hürriyet emlakta fiyat sınırını girip arama yap tüm emlakçıları ara teker teker... bir haftanı falan ayırsan gönlündeki gibi bir ev bulursun. maalesef burada binalar çok iyi durumda değil. evlerin mimarisi de pek güzel değil. genelde eski olur içleri yenilenmiş olanlar çok pahalı olur... ama bekarsanız idare edin diyorum ben merkezde olmanın ve işe yakın olmanın değeri paha biçilemez bence. :) her sıkıldığınızda yapcak bir şey bulursunuz eğer bekarsanız çok daha avantajlı.
15 yıldır bu civardayım evet diğer yerlere göre pahalı ama her gün trafik yol çekeceğime evden çıkmaya üşeneceğime daha mutluyum yaşam alanımdaki birçok yere yürüyorum. gerçi gebelikle zor olmaya başladı artık.
yaşayanlar da genelde öğrenci veya gençler. bir de yaşlı bir kesim var onlar gerçekten buralı. kimsenin kimseye zararı olmaz. gürültü olur biraz o da sokaktan sokağa değişir. biz alıştık zaten sessiz bir yere gidince şaşırıyoruz asıl.
şöyle 1500 1600 civarı 2+1 bulursan çok iyi olur. eğer imkanın varsa dönemlik ev arkadaşı alabilirsin yanına belki... burada herkes böyle yapıyor artık bekarlar evlerin fiyatından