- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Bu durumda ikinci cocugu yapmak maddi manevi zorluklarin katlanmasi demek olur goz gore gorede bunu yapmak dogru gelmiyor bana sirf kardessiz kalmasin diye hayati daha zorlastirmanin manasi yok
Çilelere yazın tabi Ama çok hec cevap gelir oradan.bilac hafta sürüyor dönüşleri.
Şuan daha çabuk birşey yapılmalı.2 gündür aç diyorsunuz.Heleki bu sıcaklarda az bir suyla aç bir şekilde cook korkunç.
Allah böylelerine evlat vermesin insallah
Ben olsam boyle yapardim.
Haftasonu gitmek için cumadan ya da cumartesi sabahtan çıkmak lazım hem vakit geçirmek için hem de muhtemelen şehir merkezine uzak bir yer bulabilirsiniz ancak. Kısa gelmez mi 2 gün l. Ayrıca hem oranın hem evin yükü olmaz mı en basitinden temizlik düzen bile mesele. İşiniz evinize uzak mı belki ondan ya da sabahtan akşama çalışmaktan sıkılmışsınızdır. Duzenleyemez misiniz? Ben de İstanbulda yaşıyorum iş ev arası yakın olursa ne ala olmazsa ben de çok mutsuz oluyorum.
İstanbul’da 5 yıl yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Paranız varsa olabilir elbette. Ama ayrı bir ev ayrı masraf gitmeseniz bile bakım isteyecek. Bir dünya masrafı oluyor. Onun yerine haftasonları kafanızı dağıtacak İstanbul dan uzaklaşacak etkinliklere katılabilirsiniz. Yakın yerlerden pansiyon otel ayarlayıp kafanızı dinleyebilirsiniz. Tabi benim fikrim bu.
Istanbul'da yaşayan insanların sinirli ve gergin halinin tek nedeninin trafik olduğunu düşünüyorum. Sabah iş saatlerinde trafikteki arabalara bakın. Büyük çoğunluğunda sadece şoför var. İnsanlar hem doğaya zarar veriyor, hem kendi bütçelerine zarar veriyor hem de vakit kaybediyorlar. Ama buna rağmen asla trafik bitmiyor.
Küçük bir yere gitmek içinde bu trafiğe bir şekilde denk geleceksiniz. Bu kadar bunaltıyorsa tamamen taşınmalısınız.
ev değilde arada bunaldığınızda bir yerlere gidip haftasonu falan kısa kısa kaçamak yapsanız daha iyi olur.müstakil ev bakım gerektiriyor sürekli akması vs oluyor.güvenlik açısındanda sıkıntılı olabilir.bizim yazlık vardı ama sürekli masraf çıkarıyordu.şehir dışında olduğu içinde gitmek zor oluyordu.temizlik vs yapmakda gerekiyor ekstra insan dinlenemez o şekilde.ben 7 yıldır istanbulda yaşıyorum daha önce daha küçük bir şehirde yaşıyordum.istanbulda bir yerden bir yere gitmek çok zaman alıyor.kalabalık,pahalılık çok bunaltıcı.deprem tehlikeside var bu nedenle bende başka bir yere gitmek istiyorum.tümden taşınmak daha mantıklı.
Benimde sıtkım sıyrıldı
Her yerin kalabalık olmasından trafiğinden pahalılığından havasının kirliliğinden ciddi anlamda usandım
tarihi yerleri ve boğazı olmasa çekilecek çile değil
Yaşam çok zor
Bir yere giderken en az 2 saat önce çık ne oturup ne kalktığını anlamadan doğru dürüst sohbet edemeden tekrar yollara düş
Her şeyi koştur koştur yap
İnsanların stresi koşuşturmacası
Tayin isteyip duracağım bir türlü bir yer açılmıyor
Konu sahibine önerim ise çocuk büyüyünce belki yakın bir şehire yerleşmesi
Büyük şehirde yaşayanların benzer hayali var
Biz nispeten şehir dışına yakın sayılırız 20 dakika sonra ulaşabileceğimiz bir yerlerden arsa vs alalım muhabbeti oldu
Aynen işte küçük bir ev yapalım vs
Sonra 20 dakika yol için değmez gider gelirsin vs diyoruz
Bence bu fikir hayallerde güzel ama hayata geçirmek zor
Teşekkür ederim güzel fikirleriniz için.Aynı ruh hali içindeyim. Küçük bi kasabada yaşamak istiyorum. Sürekli taşrada geçen romanlar okuyup iç geçiriyorum. Burda insanlar aşırı yapay ve samimiyetsiz geliyor. Memleketime gidince yoldan geçen herkese sarılmak geliyor içimden. Burda mutsuzum. İnşallah son senemiz bizim.. Sabırla bekliyoruz.
Selam. İnsallah kendiniz ve kızınız için çok yerınde olan bu isteginizi gerçekleştirirsiniz.Merhaba,
Yıllardır İstanbul'da yasiyorum. 27 yaşındayım. 2.5 yaşında kızım var .
Sadece üniversite döneminde küçük bir ilçede 4 yıl okudum.
Artık katlanamiyorum sanki. Bir yere gitmek inanılmaz güç, aşırı kalabalık ..
Trafiğe yakalanmamak için erkenden işimizi hallederiz.
Sessizliği özlüyorum. Insanlar inanılmaz tahammülsüz ve gergin.
Aslında yaklaşık 5 6 yıldır kafamda farklı planlar var.
Çalışıyorum ve kizima ailem baktığı için İstanbul dışına cikamam.
Dolayısıyla haftasonu gidebilecegim bahceli bir evim olsun istiyorum. Açıkçası nefes almak istiyorum.
Arsa alarak başlasam, prefabrik bir ev yaptirsam. .
Minimal, küçük bir ev.
Bilmiyorum siz de böyle düşünüyor musunuz hayatın zorlukları karşısında. .
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim..
Merhaba,
Yıllardır İstanbul'da yasiyorum. 27 yaşındayım. 2.5 yaşında kızım var .
Sadece üniversite döneminde küçük bir ilçede 4 yıl okudum.
Artık katlanamiyorum sanki. Bir yere gitmek inanılmaz güç, aşırı kalabalık ..
Trafiğe yakalanmamak için erkenden işimizi hallederiz.
Sessizliği özlüyorum. Insanlar inanılmaz tahammülsüz ve gergin.
Aslında yaklaşık 5 6 yıldır kafamda farklı planlar var.
Çalışıyorum ve kizima ailem baktığı için İstanbul dışına cikamam.
Dolayısıyla haftasonu gidebilecegim bahceli bir evim olsun istiyorum. Açıkçası nefes almak istiyorum.
Arsa alarak başlasam, prefabrik bir ev yaptirsam. .
Minimal, küçük bir ev.
Bilmiyorum siz de böyle düşünüyor musunuz hayatın zorlukları karşısında. .
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?