• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul'a hiç gitmemiş olmak...

baba ya da kocaya bel bağlama..
üniversite bitip bi işe girince gider gezersin ne var ki bunda[/QU
baba ya da kocaya bel bağlama..
üniversite bitip bi işe girince gider gezersin ne var ki bunda
Ben durumu şöyle özetleyeyim. Kayseri de iyi bir lise de okudum. Bu yuzden arkadaşlarımın çoğu zengin çocuğu. Sosyal medyalarda benim hayalim olan İstanbul hayatı onların öğrencilik hayatında yapabilmeleri beni daha da çok isteklendiriyor. Ya ben ergen miyim dedirtiyor bazen ama imrenmek kavramı daha uygun duruyor sanırım.

ben farklı şehirleri,ülkeleri gezmeme rağmen hiç karadenize gitmedim ve hep aklımda trabzona gitmek, valla ayder yaylası burnumda tütüyor keşke gidebilsem fırsat olsa

valla senelerdir istanbuldayım bir boka yaradığını görmedim. buradakiler de kaçmaya çalışıyorlar.
kız kulesine yakın oturuyorsan o dediğin olur da uzak oturuyorsan, akşam da boğazı izlemek istiyorsan, geri dönüş yolunda aksiyon filmi çekilecek tehlikelerle baş başasın demektir. özel araçlıysan trafikte, değilsen toplu taşımada can, mal, namus tehlikesindesindir

valla senelerdir istanbuldayım bir boka yaradığını görmedim. buradakiler de kaçmaya çalışıyorlar.
kız kulesine yakın oturuyorsan o dediğin olur da uzak oturuyorsan, akşam da boğazı izlemek istiyorsan, geri dönüş yolunda aksiyon filmi çekilecek tehlikelerle baş başasın demektir. özel araçlıysan trafikte, değilsen toplu taşımada can, mal, namus tehlikesindesindir
Duygularima tercuman oldunuz :KK48:

İnsanlar istanbula gelince bogaz manzarili evde kahvesini icecegini hayal ediyor galiba :110:
Uzun lafin kisaki istanbulun ismi kalmis biz ona denk gelmisiz. :63:

İnsanlar istanbula gelince bogaz manzarili evde kahvesini icecegini hayal ediyor galiba :110:
başka bir şehirden istanbula yerleşmiş birinden yakın zamanda duyduğum bir şey var. çocukken istanbulda herkesin havuzlu müstakil evi olduğunu sanıyormuş. hakikaten keşke öyle olsa :KK49:
istanbulda olmayan istanbulu bir şey sanıyor da, güzelim vallahi bir şey yok. 5 katlı binalarda 4. kata kadar camlarda demir var işte sen düşün, hapishane gibi bir yer. güvenilmez.

ben de iyi bir lisede okuyordum ve tek hayalim istanbulu kazanmaktı
günlüklerim istanbul hayaliyle dolu
hiç görmemiştim
manisada ilçede oturuyorduk

sonra kazanacak puan aldım ama ankara tercih ettirdi ailem
neyse yine gitmedim istanbula
ta ki 1,5 sene önce yurtdışına giderken atatürk havalimanına gidene kadar
dönüşte uçaktan indim otobüs vaktine kadar arkadaşlar kadıköye falan götürdüler boğazı gören bi yerde balık yedik falan ama ben istanbuldan nefret ettim :D trafiğinden gürültüsünden, şehrin ve binaların büyüklüğünden bana fenalık geldi 3 saat durdum şehrin içinde bi daha da tövbe dedim :)
tur gibi bişeyle gider 2-3 gün gezersem yeter de artar, bi de bundan 10 sene önce tek ve en büyük hayalim istanbulda yaşamaktı öfff :D

Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim :KK43:( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
:KK43:

Yay burcu biri ile evlenmelisin o zaman .:KK48: Gezmeyi en seven burç ...

ben farklı şehirleri,ülkeleri gezmeme rağmen hiç karadenize gitmedim ve hep aklımda trabzona gitmek, valla ayder yaylası burnumda tütüyor keşke gidebilsem fırsat olsa

Ayder yaylası ve Sümela Manastırı na gittim . Ayder de ki her taraftan gelen kemence sesi . Ayder deyince aklıma o ses geliyor hep. Birde erciyes dağının on katı bir dağ üzeri kar . Karin altından akan suyun sesi. Ama ben istanbul :(

Ya ben de hic gidemedim. Hatta bu mesele nasil yer etmisse. Rüyamda bir ara sürekli istanbul 'a gidemiyordum. O kadar yoruluyordum. Ama gidemiyordum.:D

Ayder yaylası ve Sümela Manastırı na gittim . Ayder de ki her taraftan gelen kemence sesi . Ayder deyince aklıma o ses geliyor hep. Birde erciyes dağının on katı bir dağ üzeri kar . Karin altından akan suyun sesi. Ama ben istanbul :KK43:
gel misafirim ol canım istanbuldayım bende ağırlarım seni cumadan gelebilirsen pazara kadar gezeriz beraber :)

bende hiç istanbula gitmemiştim ankarada büyüyen biri olarak okulu bitirdim arkadaşlarla gittik kendi paran olunca kimse karışmıyor emin ol hem sevdim hem nefret ettim dediğin gibi kız kulesine adalara ayasofya ya görülebilecek heryere gittim işte mümkün olduğunca eminonunde gezdik balık ekmek yedik hatta akvaryuma bile gittik ama trafik yol öldük ve bunları 3 günde yaptık hayal et vakit ordan oraya gezmekle geçti durmadan ama pişmanmıyım hayır gezmek için güzel bir şehir ama böyle trafik görmedim yaşayamam orda:D mutlaka gitmelisin ama bunu ailene çatarak değil kendi paranı kazanıp kimseden bişey isytemeyerek yapmalısın anlayacağın sonra hayalini yaşarsın çatsanda eline ne geçecek ki valla benim geçmedi ;)

Öyle demeyin aşkıma :) kayseri de yaşamak emin olun daha beter. Kışın akşam 5 te en işlek cadde bile bomboş. Iste insan neye ulaşamıyorsa o kıymetli oluyor..

bende hiç istanbula gitmemiştim ankarada büyüyen biri olarak okulu bitirdim arkadaşlarla gittik kendi paran olunca kimse karışmıyor emin ol hem sevdim hem nefret ettim dediğin gibi kız kulesine adalara ayasofya ya görülebilecek heryere gittim işte mümkün olduğunca eminonunde gezdik balık ekmek yedik hatta akvaryuma bile gittik ama trafik yol öldük ve bunları 3 günde yaptık hayal et vakit ordan oraya gezmekle geçti durmadan ama pişmanmıyım hayır gezmek için güzel bir şehir ama böyle trafik görmedim yaşayamam orda:KK70: mutlaka gitmelisin ama bunu ailene çatarak değil kendi paranı kazanıp kimseden bişey isytemeyerek yapmalısın anlayacağın sonra hayalini yaşarsın çatsanda eline ne geçecek ki valla benim geçmedi :KK66:
Mesajınızı okurken rahatladım nedense :) teşekkür ederim . O zaman okulun bitip atanmayi bekleyecez :)

Mesajınızı okurken rahatladım nedense :) teşekkür ederim . O zaman okulun bitip atanmayi bekleyecez :)
evet canım yada para biriktirmye çalış harçlıklarından mezun olunca kafa dengi arkadaşların varsa onlarlada gidersin okul bitince de bişey demiyorlar pek paramda var dersen kimse karışmaz hatta ailenin bildiği arkadaşların olursa daha iyi birde kalacak yer ayarlarsanız tamamdır ama hiç olmadı atanınca kendi paranla gidersin üzülme benim babam da gezmeyi hiç sevmez ya annemde çok sever hep bir atışma :-) ;)

Öyle demeyin aşkıma :) kayseri de yaşamak emin olun daha beter. Kışın akşam 5 te en işlek cadde bile bomboş. Iste insan neye ulaşamıyorsa o kıymetli oluyor..
Ah ben ne hasretim su an oyle bir yere. Karda yagsin ben pencereden uzaklari seyrediyim. Yaz aylarinda bag bahce mis.

Yani insani sehirler mutlu etmez diyecegim ama edebilir tabi benim bu hayallerimden sonra :KK72:

Umarim en kisa surede gelir gezersiniz ruyalarinizin sehrini:KK37:
ama sakin yasamaya kalkmayin :63:

İstanbulda çok akrabam var ama kız kulesine hiç gitmedi. bu bu kadar büyük bir dertse eğer bende yorum yapmıyorum.

İstanbulda oturuyorum ama gezemiyorum. Her yer kilit, hep trafik :KK47:

Back
X