• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul'a hiç gitmemiş olmak...

valla senelerdir istanbuldayım bir boka yaradığını görmedim. buradakiler de kaçmaya çalışıyorlar.
kız kulesine yakın oturuyorsan o dediğin olur da uzak oturuyorsan, akşam da boğazı izlemek istiyorsan, geri dönüş yolunda aksiyon filmi çekilecek tehlikelerle baş başasın demektir. özel araçlıysan trafikte, değilsen toplu taşımada can, mal, namus tehlikesindesindir
Ay buna kahkaha attim can,mal,namus...

Valla Canım 2 yıl önce gittim ben gitmeden önce de sanki dizilerde gördüğüm her yer o atmosfer ayağıma serilecek sandım ama fos çıktı sürekli evdeydik hayal kırıklığına uğradım yani Ankara daha güzel bence daha sakin umarım gidersin ama hayal kırıklığına uğrayacağına eminim bana da oldu çünkü :KK70:

gel gel b.k var sen de gel,
gelme arkadaşım gelme tünelin sonu mosmok bir yere çıkıyor.Kız kulesinin karşısında çekirdek çitlersin tabi ama kalabalıktan insani şartlarda oraya gidip de varmayı başarabilirsen eğer.
gidip de dönmemek var bir de.şahsen ben kaçmanın planlarını yapıyorum,kalabalıkta nefes alınmayacak durumda istanbul

Son düzenleme:
Şu diziler yok mu istanbulu yaşanılası bi şehir olarak gösteriyo işte :KK14:
biz burdayız da ne oluyo hep stres hep bi telaş üniversiteni bitir mesleğini eline al bi gün tatil için gelirsin
memnun kalırsanda ilerde koca adayını iyi seçki onu burada yaşamaya ikna et :KK8:

Aileni sen secemezsin ama kocanı sen seçiceksin.Gezmeyi seveniyle evlen olsun bitsin :))) ya böyle olursa gibi ihtimaller kendi seçtiğimiz insanlar için pek yok.Karakterler az çok bellidir.Sevgiliyken gezip dolaşmaktan dışarı çıkmaktan arkadaşlarıyla vakit geçirmekten hoşlanan adam evlenince zaten eve kapanmaz. :)

benim ünide bir arkadaşım vardı artık son sınıflardayken öğrendikki o da o zamana kadar hiç istanul'a gitmemiş. çok şaşırmıştık. ama şimdi çalışıyor her yere gidiyor gördüğüm kadarıyla. ben de eşime kızardım sevgiliyken hiç gezmşoruz diye. maddi yönden ve de aynı odada kalmadığımız için mi artık hiç turlara katılmadık. şimdi evlendik baya gezdik geziyoruz çok şükür. her şeyin zamanı var.

İstanbulu bu kadar abartmayın lütfen ya. Ben de üzülüyorum evlendiğimde orada yaşayacağım diye.. Kız kulesinin önünden çok geçtim ama hiç de öyle hayran duygular beslemedim. İstanbul aşıkları sadece edebi takılıyorlar, başka da bir ayrıcalığı yok İstanbul'un..

Kocayla ne alaka okulunu bitir hele kendin gezersin aadece istanbulu değil her yeri :)

Dizi etkisinde kalınmış beklentiler sanki sizinki.
Hani amerikan filmlerinde hep lüks hayatlar gösterilir gökdelenler, avm ler, oteller filan. Bir amerika hayali sarar her izleyeni. O misal mi acaba?
Realist düşünmeniz lazım istanbul çok güzel ancak yaşaması çok da sıkıntılı bir şehir.
Ulaşımı zor, tüketimi çok vs vs.
Öyle bir gün gelir ki 3 vasıta değiştirerek gideceğiniz kız kulesinden nefret edersiniz.
Florya dan Cevahir avm ye 4 saatte gidemediğimi bilirim.
Üniversite seçerken idealist davranın sadece. Hangisi size gelecek garanti edecekse o olsun yani.
Koca (?) mevzusuna daha çok var onu düşünmeye gerek bile yok şu anda.
Ve gezmek tozmak çekici de gelse sıkılıyor insan bir noktadan sonra. Yaşınız ilerledikçe anlamsız bulmaya başlayacağınızı düşünüyorum.

Edit: öğretmenlik okuyormuşsunuz zaten. İnşallah atanırsınız İstanbul'a ama hayallerinizdeki gibi olmayacağını bilin.

Son düzenleme:
Baskıcı ailelere gerçekten kıl oluyorum ve kınıyorum.
Canım eşin inşallah istediğin gibi olur.
Doğduğu şehirden daha hiç ayrılmamış insanlar var.
Üzme kendi elbet bir gün sende gezer tozarsın.

gel gel b.k var sen de gel,
gelme arkadaşım gelme tünelin sonu mosmok bir yere çıkıyor.Kız kulesinin karşısında çekirdek çitlersin tabi ama kalabalıktan insani şartlarda oraya gidip de varmayı başarabilirsen eğer.
gidip de dönmemek var bir de.şahsen ben kaçmanın planlarını yapıyorum,kalabalıkta nefes alınmayacak durumda istanbul
Sevmiyorsan yaşama hocam . Benim kafam çok karıştı gidenler g ayette begeniyor zaten çok yaşamam kayserili biri orda parasiz
Dizi etkisinde kalınmış beklentiler sanki sizinki.
Hani amerikan filmlerinde hep lüks hayatlar gösterilir gökdelenler, avm ler, oteller filan. Bir amerika hayali sarar her izleyeni. O misal mi acaba?
Realist düşünmeniz lazım istanbul çok güzel ancak yaşaması çok da sıkıntılı bir şehir.
Ulaşımı zor, tüketimi çok vs vs.
Öyle bir gün gelir ki 3 vasıta değiştirerek gideceğiniz kız kulesinden nefret edersiniz.
Florya dan Cevahir avm ye 4 saatte gidemediğimi bilirim.
Üniversite seçerken idealist davranın sadece. Hangisi size gelecek garanti edecekse o olsun yani.
Koca (?) mevzusuna daha çok var onu düşünmeye gerek bile yok şu anda.
Ve gezmek tozmak çekici de gelse sıkılıyor insan bir noktadan sonra. Yaşınız ilerledikçe anlamsız bulmaya başlayacağınızı düşünüyorum.

Edit: öğretmenlik okuyormuşsunuz zaten. İnşallah atanırsınız İstanbul'a ama hayallerinizdeki gibi olmayacağını bilin.
Lüks takintim yoktur çok lüks olmasada iyi bir yaşama standartina sahibim ama mesele o değil hocam teşekkür ederim yine de fikirlerinizi yazdığınız icin

Yazık annene babana neden bu kadar darlıyosun insanları? Senin saçmasapan kaprislerini çekmek zorundalar mı? İstanbulda doğdum büyüdüm bir gün olsun gidipte çekirdek çitlemedim orda kalabalık insanlar üstüne basa basa geçiyor toz pislik bu mu güzel? Allahtan hayallerin çok basit. Başka şeyler isteseydin kimbilir ailene neler yapardın

aile gezmeyi sevmiyormuş, boşuna ısrar etmeyin, istanbula gitseniz bile akraba ziyareti yaptırırkar size:)

madem üniversitedesiniz, takip edin, İstanbulda okuduğunuz bölümle ilgili bir sempozyum vs olursa ona katılma amaçlı, ya da üniversitedeki günübirlik etkinlikler olabiliyor, o şekilde gidebilirsiniz.

Yazık annene babana neden bu kadar darlıyosun insanları? Senin saçmasapan kaprislerini çekmek zorundalar mı? İstanbulda doğdum büyüdüm bir gün olsun gidipte çekirdek çitlemedim orda kalabalık insanlar üstüne basa basa geçiyor toz pislik bu mu güzel? Allahtan hayallerin çok basit. Başka şeyler isteseydin kimbilir ailene neler yapardın
Olayı bu kadar dramatize etmenize gerek yok . Aileme bir şey yaptığım da yok. Siz harikasiniz o yüzden herkesi rahatça eleştirebilirsiniz:KK9:

B
Baskıcı ailelere gerçekten kıl oluyorum ve kınıyorum.
Canım eşin inşallah istediğin gibi olur.
Doğduğu şehirden daha hiç ayrılmamış insanlar var.
Üzme kendi elbet bir gün sende gezer tozarsın.
Öyle de demeyin ne olursa olsun can onlar ♥ inşallah teşekkür ederim :)

Ben anladım ve hak verdim sana. İnşallah gelir görürsün. Dogma büyüme Istanbullu yum. Başka şehirde de yaşayamam. Tüm Turlara katıldım her yere gittim ama gerçekten istanbul başka , maalesef bizler bile yaşadığımız şehrin çoğu yerini bilmiyoruz ev is arası geçiyor çoğu zaman ama ne olursa olsun burasi heryerden farklı güzel..

Back
X