Tüp Bebek Merkezleri İstanbul tüp bebek merkezine gidenler gitmeyi düşünenler...

beylikdüzündemi oturuyosun pisicik bende beylikdüzünde oturuyorum nerde tedavi göreceksin ?

Beylikdüzü'ne yakınım esenyurtta oturuyorum. Karar aşamasındayım canım Süleymaniye doğum evinden rapor çıkartmaya çalışıyorum eğer alırsam İstanbul tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum. Sen neresini düşünüyorsun?

Benmde yarin kontrolum var.bakalim yumisler buyumusmu.bizdeki sorun yumurtalarin az olmasi ve buyumemesi.esimde bi problem yok.ama busefer ne heyecanne korku endise hicbisey hissetmiyorm.dusunmemeye calisiyorum.bakalim busefer rahatim.dun haberlerde suriyedeki cocukleri gordum.mahvoldum aglamaktan.dedimki o anneler simdi ne durumdadir.halimize sukurler olsun.beterin beteri varmis

ben aret beyde 2 kere aşılama tedavisi oldum olumsuz oldu şimdi süleymaniyeden tüp bebek raporu çıkarıyorum ekimin ilk haftası aret beyde başlar inş. tedavim çalışıyomusun çalışan için çok zor bu süreç

merhaba canım ben raporu aşılama yapmadan çıkarttım benim de eşimde sperm sayısı çok düşüktü 4 milyon ve hareketsiz %90 dı ben hiç uğraşmadan aldım raporu tetkiklerin yapılmasıyla 10 gün içinde aldım inşallah sende kolay bir şekilde alırsın doktora sormuştum o da bana sende bir sorun görünmüyor eşinin tahlillerine bağlı demişti sende istersen oradaki doktorlara sor onlar seni yönlendirir yine sormak istedğin bir var ise seve seve yardımcı olurum ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun bizimde kucağımızı boş bırakmasın

teşekkür ederim tatlım,içim rahat etti biraz olsun.tetkiklerim zaten tamam eylül başı randevum var,önce bir gidip cerrahpaşada detaylı görüşeceğim sonra dediğin gibi durumu değerlendirmek en doğrusu.çok sağol canım,kocaman öptüm.... :16:

ben aret beyde 2 kere aşılama tedavisi oldum olumsuz oldu şimdi süleymaniyeden tüp bebek raporu çıkarıyorum ekimin ilk haftası aret beyde başlar inş. tedavim çalışıyomusun çalışan için çok zor bu süreç

İnşallah canım hayırlı olsun tedavin.Yok canım artık çalışmıyorum. Özel de yaptırdığın aşılamaları Süleymaniye kabul etti mi hani onaylı evrak istiyorlar ya

Hmm anladım canim bakalım ben özelde yaptırdım kabul edecekler mi? Senin raporun çıktı mı çıktıysa ne kadar zamanda çıkıyor bilgin var mı?

Ben de asilamami ozelde yaptirdim.rapor cikartirken capa kabul etti.yaptirdigina dair belge aliyosun bukadar

canım ben raporla ilgili bütün işlemleri 6 ay önce yaptım fakat 3 yıllık evlilik dolmadığı için bekledim eylülün 20 sinde doluyor dolduğu zaman gidicem kan tahlillerimi tekrarlıycaklar sonrasında rapor çıkarıcaklar ..

slm kızlar bende ist tüp bebek aret beyin hastasıyım...ilk iki denememei bahçecide yaptırdım hiç memnun kalmadım üçüncü denemeide aret beyde yaptım... koca bi 3 negatif...raapor cıkartmak istiyorum...nasıl cıkartıyoruz cıkartanlar detaylı bi şekilde anlatırsa sevınırım...rapor için neler istiyorlar evrakları toplayıp gidersem daha kolay olur herhalde...tesekkürler

slm kızlar bende ist tüp bebek aret beyin hastasıyım...ilk iki denememei bahçecide yaptırdım hiç memnun kalmadım üçüncü denemeide aret beyde yaptım... koca bi 3 negatif...raapor cıkartmak istiyorum...nasıl cıkartıyoruz cıkartanlar detaylı bi şekilde anlatırsa sevınırım...rapor için neler istiyorlar evrakları toplayıp gidersem daha kolay olur herhalde...tesekkürler

Merhaba caNım
Tez zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah. Ben Zeytinburnu Süleymaniye doğum evinde çıkartıyorum. Gittiğinde orada seni yönlendiriyorlar.İstenen evraklar;
1-Birer tane eşlere ait fotoğraf
2-Evlilik cüzdanı fotokopisi
3-Erkeğin ve bayanın üzerine çıkartılmış aile nüfus kayıt örneği
4-Sigorta prim sayısı( e-devlet şifresi ile çıkartılacak)
5-Tüp bebek ya da aşılama yapıldıysa onaylı raporu
6-AMH(Anti Müllerian Hormon) testi
7-Rahim filmi
Gerekli koşullar;
1-3 yıllık evli olmak
2-Yaşayan nüfusa kayıtlı çocuğu olmamak
3-23 yaşından büyük 39 yaşından küçük olmak
4-900 gün sağlık sigortası prim sayısı

Son düzenleme:
Benden daha once yaptirdigim asilamaya dair yaptirdigim yerden kagit istediler rapor cikartirken.son bir sene icindeki tahlillerini istiyolar.rahim filmi istiyolar.esinden semen tahlili istiyolar.esine orda bi rapor hazirliyo urolog.muane ediliyosun.okadarda zor cikmiyo rapor.hic endiselenme.ama birinden duydum.suleymaniyede raporu daha zor cikariyolarmis.capa daha kolay oldubenm icin.ugrasmak istemiyorum falan demeyin lutfen yorucu olmuyo.hem bence deger.ugrasin.bakalim bizde yeni basladik hayirlisi hepimiz icin.

kızlarrr kesinliklee çapadan alın derim tüp bebek raporunu ilk tedavimde raporlu yaptırmak istemiştim süleymaniye hastanesinden ağlayarak çıktımm malesefff bir dahada adım atmam raporsuz yaptırdım bende aret beyde ama malesef negatif oldu şimdi çapadan aldım raporumuu çokta kolay olduu yarın iğnelere başlıyorumm..hayırlısı olsun inşallahh..

kızlarrr kesinliklee çapadan alın derim tüp bebek raporunu ilk tedavimde raporlu yaptırmak istemiştim süleymaniye hastanesinden ağlayarak çıktımm malesefff bir dahada adım atmam raporsuz yaptırdım bende aret beyde ama malesef negatif oldu şimdi çapadan aldım raporumuu çokta kolay olduu yarın iğnelere başlıyorumm..hayırlısı olsun inşallahh..

Neden ağlayacak çıktın Nolmuştu?

Neden ağlayacak çıktın Nolmuştu?

aşırı kalablıktı olabilir dedim sonuçta herkez bekliyodu ve beklemem gerektii ama hersorduğum soruyo ters cevaplar aldım bazende saatlerce bekledim ama muhattap olacagım hiçkimse yoktuu sadece bekliyoduk en sonundada bana 3 senenizin dolmasına 2 ay var raporu veremeyiz dedilerr ben işte o anda koptum:/ ama tabii gidip memnun kalan arkadaşlarda vardır mutlaka ama çapa çok daha ilgili doktorlarıı mükemmeldii :)

aşırı kalablıktı olabilir dedim sonuçta herkez bekliyodu ve beklemem gerektii ama hersorduğum soruyo ters cevaplar aldım bazende saatlerce bekledim ama muhattap olacagım hiçkimse yoktuu sadece bekliyoduk en sonundada bana 3 senenizin dolmasına 2 ay var raporu veremeyiz dedilerr ben işte o anda koptum:/ ama tabii gidip memnun kalan arkadaşlarda vardır mutlaka ama çapa çok daha ilgili doktorlarıı mükemmeldii :)

kesinlikle katılıyorum süleymaniyede az kalsın beni yok yere tüplerim tıkalı diye ameliyat ediyorlardı. Ve gercekten çalışanları tam anlamıyla nemrut insanlıktan nasiplerini almamışlar. Bende çapa da ercan beyle başladım yumurtam gelişmediği için tedaviyi yarıda bıraktım ama rapor daha hızlı çıkıyor ben de 2.denememi istanbul tüp bebek aret beyde yaptıracağım.süleymaniye kadın doğuma adımımı atmam bir daha...

kesinlikle katılıyorum süleymaniyede az kalsın beni yok yere tüplerim tıkalı diye ameliyat ediyorlardı. Ve gercekten çalışanları tam anlamıyla nemrut insanlıktan nasiplerini almamışlar. Bende çapa da ercan beyle başladım yumurtam gelişmediği için tedaviyi yarıda bıraktım ama rapor daha hızlı çıkıyor ben de 2.denememi istanbul tüp bebek aret beyde yaptıracağım.süleymaniye kadın doğuma adımımı atmam bir daha...

ay ALLAH korumuş dediğim gibi gidip memnun kalan arkadaşlarda vardır mutlaka belkide bize öyle denk geldi:))bende aret beyde başladım 15 yumi oluştu inşallah sonuda güzel olur doktorum aret beyden çoookkkk memnunumm:)))

ay ALLAH korumuş dediğim gibi gidip memnun kalan arkadaşlarda vardır mutlaka belkide bize öyle denk geldi:))bende aret beyde başladım 15 yumi oluştu inşallah sonuda güzel olur doktorum aret beyden çoookkkk memnunumm:)))

doktor iyi olabilir ama bu iş tamamen ekip işi o yüzden tedavi için bir yeri baştan aşağı iyice incelemek gerek diye düşünüyorum. bende aret beyde başlicam benim yumurtalıklarım çok kötü. inşallah bu sefer Allahın iziniyle aret beyin yardımıyla bebişime kavuşurum.

Benmde yarin kontrolum var.bakalim yumisler buyumusmu.bizdeki sorun yumurtalarin az olmasi ve buyumemesi.esimde bi problem yok.ama busefer ne heyecanne korku endise hicbisey hissetmiyorm.dusunmemeye calisiyorum.bakalim busefer rahatim.dun haberlerde suriyedeki cocukleri gordum.mahvoldum aglamaktan.dedimki o anneler simdi ne durumdadir.halimize sukurler olsun.beterin beteri varmis

Canım nasıl gidiyor tedavi yumoşlar büyümüş mü? Umarım herşey istediğin gibi gelişir.

Back
X