim gibi bu işle uğraşan insanlar zor günler geçirdiği için bunu anlayan bir ekiple yoluna devam etmek en mantıklısı. ben aynı gün hem bahçeci hem istanbul tüp bebeği ziyarete gittim ikisi içinde doktorlar çok iyiler ama istanbul tüp bebeğe gider gitmez karşılamaları güleryüzlü oluşları ilgileri beni cezbetti sanki uzun zamandır hepsini tanıyormuşum gibi bir hisle karşılaştım. iyi düşün iyi olsun. inşallah Allah'ın izniyle sende meleğine kavuşursun...

Çok teşekkür ederim cnm inşallah....

Ben gittim gerçekten mükemmel bir ekip aret bey çok yoğun ama o yoğunlukta bile
İşini mükemmel yapıyor şuan 11 aylıkbi oğlum var:))
Suzan hanımda aynı şekilde mükemmel bir doktor çok pozitifler hep güleryüzlüler sürekli olumlu konuşuyorlar insanı sürekli motive ediyorlar...

Merhaba arkadaşlar. Faydası olacaksa bende yazayım. Süleymaniye hastanesinden raporumu alıp aret beyle tedaviye başladım. Bende çok araştırmıştım. Bu ayın ortasında transferimi yapacak. Çok ilgili güler yüzlü sorularınıza fazlasıyla cevap alıyorsunuz. Tam bir babacan ve esprili. Rahatlatıyor insanı. Tavsiye ederim :)

Merhaba
Merhaba cnm lütfen tedavi sonucunu da bildir inşallah hersey istediğin gibi olur biran önce kavuşursun bebişine :)

Merhaba

Merhaba cnm lütfen tedavi sonucunu da bildir inşallah hersey istediğin gibi olur biran önce kavuşursun bebişine :)
canım benim teşekkür ederim. olumlu yazmak nasip olur inşallah

arkadaşlar bende kararsızım nereye ve kime gideceğim konusunda tabi maddiyat da önem

sonuç ne oldu acaba merak etim. inşallah güzel sonuçlar almışssınızdır. bende kararsızım nereye ve kime gideceğim konusunda tabi maddiyat da önemli. tavsiye edermisiniz. ilk baştan bütün ayrıntılara dikkat ediliyor mu

Eger hala ordaysa emre karatekelioglunu siddetle tavsiye ederim. Ben cok arastirmistim ona gidecektik. Rabb kendiliğinden verdi bebegi tedaviye baslamadik. Ama bir on gorusmemis olmuştu. Super bir doktor.

Merhaba cnm. Ben hamile kaldım ama sıkıntılıydı gelişimi geri kalıyodu 7. Haftamda kalbi durmuş. 5 gün önce kürtaj oldum malesefki. Dondurulmuşlarımla devam edicem nasipse. Aret beyin doğru doktor olduğunu düşünüyorum tecrübesine bilgisine güveniyorum. Aksi halde değiştirirdim şuanda. Hiç düşünme derim. Bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…