- 23 Ekim 2015
- 11
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Simsim12345
-
Bnm arkadaşım ümraniye erdem hastanesinde ilaç dahil 700 e yaptırdı bilgin olsunKızlar aşılama yaptircaz mecburen normal yolla bebeğimizin olmayacağını öğrendik İstanbulda aşılama fiyatları nedir anadolu yakasında onerdiginiz doktor varmi
Ben medipol mega bagcilarda 1250ye yaptrdm ilaclar haric rapor da cikariyorlar 30tl ye.250 ilaca verdim 60 tl de ilk muayene.hastane guzel islemler cabucak tikir tikir isliyoKızlar Merhaba istanbul avrupa yakası için bi öneriniz var mı?
Teşekkür ederim. Ben Nisa hastanesine gidiyorum orda ilaçlarla birlikte 2 bin TL dediler merak ettim acaba her yer öyle mi diyeBen medipol mega bagcilarda 1250ye yaptrdm ilaclar haric rapor da cikariyorlar 30tl ye.250 ilaca verdim 60 tl de ilk muayene.hastane guzel islemler cabucak tikir tikir isliyo
Ben medipol mega bagcilarda 1250ye yaptrdm ilaclar haric rapor da cikariyorlar 30tl ye.250 ilaca verdim 60 tl de ilk muayene.hastane guzel islemler cabucak tikir tikir isliyo
Kızlar çok mutlu oldum adınıza Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebekleriniziBende medipol mega hastanesinde yaptırdım dr muayene ücreti 60tl rapor 30tl ilaçlarımın toplamı 346tl tuttu. Aşılama fiyatıda 1250tl
Teşekkürler darısı size ve tüm isteyenlere olsun inş. Biz medipol mega hastanesi bağcılar günseli özdemir hanıma yaptırdık aşılamamızı. Bu konuda gerçekten çok başarılı bir dr.Kızlar çok mutlu oldum adınıza Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizilady1234 masaAllah ücüzmüs bebislerin msjlarini okudum biraz.. Ya sizlere sorum hangi doktora gittiginiz bende aşılama yaptıracam doktor ve hastane arastiriyorum
Tamam canim çok çok sağol ben bahçeci tüp bebekte yaptirdim çok pahalı tuttu. İlk asilamam di tuttu ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı. Şimdi ikinci için hastane arastiriyordum Nisa ve orası arasında kalmistim.. Kontrollere falan gitmistim oralara temiz ve güzeldi.. Tüp bebek bölümünde mi doktorTeşekkürler darısı size ve tüm isteyenlere olsun inş. Biz medipol mega hastanesi bağcılar günseli özdemir hanıma yaptırdık aşılamamızı. Bu konuda gerçekten çok başarılı bir dr.
Evet canım tüp bebek bölümünde aynı zamanda sgk geçiyor.Tamam canim çok çok sağol ben bahçeci tüp bebekte yaptirdim çok pahalı tuttu. İlk asilamam di tuttu ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı. Şimdi ikinci için hastane arastiriyordum Nisa ve orası arasında kalmistim.. Kontrollere falan gitmistim oralara temiz ve güzeldi.. Tüp bebek bölümünde mi doktor
Sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin..canım ben Günseli dr yaptı aşılamamı .çok iyi bir biri.bana da üçüz olabileceğini söylemişti. Şimdi 9. Gün deyimTeşekkürler darısı size ve tüm isteyenlere olsun inş. Biz medipol mega hastanesi bağcılar günseli özdemir hanıma yaptırdık aşılamamızı. Bu konuda gerçekten çok başarılı bir dr.
Hakkında hayırlısı olsun inş. Günseli hanım gerçekten çok iyi bir dr olmasının yanında çokta iyi bir insan. Oluşabilecek bütün herşeyi en baştan söylüyor. Bu süreç içerisinde kendini yormamaya çalış. Mümkün olduğunca ev işi yapma ağır kaldırma. İnş güzel haberlerini alacağız.Sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin..canım ben Günseli dr yaptı aşılamamı .çok iyi bir biri.bana da üçüz olabileceğini söylemişti. Şimdi 9. Gün deyim
Hakkında hayırlısı olsun inş. Günseli hanım gerçekten çok iyi bir dr olmasının yanında çokta iyi bir insan. Oluşabilecek bütün herşeyi en baştan söylüyor. Bu süreç içerisinde kendini yormamaya çalış. Mümkün olduğunca ev işi yapma ağır kaldırma. İnş güzel haberlerini alacağız.
Cuma günü test gunun mu merak ettim insaAllah bebislerin annesine tutunur emeğinin karşılığını versin RabbimSağlıcakla kucagina almayi nasip etsin..canım ben Günseli dr yaptı aşılamamı .çok iyi bir biri.bana da üçüz olabileceğini söylemişti. Şimdi 9. Gün deyim
Teşekkür ederim canı ilgin için pazartesi günü ama arada adet şancım var migdem de bir garip bulanti gibi tam bilemiyorum..ama goguste sancı var şiş akintim arttıCuma günü test gunun mu merak ettim insaAllah bebislerin annesine tutunur emeğinin karşılığını versin Rabbim
Bende 13.gün evde gebelik testi yapmistim çıkmıştı.sonra hemen kan testi yaptirdim hamileydimmm. Hayırlısı insaAllah belirtilerin hamilelik belirtisidir.. Sonucu yaz merak ediyorumTeşekkür ederim canı ilgin için pazartesi günü ama arada adet şancım var migdem de bir garip bulanti gibi tam bilemiyorum..ama goguste sancı var şiş akintim arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?