- Emoji Skoru
- 87
- Puanlar
- 18
Arkadaşlar şehir dışından geleceğim. Çok fazla bu konuda başlık açılmış farkındayım, hepsini okudum ama daha fazla kafam karıştı. Bu yola iki yıl önce başladık. 2 başarısız denememiz var, Gaziantep Sanko hastanesinde yaptırdık ve maalesef iki denemede başarısızlıkla sonuçlandı. Ocak 2026 ile tekrar deneyeceğiz. Şöyle söyleyeyim manevi olarak çok yıpranıyorum, kaldıramıyorum, şu saatten sonra ona göre bir doktor ve merkez seçmemiz gerekiyor.
Eşimin değerlerinde çok sorun var, bende de yumurta az-tepki vermiyor vs demişti. 7 yumurta toplandı 4 tanesi 3.gün embriyosu olarak donduruldu. Sonuç hüsran. Şimdi ben Prof Dr Semra Kahraman a gitmeyi düşünüyorum, lab çok iyi deniyor. Bülent Tıraş’ta olabilir.
Şimdi bize çok iyi bir lab lazım, genetik testte yaptıracağız. Her türlü önerilerinize açığım.
Okuyan cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Uzun oldu, hakkınızı helal edin.
Eşimin değerlerinde çok sorun var, bende de yumurta az-tepki vermiyor vs demişti. 7 yumurta toplandı 4 tanesi 3.gün embriyosu olarak donduruldu. Sonuç hüsran. Şimdi ben Prof Dr Semra Kahraman a gitmeyi düşünüyorum, lab çok iyi deniyor. Bülent Tıraş’ta olabilir.
Şimdi bize çok iyi bir lab lazım, genetik testte yaptıracağız. Her türlü önerilerinize açığım.
Okuyan cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Uzun oldu, hakkınızı helal edin.
Son düzenleme: