• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da 1 yaş sünnet

ferrary99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
53
Puanlar
48
Kızlar Bayram sonrasi oğlum 11 ay sonuna yaklasiyor 1 yasina gidiyor.
-İstanbulda Avrupa yakasinda sünnet yaptircaz. Nereyi onerirsiniz?
-Ozel hastaneler ne kadar yapiyor guncel olarak?
-Hangi hastanede yaptirdiniz?
Bilgi verir misiniz?

Merhaba bizde cuma günü sünnet için randevu aldık biruni hastanesinde kampanya varmis isterseniz bi arastirin giden birkac arkadasim cok memnun kalmislar dr cocuk cerrahı

Merhaba bizde cuma günü sünnet için randevu aldık biruni hastanesinde kampanya varmis isterseniz bi arastirin giden birkac arkadasim cok memnun kalmislar dr cocuk cerrahı
Anladim. Sunnet esnasinda aileden birini alabiliyorlar mi sordunuz mu?

Kızlar Bayram sonrasi oğlum 11 ay sonuna yaklasiyor 1 yasina gidiyor.
-İstanbulda Avrupa yakasinda sünnet yaptircaz. Nereyi onerirsiniz?
-Ozel hastaneler ne kadar yapiyor guncel olarak?
-Hangi hastanede yaptirdiniz?
Bilgi verir misiniz?
Merhaba biz klinikte yaptırdık lokal anestezi ile mehmet hatemi'ye araştırın isterseniz biz memnun kaldık kuzenlerim tavsiye etmişti bana da.

Merhaba biz klinikte yaptırdık lokal anestezi ile mehmet hatemi'ye araştırın isterseniz biz memnun kaldık kuzenlerim tavsiye etmişti bana da.
Ne zaman ne kadara yaptirdiniz aileden biri yaninda durabildi mi?

Ne zaman ne kadara yaptirdiniz aileden biri yaninda durabildi mi?
Yaklaşık 1 yıl önce 15.000 tlye yaptırdık. Ben ve babası yanındaydık bilinci açıktı bebeğimin. Biz de kuzenlerimin çocukları da çok sorunsuz bir şekilde atlattık süreci bu yüzden tavsiye ederim

Yaklaşık 1 yıl önce 15.000 tlye yaptırdık. Ben ve babası yanındaydık bilinci açıktı bebeğimin. Biz de kuzenlerimin çocukları da çok sorunsuz bir şekilde atlattık süreci bu yüzden tavsiye ederim
Anladim cok tesekkur ederim kac aylikti acaba cocugunuz nasil gecti surec

Anladim cok tesekkur ederim kac aylikti acaba cocugunuz nasil gecti surec
3 aylıktı oğlum ben de çok tedirgindim sizin gibi. Süreçte sünnet lokal anestezi ile yapıldı yaklaşık yarım saat kırk dk sürdü yanlış hatırlamıyorsam, daha sonra eczaneden gerekli ilaçları alıp eve gittik anestezinin etkisi geçince bir ağlama oldu acıdan kanaklı daha sonra uyudu ertesi gün hiçbir huzursuzluğu kalmamıştır. Doktor 10 gün boyunca irtibat için asistanının numarasını veriyor herhangi bir durum olursa yazıp arayıp ulaşabiliyorsunuz üç ve 7. Gün fotoğraf istiyor bu şekildeydi

3 aylıktı oğlum ben de çok tedirgindim sizin gibi. Süreçte sünnet lokal anestezi ile yapıldı yaklaşık yarım saat kırk dk sürdü yanlış hatırlamıyorsam, daha sonra eczaneden gerekli ilaçları alıp eve gittik anestezinin etkisi geçince bir ağlama oldu acıdan kanaklı daha sonra uyudu ertesi gün hiçbir huzursuzluğu kalmamıştır. Doktor 10 gün boyunca irtibat için asistanının numarasını veriyor herhangi bir durum olursa yazıp arayıp ulaşabiliyorsunuz üç ve 7. Gün fotoğraf istiyor bu şekildeydi
Anladim verdiginiz bilgi icin cok tesekkur ederim. Not aldim gprusecegim

Back
X