• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Tüp Bebek Ocak 2026-yardım

Merhaba ben de ilk tedavimi biruni hastanesinde oldum. Transfer aşamasına geçemedik sağlıklı embriyo bulunamadığı için. Buradaki arkadaşların önerisi ile şişli memorialda 2. tedavimi gördüm. İlk transferimde pozitif sonuç aldım.
Sizin özel olmayacaksa probleminiz neydi ? Ayrıca hangi doktoru seçtiniz ?

Sizin özel olmayacaksa probleminiz neydi ? Ayrıca hangi doktoru seçtiniz ?
Bizim herşeyimiz normal ama hamilelik olmuyordu. Sebepsiz infertilite diye geçiyor. Doktor özellikle seçmedim. İlk görüşmem İpek hanımla olmuştu. Sonra onunla devam ettik ve transferi de o yaptı.

Peki teşwkkür ederim .Sizce erkek sperm sayısı düşükse kadında problem yoksa hangi hastaneyi önerirsiniz ?

Benim de ileri yaş faktörü vardı ilk kez tüp bebeği başlayacaktım çok merkez araştırdım İstanbul’da acıbademe gittim 150.000 dediler ticarethane olarak işletini orada net gördüm Medipol’e gittim doktorlar hiç profesyonel değildi 95 bindi orada yaptırmadım uzun arayışlardan sonra Şişli memoriala ile geldim Semra hanımla ön görüşmeyi yaptıktan sonra ilk denememi başlatacağım dedim zaten o kadar uzun süre araştırmıştım ki laboratuvarın ne kadar önemli olduğunu bilerek ilk bu kurumda başladım ben de sonuçtan çok memnun kaldım eğer imkanınız varsa mutlaka bir ön görüşme yapın derim
Ücret ne kadar Semra hanımda

Back
X