Istanbul'a kacamak :))

Allah'ım nekadar talıhsız bır gec kızım ben boyle.
bırakın sehır dısı kacamagı ,aynı sehırdekı arkadasıma bıle yatıya gıdemıyorum
en yakın arkadasıma yatıya gıttıgım de bıle aılem ; arkadasımın aılesıyle konusur
televızyon actırır hatta daha ılerıye gıdıp ''su kanalı acın bakım '' dıyerek gercekten evdeyım
dıye kontrol ederler .
kaderıme aglayasım geldı

ahh eski günler aklıma geldi şimdi. lise 2 de bizde kız arkadaşlarımla istanbul'a çok sevdiğimiz bir gurubun konserine gelmek için yalan söylemiştik evdekilere.toplamda 14 saatlik yolu gidip dönmüştük. herkes birbirinde kaldığını söylemişti. hatta okulda bizim için yardım parası bile toplanmıştı. tabii ertesi gün eve döndüğümde leş gibi ter ve sigara kokuyordum :) neyse ki anlamadılar. anneme tam 30 yaşımda itiraf ettim bunu :) manyaklığa ve cesarete bak yaa. şimdi istanbulda yaşıyorum ve bazen hava karardıktan sonra iki adım yere gitmeye bile korkuyorum :) yine de güzel bir anı olarak kaldı tabii. bir de o grup türkiyeye bir daha hiç gelmedi. iyi ki gitmişim diyorum şimdi. ama biz yanımızda bodyguard olarak gelmesi için bir erkek arkadaşımızı da ikna etmiştik tabii :)

hem istanbul 1 günde gezilebilecek kadar küçük bir yer değil. yol iz bilmediğin bir şehirde vaktini ancak yol tarifleriyle geçirirsin ki hiç birşey de anlamazsın. bence ailenle birlikte en az bir hafta süreli gelip gezin...

Havaalanın'dan Boğaz'a gidene kadar zaten dönüş saati gelir... p

İstanbul'u baştan sona kadar biraz zor gezersin, fazla uçmayın

İstanbul tehlikeli fln diil katılmıyorum bunu söyleyenlere....aklı başında bi insansan planlı programlı hareket edersin zaten, nereye nasıl gittiğin önemli....İst. bi çok yere göre çok daha güvenilir emin ol...
Ben olsaydım yapar mıydım gizli kapaklı bi iş? yapmazdım.....ama yanlış yapıyosun da diyemem...

Senin için önemli olan İst. güvenilirliği diil, onda bi sorun yok...Asıl konu arkadaşın ne kadar güvenilir? Burayı biliyormuş, sanırım teyzesinde kalıcaksınız...güvenilir ve iyi niyetli insanlarsa gayet güzel eğlenir, gezersin..Onlara güvenebiliyo musun? evetse sorun yok başka bence...

Onu lafın gelişi söyledim ztn canım mümkün olmadığını bende biliyorum artı uçtuğum fln da yok
Gideceğim kişi benim en yakın arkadaşım içini dışımı bilen, yediğimiz içtiğimi ayrı gitmeyen, bizim ailenin "4. Kızı" olarak görünen bir insan. Ona güvenmeyip kİme güvenicem

İstanbul öyle 1-2 günde baştan sona gezebilecek bir şehir değil canım. Ancak çok iyi planlarsanız ortaköy, taksim, sultanahmet i ancak görebilirsiniz o da en iyi ihtimalle. Arkadaşının da İstanbul u avucunun içi gibi biliyorum demesine hayret ettim.
İşyerimden eve yarım saatlik yolu geçen 2,5 saatte geldim kendi arabamla üstelik aktarma falan değil. Eğer ki uçak paralarına, ailene yalan söylemene, her türlü riske yine de değer diyorsan sen bilirsin. Gideceğin mesafe 1-2 saatlik bir süre olsa belki o zaman gençliğine heyecanına verebilirdi ailen ama bu yalan ortaya çıkarsa çok üzülürsün canım. Yoksa ben de heyecanı severim ama herşeyin bir sınırı var.

Herşeyi ayarladım sayılır :). O gün için yaptığım planları uygulamaya başladım annemle konuştuk dedim "arkadaşım doğum günü var bişeyler yapcaz konsere fln gideriz" iyi tamam dedi sadece hayret

kapının önüne bile bırakmayan anneniz tamam mı dedi?

aileniz onlardan habersiz gittiğinizi öğrenirse eğer, size olan güvenlerini kaybederlerse değer mi?
benim nacizhane fikrim hiçbir arkadaşla yapılan kaçamak, eğlence vs her neyse artık, ailemin bana karşı hissettikleri güvenden daha önemli değil

ıstanbul kacamagındA Eşimle tanısmıstım

bende sevdiceğim için istanbula kaçıyodum ,, şimdi istanbula okumaya geldim temelli kaçtım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…