Nakış istanbul` u naksetmek istiyorum..(yardim)

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
merhaba arkadaslar

uzun zamandir aklimda hep bir istanbul tablosu yapmak istiyorum cesitli nakis teknikleriyle..zaman zaman bakiyorum ama aradigim bir resmi yada fotografi bulamiyorum nakis ile zor olacagi icin biraz sade resimler ariyorum
eger bu konuda bir fikri olan varsa yada elinde bir resim fotograf..nakis ile kolay olabilicek
paylasirsa cok sevinirim

80/50cm boylarinda düsünüyorum

yardımcı olamicam ama iyi çalışmalar şimdiden canım başarılar

Istanwall_by_ajemix.png

bunlara benzer kabartmalar görmüstüm
olabilir denerim diye dusunmustum .. cok guzel bunlarda cok tesekkür ederim

nakistan cok boyama teknigiyle olur diymi bunlar?

canım pek anlamıyorum bu işlerden.. sadece ist. ile ilgili diye gözüme çarptı..
boyama geliyorsa elinden neden olmasın..çok ta şahane olur..yapmayı bilmem ama öneride bulunabilirim sadece..

aslinda boyama hic yapmadim..ama denemeyi severim..hat sanatina ve nakisa ilgim var...senin yolladigin resimlere benzer bi resim buldum ..alt kismi gold kabarma ust boyama degisik bi sitille yapilmis bir tabloydu... ben hani agir bir iscilik olsun .. belki cok zamani mi alir ama guzel olur diye .. agir bir is bakiyorum bakalim ama bu resimleride degerlendiricem tatligaci tskler :)

tarcin kokucu tskler canim ama tam anliyamadim goblen, kit fln biraz o tabirlere yabaciyim sorry.. bir örnek gösterebilirmisin?

1154597929750vg1am1.jpg

bunun gibi canım kaneviçe yapar gibi ama tam çarpı değil yarım yapıyosun hazır olarak satılıyo bunlar ipleri falan içinde sen alıp numarasına göre işliyosun.

hatta buldum bak bi tane sultan ahmet caminin gobleni hazır olarak satılıyo dediğim gibi. işledikten sonra yağlı boya gibi duruyo goblen ben çok beğeniyorum boşa dememişler kraliyet sanatı diye :)
fce591f7614a.jpg

ay harikaaa....
nasil bulabilirim ben bunlari... 2.ekledigine bayildimmmmm

bu arada ortaköy camine benziyor o :))

oooff nasil bulabilirim ya o konudada yardimci olurmusun .. nasil heycanlandim

tesekkürler tarcin kokusu

dün bende arastirdim .. ve satilan bir sitede buldum .. ticari ,ciddi bir yere benziyor.. ama sayende oldu bu cünkü ben bu sanata goblin dendigini bilmiyordum.. hatta o bahsettigim sitede resim yollayip özelde yaptirabiliyormussun..süper!!

tabi seve seve.. uzun bir süre alicak yalniz .. cunku buldugum sitede kendin fotograf yada resim yollayip yeni bir goblin cikartirabiliyormussun oyle yapmayi planliyorum resmi secmek yollamak vsvs sonra naksetmek ama bitince eklerim ;)

Back
X