- 4 Haziran 2022
- 53
- 37
- 3
- 27
- Konu Sahibi petunya2259
-
5.gün embriyosu için tutunması daha iyi diyolar biliyo muydun bu seni biraz daha rahatlatsın beni rahatlatmıştı12 gün sonra canım
merhabalar bende bu surece gırdım estrofem 2mg baslıyorum sımdı 12 gun sonra gel tahlıl yapacagız dedıler ona gore transfer edecegız dedıler bu surecte neler yasadınız anlatır mısınız5.gün embriyosu için tutunması daha iyi diyolar biliyo muydun bu seni biraz daha rahatlatsın beni rahatlatmıştı
25 inde canımCanım daha çok erken ben 6.günde hissetmeye başlamıştım ne zaman teste gel dediler
Buraya da yaz olur mu güzel haberlerini bekliyorum25 inde canım
Yani 10 gün kaldı bugunu saymazsak. Ben haftaya salı test yapıcam ama. Dayanamam
Ben unutursam hatırlat kuzumBuraya da yaz olur mu güzel haberlerini bekliyorum
Evet canım bahsetmiştim 48 saat içinde yerleşiyo diye ama sen 48 saat sonra sakın test yapma bakBen unutursam hatırlat kuzum
Bugun üçüncü günüm hala batma vs hissetmiyorum
İnternette 48 saat içinde yerleşiyor yazıyor
Salı günü önden meraktan bir test yapayım diyorum. Yani transferin 7. Günü olmuş oluyor. Yansır mı bilmiyorum tabi.Evet canım bahsetmiştim 48 saat içinde yerleşiyo diye ama sen 48 saat sonra sakın test yapma bak
Canım naptın yaptın mı testSalı günü önden meraktan bir test yapayım diyorum. Yani transferin 7. Günü olmuş oluyor. Yansır mı bilmiyorum tabi.
Bugun ikinci gün sayılıyor Muş üç değil. Yarın üçüncü günmüş. Hemşiremle konuştum bugun. Çöpü kişide belirti olmuyor dedi. Bakalım kısmet elimden geleni yaptım ben
Canım yarın kan testi vericem saat 1 de yine.Canım naptın yaptın mı test
Kaçıncı gündü bugünCanım yarın kan testi vericem saat 1 de yine.
Ama bugun kaset test yaptım normal. Negatif. Ya değerim düştü. Ya da daha idrara yansımadı
Bide belirtilerin var mı ne durumdasınCanım yarın kan testi vericem saat 1 de yine.
Ama bugun kaset test yaptım normal. Negatif. Ya değerim düştü. Ya da daha idrara yansımadı
8. Günüm canım bugun. Yarın kan testi vericrm bakalım hcg artmış mı.Kaçıncı gündü bugün
Belirti yaşamıyorum canım ben. Ama dün hcg 15.86 çıktı yarın da kan vericem arttı mı düştü mü bilmiyorumBide belirtilerin var mı ne durumdasın
Canım benim niye sabretmedin şimdi moralin bozuldu motivasyonunda düştü inancında keşke yapıp kendini bunalıma sokmasaydın. Azıcık daha sabret zaten kalmamış bişey 3 4 gün bişey var hastanede yaptır testiBelirti yaşamıyorum canım ben. Ama dün hcg 15.86 çıktı yarın da kan vericem arttı mı düştü mü bilmiyorum
Dün ben kendim yaptım da . Yarın İçin hemşire yaptır test dedi. Bakalım artıyor mu dediCanım benim niye sabretmedin şimdi moralin bozuldu motivasyonunda düştü inancında keşke yapıp kendini bunalıma sokmasaydın. Azıcık daha sabret zaten kalmamış bişey 3 4 gün bişey var hastanede yaptır testi
Haber bekliyorumDün ben kendim yaptım da . Yarın İçin hemşire yaptır test dedi. Bakalım artıyor mu dedi
Canım ben kimyasal gebelik yaşıyorum. Maalesef olmadı. O kadar ilaç çaba, emek , umut her şey çöp oldu maalesef. İki gün önce olan 15.80 değer şu an 9.90 a düştüHaber bekliyorum
Çok üzüldüm belki de senin içinde bebek için de hayırlısı buydu. Ne desem bilemedim inşallah bidahaki sefer şartlar daha iyi olur senin için canım benimCanım ben kimyasal gebelik yaşıyorum. Maalesef olmadı. O kadar ilaç çaba, emek , umut her şey çöp oldu maalesef. İki gün önce olan 15.80 değer şu an 9.90 a düştü
Bende pozitifim kaç haftalıksın şu an neler yaşıyosun nasıl gidiyo çok garip bi süreç ve de çok stresli ya doğuma kadar nasıl dayancaz bizKızlar merhaba bende bahcecide tedavi gördüm Ebru Öztürk doktorumdu. sonuç pozitif inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?