- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Simsim12345
-
Evet canım orayı düşünüyorum bende insaAllah toplam ne kadar oldu .. Kaç yumurtan oluştu herşey yolunda insaAllah
Evet canım orayı düşünüyorum bende insaAllah toplam ne kadar oldu .. Kaç yumurtan oluştu herşey yolunda insaAllah
Tamam canım benim sorarım ben aşılama oldum zaten bir kerwse ortamı ilgili olmaları çok güzel diiSormak istediğin bisi olursa sorarsım cadi. Ben kursa gidiyorum akşam dönüş yaparım
Nasıl gidiyor canım herşey yolunda miSormak istediğin bisi olursa sorarsım canım. Ben kursa gidiyorum akşam dönüş yaparım
Canım ne yapıyorsun nasıl gidiyorAy Can'ım yazmam mı cok teşekkür ederim öncelikle sana yazıcağım inşallah öyledir normalde 14 günü dolmayınca belli olmaz diyor lar da senin erken belli olmuş
Nasıl gidiyor canım herşey yolunda mi
Rabbim emeğinin karşılığını versin yüzünü güldürsün insaAllah canım benim..Çok sukur yolunda canım. Perşembe günü asilamam oldu 3 mart test günüm. Simdilik Beklemeye devam .
Rabbim emeğinin karşılığını versin yüzünü güldürsün insaAllah canım benim..
Ins olumlu sonuc alirsin canim..bende iki ay klomenle tedavi oldum..ama malesef olmadi..bu ay histereskopi oldum cuma doktora randevum var bakalim umarim sorunum cozulmustur..bi kac ay bende dinlenmeyi dusunuyorum ins.o süreçte tutar olmassa yaza dogru asilama istiyorum yada direk tup mu olsun diede düşünmüyor deilim.asilama icin hangi hastane ve doktora gittiniz acaba bide tahmini ne kadarı oluyor fiyat cvplarsinuz sevinirim tsklerrÇok sukur yolunda canım. Perşembe günü asilamam oldu 3 mart test günüm. Simdilik Beklemeye devam .
Ins olumlu sonuc alirsin canim..bende iki ay klomenle tedavi oldum..ama malesef olmadi..bu ay histereskopi oldum cuma doktora randevum var bakalim umarim sorunum cozulmustur..bi kac ay bende dinlenmeyi dusunuyorum ins.o süreçte tutar olmassa yaza dogru asilama istiyorum yada direk tup mu olsun diede düşünmüyor deilim.asilama icin hangi hastane ve doktora gittiniz acaba bide tahmini ne kadarı oluyor fiyat cvplarsinuz sevinirim tsklerr
Saol cnm cvp icin asilama icinde mi rapor aliniyor bilmiyordum oni hastane yonlendiryor galiba deil mi ne yapmamiz gerekeni ben iki asilama dan sonra tup icin rapor aliniyor saniyordum iyi bari ilaclari en azindan yarisino devlet karsiliyor asilamanin.umarim hist. Bana ugurlu gelir hakkinda hayirlisi olsun canim senindeBende 4 kere klomenle takip gördüm. Geçen sene mayısta histeroskopi oldum histr. Sonrası gebe kalanlar var ama ben onlardan biri değilim
Ben medipol mega da Günseli ozdemire gittim muayene ücreti 80 lira 1250 aşılama ücreti raporlu 245ilac+30 lirada rapor tuttu.. İnşallah tutar ama tutmazsa tekrar bir asilamayla tüp bebek rapor hakkını doldurmayı dusunuyorum.
Saol cnm cvp icin asilama icinde mi rapor aliniyor bilmiyordum oni hastane yonlendiryor galiba deil mi ne yapmamiz gerekeni ben iki asilama dan sonra tup icin rapor aliniyor saniyordum iyi bari ilaclari en azindan yarisino devlet karsiliyor asilamanin.umarim hist. Bana ugurlu gelir hakkinda hayirlisi olsun canim seninde
Amin cnm ins.Aşılama da ilaçlar için çıkıyor. Benim gittiğim hastane kendisi çıkartıyor raporu şartların uygunsa . inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir mucizen hayirlisiyla
Amin cnm ins.sartlar derken cnm esimin sperm sayisi ii bi skinti yok bizde ama olmuyor iste bakalim artik nasip hakkimizda hayirlisi..
Hee uyuyor bunlar bize saolasin cnm tekrardan :)3 sene evli olmak. 23 yaşı doldurmak. Prim sayısı . çocuğunun olmaması
Canım peki o rapor devlette tüp bebek için geçerli oluyor mu3 sene evli olmak. 23 yaşı doldurmak. Prim sayısı . çocuğunun olmaması
Canım peki o rapor devlette tüp bebek için geçerli oluyor mu
Bi sorum.olucakti gunseli hanimA genel muayene icin gidebiliyormuyuz sadece asilama yada tup bebek icin mi gidiliyo.bilginiz var mi .Hakkında hayırlısı olsun inş. Günseli hanım gerçekten çok iyi bir dr olmasının yanında çokta iyi bir insan. Oluşabilecek bütün herşeyi en baştan söylüyor. Bu süreç içerisinde kendini yormamaya çalış. Mümkün olduğunca ev işi yapma ağır kaldırma. İnş güzel haberlerini alacağız.
Günseli hanım tüp bebek uzmanı bildiğim kadarıyla aşılama ve tüp bebek için gidiliyor sonra gebelik sürecinide devam ettiriyor ama bi hastaneyi arayıp öğrenin isterseniz belki bakıyorsurBi sorum.olucakti gunseli hanimA genel muayene icin gidebiliyormuyuz sadece asilama yada tup bebek icin mi gidiliyo.bilginiz var mi .
Bi sorum.olucakti gunseli hanimA genel muayene icin gidebiliyormuyuz sadece asilama yada tup bebek icin mi gidiliyo.bilginiz var mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?