merhaba, bende çapada 3 kez aşılama denedim tutmadı sonra istanbul tüp bebek merkezine gittim suzan hanımla tanıştım ilk muayenemi o yaptı daha sonra tedaviye aret kamarla devam ettim tam transfer işlemi yapılacağı gün aret bey yurtdışına çıktı ve transferimi suzan hn. gerçekleştirdi yani kisacıs ikisininde hastasıydım :) ikisi de harika doktorlar güvenebilirsin ben çok memnun kaldım ve ilk denemede bebek sahibi oldum. doktorlar kadar ekipde çok iyi güleryüzlü ve sıcakkanlılar açıkcası çapada ki gıcık hemşirelerden sonra bana hepsi birer melek gibi geldi :) ben istanbul tüp bebekde tedaviye 2013 de başladım o zaman psikaytri de vardı destek için onun da çok faydasını gördüm. kısacası güvenebileceğin bir yer kesinlikle tavsiye ederim.Slm arkadaşlar bnde çapada ikikez tüp bebek denedim biri dışgebelik ikincisi gebe kaldım ama 6 haftalıkken kalpbi atmadı 8 haftalıkken kürtaş oldum şuan 15 gün oldu bnde istanbul tüp bebek hastanede doktor arit kamerde denemeyi düşünüyorum bir iki ay snra çok tavsiye ediyorlar acaba aranızda arit kamerde tüp bebek tedavisi gördünüzmü yaşayan arkadaşlar varsa anlatabilirmi deneyipde gebe kalan varmı acaba çok merak ediyorum msj gören varsa paylaşırmısınız tşklr