İstanbulda annemi gezdirebleceğim yerler hakkında fikir istiyorum

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Merhaba arkadaşlar :)
1 hafta annemle İstanbulda gezmek istiyorum .
Daha doğrusu onu gezdirmek mutlu etmek istiyorum :16:
Bir liste yapayım dedim çıkamadım içinden.
Bana nereleri önerebilirsiniz ?
Müzeler , doğa harikası yerler vs heryer olabilir.
Hadi güzel bir liste oluşturalım :10:
Annemi mutlu etmem lazım :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Sultanahmet, Ayasofya Camisi, Yere Batan Sarnıcı, Gülhane Parkı, Kapalı Çarşı, Süleymaniye camisi bunlar birbirlerini çok yakın yerler.
2. Eminönü Yeni Cami, Mısır Çarşısı, Galata köprüsü yan tarafında balık ekmekçiler var mutlaka balık ekmek tabiki:)
3. Beşiktaş sahil iskele, Ortaköy, Dolmabahçe sarayı, Emirgan, Bebek Sahil
4. Kadıköy iskele, Boğa, Moda
5. Üsküdar Kız kulesi, Mihrimah Sultan Camisi, Aziz Mahmud Türbesi,
6. Eyüp Sultan Camisi, Pierre Loti Tepesi, Vialand
7. Adalar
8. Fatih camisi Şehzade Camisi
9. Taksim beyoğlu istiklal caddesi, galata kulesi, galata mevlevihanesi, tünel, taksim meydanı

birbirine yakın yerleri sınıfladım sen ekleyebilirsin daha başka yerler:)

1. Sultanahmet, Ayasofya Camisi, Yere Batan Sarnıcı, Gülhane Parkı, Kapalı Çarşı, Süleymaniye camisi bunlar birbirlerini çok yakın yerler.
2. Eminönü Yeni Cami, Mısır Çarşısı, Galata köprüsü yan tarafında balık ekmekçiler var mutlaka balık ekmek tabiki:)
7. Adalar
9. Taksim beyoğlu istiklal caddesi, galata kulesi, galata mevlevihanesi, tünel, taksim meydanı

Süpersin düşündüğüm ama yerlerini çok iyi bildiğim için liste yapamıyorum bir türlü.
Çok teşekkür ederim.
Bunların arasına miniatürk ve turkuazoo diye biyer var onlarıda eklicem 4 7 8 9 çıkartıcam
Beşiktaş sahil ortaköy flan çıkartıcam Emirgan korusu olabilir diye düşünüyorum

7. Adalar

Arkadaş her yeri yazmış maşallah :nazar: Bunlar haricinde Çamlıca tepesine çıkabilirsiniz.Boğaz turuna katılabilirsiniz. Aklıma arkadaşın yazdıkları hariç gelenler bunlar :34::34::34:

Süpersin düşündüğüm ama yerlerini çok iyi bildiğim için liste yapamıyorum bir türlü.
Çok teşekkür ederim.
Bunların arasına miniatürk ve turkuazoo diye biyer var onlarıda eklicem 4 7 8 9 çıkartıcam
Beşiktaş sahil ortaköy flan çıkartıcam Emirgan korusu olabilir diye düşünüyorum

miniaturk eyüpte pierre lotiye çok yakın aynı.

Maviask'in listesine eklenecek pek bir sey bulamadim sanki, Bogaz turu haricinde.

Mutlaka yapmalisiniz, coook güzel :) Bogaz'in kiyisindaki tarihi yerleri de böylece kisa bir sürede

görmüs olursunuz, ayrica cok keyfili ve rahatlatici :)

Kızlar ben Beykozda oturuyorum :))
Tabi oturduğum yeri söylemedim size.
Oyüzden yakın civarlar değil daha çok müze tarzı ve doğası güzel olan yerler düşünüyorum
Kanlıca bize 20 dk :)) Ortaköy tam karşımız :27:
Çok tatlısınız :38: ama benim hatam :52:

Dun kanlicada seker ektim yogurda :) cok guzel bir yer su hidiv kasri.dan kanlicaya inen yola ve evlere bitiyorum

Şeker eğer hem uygun hemde kapsamlı bir gezi istiyorsan uzun boğaz turu öneririm sana kişi başı 15 liraya 4buçuk saat hem fiyat olarak çok uygun hemde bu sıcakta kapalı ortamlardan çok deniz havası iyi geliyor insana ben dün kısa boğaz turu yaptım 10 liraya 1saat 15 dk sürdü önceleri bana çok sıkıcı geliyordu ama önyargılı davranmışım kesinlikle annenle beraber tavsiye edebileceğim aktivitelerden biri

Fetihpaşaya gittik :))
Evet boğaz turu da dşünüyorum annem denizi sever .
Senin dediğin nerede ? Kadıköyden falan turlar oluyor ama oradan mı canım ?

Back
X