Aşılama İstanbulda aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Simsim12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
11
7
1
30
Kızlar aşılama yaptircaz mecburen normal yolla bebeğimizin olmayacağını öğrendik İstanbulda aşılama fiyatları nedir anadolu yakasında onerdiginiz doktor varmi

Kızlar Merhaba istanbul avrupa yakası için bi öneriniz var mı?

Ben medipol mega bagcilarda 1250ye yaptrdm ilaclar haric rapor da cikariyorlar 30tl ye.250 ilaca verdim 60 tl de ilk muayene.hastane guzel islemler cabucak tikir tikir isliyo
Teşekkür ederim. Ben Nisa hastanesine gidiyorum orda ilaçlarla birlikte 2 bin TL dediler merak ettim acaba her yer öyle mi diye

Kadıkoy florence nightingale tansel çetinkayaya yaptırdım. 1100 tl yaklasık 500 tlde ilaçlar tutuyor

Bende medipol mega hastanesinde yaptırdım dr muayene ücreti 60tl rapor 30tl ilaçlarımın toplamı 346tl tuttu. Aşılama fiyatıda 1250tl

pendik yüzyılda haziran ayında yaptırdım 1000 tl aşılama 260 tl iğneler muayene 100 tl 60 tl rapor ücreti

Ben medipol mega bagcilarda 1250ye yaptrdm ilaclar haric rapor da cikariyorlar 30tl ye.250 ilaca verdim 60 tl de ilk muayene.hastane guzel islemler cabucak tikir tikir isliyo
Bende medipol mega hastanesinde yaptırdım dr muayene ücreti 60tl rapor 30tl ilaçlarımın toplamı 346tl tuttu. Aşılama fiyatıda 1250tl
Kızlar çok mutlu oldum adınıza Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi lady1234 masaAllah ücüzmüs bebislerin msjlarini okudum biraz.. Ya sizlere sorum hangi doktora gittiginiz bende aşılama yaptıracam doktor ve hastane arastiriyorum

Teşekkürler darısı size ve tüm isteyenlere olsun inş. Biz medipol mega hastanesi bağcılar günseli özdemir hanıma yaptırdık aşılamamızı. Bu konuda gerçekten çok başarılı bir dr.

Teşekkürler darısı size ve tüm isteyenlere olsun inş. Biz medipol mega hastanesi bağcılar günseli özdemir hanıma yaptırdık aşılamamızı. Bu konuda gerçekten çok başarılı bir dr.
Tamam canim çok çok sağol ben bahçeci tüp bebekte yaptirdim çok pahalı tuttu. İlk asilamam di tuttu ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı. Şimdi ikinci için hastane arastiriyordum Nisa ve orası arasında kalmistim.. Kontrollere falan gitmistim oralara temiz ve güzeldi.. Tüp bebek bölümünde mi doktor

Evet canım tüp bebek bölümünde aynı zamanda sgk geçiyor.

Ben zeynep kamil de yaptrdim aşilamami tutmadı ikinciyi yaptricam subatta bu sefer tutar inşallah kızlar tutanlar sizin adınıza çok sevindim

Sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin..canım ben Günseli dr yaptı aşılamamı .çok iyi bir biri.bana da üçüz olabileceğini söylemişti. Şimdi 9. Gün deyim

Sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin..canım ben Günseli dr yaptı aşılamamı .çok iyi bir biri.bana da üçüz olabileceğini söylemişti. Şimdi 9. Gün deyim
Hakkında hayırlısı olsun inş. Günseli hanım gerçekten çok iyi bir dr olmasının yanında çokta iyi bir insan. Oluşabilecek bütün herşeyi en baştan söylüyor. Bu süreç içerisinde kendini yormamaya çalış. Mümkün olduğunca ev işi yapma ağır kaldırma. İnş güzel haberlerini alacağız.

Iyi doktora rastladığımız için şükür seviniyörum. Hareket ettim mi batmalarim sizla malarim var.hayırlısı ise allah nasip etsin. Beynim çok Yoruyorum depresyona gitmiş gibi gibiyim.hamile miyim değilim yim değil esimle aramızda çok bozuk.biraz ondan.
Hakkımda hayırlısı ni versin Rabbim cumlemize..

Cuma günü test gunun mu merak ettim insaAllah bebislerin annesine tutunur emeğinin karşılığını versin Rabbim

Cuma günü test gunun mu merak ettim insaAllah bebislerin annesine tutunur emeğinin karşılığını versin Rabbim
Teşekkür ederim canı ilgin için pazartesi günü ama arada adet şancım var migdem de bir garip bulanti gibi tam bilemiyorum..ama goguste sancı var şiş akintim arttı

Teşekkür ederim canı ilgin için pazartesi günü ama arada adet şancım var migdem de bir garip bulanti gibi tam bilemiyorum..ama goguste sancı var şiş akintim arttı
Bende 13.gün evde gebelik testi yapmistim çıkmıştı.sonra hemen kan testi yaptirdim hamileydimmm. Hayırlısı insaAllah belirtilerin hamilelik belirtisidir.. Sonucu yaz merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…