Aşılama İstanbulda aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım orayı düşünüyorum bende insaAllah toplam ne kadar oldu .. Kaç yumurtan oluştu herşey yolunda insaAllah

80 lira muayene ücreti vermiştir. 30 lira rapor 245 lira iğneler tuttu. 1250 lira perşembe günü ödeyeceğiz . pko olduğu için ilaca dusuk doz başladık 1 yumurta vardı dune kadar ama dün gelişmekte olan 3 yumurta daha çıktı. Dediğim gibi şimdilik herşey yolunda memnunum şuana kadar olumsuz bisi olmadı. 7 kere gittim kontrole bu süreçte gayet iyiydi .

Çok sukur yolunda canım. Perşembe günü asilamam oldu 3 mart test günüm. Simdilik Beklemeye devam .
Ins olumlu sonuc alirsin canim..bende iki ay klomenle tedavi oldum..ama malesef olmadi..bu ay histereskopi oldum cuma doktora randevum var bakalim umarim sorunum cozulmustur..bi kac ay bende dinlenmeyi dusunuyorum ins.o süreçte tutar olmassa yaza dogru asilama istiyorum yada direk tup mu olsun diede düşünmüyor deilim.asilama icin hangi hastane ve doktora gittiniz acaba bide tahmini ne kadarı oluyor fiyat cvplarsinuz sevinirim tsklerr

Bende 4 kere klomenle takip gördüm. Geçen sene mayısta histeroskopi oldum histr. Sonrası gebe kalanlar var ama ben onlardan biri değilim
Ben medipol mega da Günseli ozdemire gittim muayene ücreti 80 lira 1250 aşılama ücreti raporlu 245ilac+30 lirada rapor tuttu.. İnşallah tutar ama tutmazsa tekrar bir asilamayla tüp bebek rapor hakkını doldurmayı dusunuyorum.

Saol cnm cvp icin asilama icinde mi rapor aliniyor bilmiyordum oni hastane yonlendiryor galiba deil mi ne yapmamiz gerekeni ben iki asilama dan sonra tup icin rapor aliniyor saniyordum iyi bari ilaclari en azindan yarisino devlet karsiliyor asilamanin.umarim hist. Bana ugurlu gelir hakkinda hayirlisi olsun canim seninde

Aşılama da ilaçlar için çıkıyor. Benim gittiğim hastane kendisi çıkartıyor raporu şartların uygunsa . inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir mucizen hayirlisiyla

Aşılama da ilaçlar için çıkıyor. Benim gittiğim hastane kendisi çıkartıyor raporu şartların uygunsa . inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir mucizen hayirlisiyla
Amin cnm ins. sartlar derken cnm esimin sperm sayisi ii bi skinti yok bizde ama olmuyor iste bakalim artik nasip hakkimizda hayirlisi..

Canım peki o rapor devlette tüp bebek için geçerli oluyor mu

Bildiğim kadarıyla özelde ya da devlette 2 kere aşılama yaptirman yeterli. Ben yumurta takiplerini özelde yaptirmistim devlete başladığımda imzalı kâğıt getirmistim.

Bi sorum.olucakti gunseli hanimA genel muayene icin gidebiliyormuyuz sadece asilama yada tup bebek icin mi gidiliyo.bilginiz var mi .

Bi sorum.olucakti gunseli hanimA genel muayene icin gidebiliyormuyuz sadece asilama yada tup bebek icin mi gidiliyo.bilginiz var mi .
Günseli hanım tüp bebek uzmanı bildiğim kadarıyla aşılama ve tüp bebek için gidiliyor sonra gebelik sürecinide devam ettiriyor ama bi hastaneyi arayıp öğrenin isterseniz belki bakıyorsur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…