- Konu Sahibi Simsim12345
-
Ay Can'ım yazmam mı cok teşekkür ederim öncelikle sana yazıcağım inşallah öyledir normalde 14 günü dolmayınca belli olmaz diyor lar da senin erken belli olmuşBende 13.gün evde gebelik testi yapmistim çıkmıştı.sonra hemen kan testi yaptirdim hamileydimmm. Hayırlısı insaAllah belirtilerin hamilelik belirtisidir.. Sonucu yaz merak ediyorum
Canim Sağol umudum yoktu bugün 13. Gün yeni erken gebelik testi yaptim çıkmadı ama olamiyacagi ni biliyordum çıkmadı di da hayırlısı demek ten başka çarem yok allah bilir
Çok zormuş onu biliyorum allah yardımcımız olsun 3.5 yıldır bekliyoruxCanim Sağol umudum yoktu bugün 13. Gün yeni erken gebelik testi yaptim çıkmadı ama olamiyacagi ni biliyordum çıkmadı di da hayırlısı demek ten başka çarem yok allah bilir
Bende 3 yıl 2 aydir istiyorum çok zor bir süreç inan seni çok iyi anlıyorum.. Hiç belli olmaz ama inan bir arkadaş vardı 3.52 falan çıkmıştı o kadar düşük gebelik değeri.. Suan doğum yapmıştır.. Kurtaj Olmasaydım dogmustu bir aylık falan olmuştu bebeğim.. Herşeyin hayırlısı.. Rabbim bilir.. Dua topiclerine falan katılsana.. Dünya dua üzerine kuruludur..Canim Sağol umudum yoktu bugün 13. Gün yeni erken gebelik testi yaptim çıkmadı ama olamiyacagi ni biliyordum çıkmadı di da hayırlısı demek ten başka çarem yok allah bilir
Bende medipol mega hastanesinde yaptırdım dr muayene ücreti 60tl rapor 30tl ilaçlarımın toplamı 346tl tuttu. Aşılama fiyatıda 1250tl
Teşekkür ederim darısı size olsun inş. Günseli hanım işinde gerçekten başarılı bir doktor. Bende pko vardı 1,5 yıl gebelik oluşmadı. 2 kutu gonal f kullandım sonrasında çatlatma iğnemi oldum ve aşılamam yapıldı çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım. inş kısa sürede sizinde güzel haberlerinizi alırız.merhaba cnm .. öncelikle gebeliğini sağlıkla tamamlarsın inşallah bende bu ay günseli hanımda aşılamaya başladım bana yaşadığın süreci anlatabilir misin ?
Teşekkür ederim darısı size olsun inş. Günseli hanım işinde gerçekten başarılı bir doktor. Bende pko vardı 1,5 yıl gebelik oluşmadı. 2 kutu gonal f kullandım sonrasında çatlatma iğnemi oldum ve aşılamam yapıldı çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım. inş kısa sürede sizinde güzel haberlerinizi alırız.
Her gidişinde muayene ücreti ödüyorsun tatlım. Muayene olduktan 14 gün sonrasına kadar ücretsiz muayene olabiliyorsun ama 14. Gün geçtiyse ücret ödeniyor. Ben günseli hanıma devam ediyorum. Doğumumuda onunla birlikte yapıcaz hayırlısıyla. Başka bi dra güvenebileceğimi sanmıyorum şu aşamada.inşallah. ben günseli hanımı uzun süre araştırmıştım. hayırlısıyla başladık bakalım süreci tam bilmiyorum bi anda gelişti süreç . günseli hocaya mı devam ediyorsun kontrollerine? bir de sadece ilk gidişinde mi muayene ücreti verdin sonra kilerde verdin mi? bu ara da bende de pko var klomen sonrası geliştiydi bende.
Her gidişinde muayene ücreti ödüyorsun tatlım. Muayene olduktan 14 gün sonrasına kadar ücretsiz muayene olabiliyorsun ama 14. Gün geçtiyse ücret ödeniyor. Ben günseli hanıma devam ediyorum. Doğumumuda onunla birlikte yapıcaz hayırlısıyla. Başka bi dra güvenebileceğimi sanmıyorum şu aşamada.
Merhaba bahcecide asilama icin ne kdr ucret odediniz?Tamam canim çok çok sağol ben bahçeci tüp bebekte yaptirdim çok pahalı tuttu. İlk asilamam di tuttu ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı. Şimdi ikinci için hastane arastiriyordum Nisa ve orası arasında kalmistim.. Kontrollere falan gitmistim oralara temiz ve güzeldi.. Tüp bebek bölümünde mi doktor
A.selam canım ... 3bine yakın odedim belki daha fazla.alacağın tedaviye gore (igne vs.) ve muayane ücreti doktoruna gorede farklılık gösteriyor.Aytun hanimin muayane ücreti 300tl idi ben ona yaptirdim..Merhaba bahcecide asilama icin ne kdr ucret odediniz?
Eger ki hazirana kdr normal yolla gebe kalamazsam yaptiracagim.simdiden arastirmaya calisiyorum kendimce.A.selam canım ... 3bine yakın odedim belki daha fazla.alacağın tedaviye gore (igne vs.) ve muayane ücreti doktoruna gorede farklılık gösteriyor.Aytun hanimin muayane ücreti 300tl idi ben ona yaptirdim..
500tl olan proflar var.. Bir sene olacak geçen sene martti tedavim.şuan ki fiyatı bilmiyorum.. Çok pahalı olmasa bir daha yaptiririm çok iyi çok temiz o kadar paraya tabikide çok çok ilgililer.. Yaptırmayı mi düşünüyorsun canimMissaslan
Canım zaten bunun 600 TL si muayane ucretiydi.. Bende ayrıca ilaçlarda 400 falan tutmuştu.. Dediğim gibi yumurta gelişimiine gore fiyat artıyor.. Anliyacagin 1000lirasi gitti böyle 2000 esimin spermiyle benim asilamamdi sanirim..bir dk bile surmuyor ya anlamıyorum bu kadar niye pahalı.bende araştırıyorum kurtajdan sonra bi sene olacak olmadı daha. Sanırım medipoli tercih edecemEger ki hazirana kdr normal yolla gebe kalamazsam yaptiracagim.simdiden arastirmaya calisiyorum kendimce.
Bende acibadem atakentte sordum ilaclar haric 2250 dediler o bile cok geldi bahceci daha cokmus.
Allah yardimcimiz olsun elbet vardir bundada bir hayir.
Cnm sene olmadi 6 ay ama yasim 32 acelem ondan.Canım zaten bunun 600 TL si muayane ucretiydi.. Bende ayrıca ilaçlarda 400 falan tutmuştu.. Dediğim gibi yumurta gelişimiine gore fiyat artıyor.. Anliyacagin 1000lirasi gitti böyle 2000 esimin spermiyle benim asilamamdi sanirim..bir dk bile surmuyor ya anlamıyorum bu kadar niye pahalı.bende araştırıyorum kurtajdan sonra bi sene olacak olmadı daha. Sanırım medipoli tercih edecem
.devlete basvurdum fakat 4ay oldu bir tedaviye bile baslamadim..tahlil..tahlil..Hakkımızda hayirlisi..kaç sene oldu
Canım bide orda bütün testleri baştan istiyorlar onlarsa pahali tutuyor ama devlete yaptırabiliyotsun.ben evlendigim günden beri korunmuyorum 3bucuk sene olacak hemen hemen.ilk sene bende klomen çatlama iğnesi gordum Geçen sene ilk asilamami oldum gebe kaldim ama işte sonlandırıldı.cok yoruldum yiprandim,butun bunyem duygularim degisti..üzerinden bi sene geçecek iyiyim çok şükür tekrar baslicam iste devlete basvurdum cok süründuruyorlar yaa.. Bende beklemek istemiyorum 28yasindayim.. Bir kaç aya baslamazlarsa tedaviye baslicam başka özel hastanede..hem maddi açıdan rahatlariz o zamana kadarda onu düşünüyorum.. Kolay değil yaa Rabbim emeklerimizin karşılığını versin insaAllahCnm sene olmadi 6 ay ama yasim 32 acelem ondan.
Kan vermekten dr a gitmekten artik biktim.
3 ay klomen+ovitrelle kullandim.bu 3. Ayim olmazsa ara verecegim hazirana kadar damar tedavim icin.o zamana kdr da olmazsa kendiliginden napalim bi yerde baslayacagiz asilamaya.
Senin kac sene oldu korunmayi birakali?
Amin cnm insaAllah.Canım bide orda bütün testleri baştan istiyorlar onlarsa pahali tutuyor ama devlete yaptırabiliyotsun.ben evlendigim günden beri korunmuyorum 3bucuk sene olacak hemen hemen.ilk sene bende klomen çatlama iğnesi gordum Geçen sene ilk asilamami oldum gebe kaldim ama işte sonlandırıldı.cok yoruldum yiprandim,butun bunyem duygularim degisti..üzerinden bi sene geçecek iyiyim çok şükür tekrar baslicam iste devlete basvurdum cok süründuruyorlar yaa.. Bende beklemek istemiyorum 28yasindayim.. Bir kaç aya baslamazlarsa tedaviye baslicam başka özel hastanede..hem maddi açıdan rahatlariz o zamana kadarda onu düşünüyorum.. Kolay değil yaa Rabbim emeklerimizin karşılığını versin insaAllah
Canım nasılsın asilaman oldu mu nasıl ortam iyi mi acaba..inşallah. ben günseli hanımı uzun süre araştırmıştım. hayırlısıyla başladık bakalım süreci tam bilmiyorum bi anda gelişti süreç . günseli hocaya mı devam ediyorsun kontrollerine? bir de sadece ilk gidişinde mi muayene ücreti verdin sonra kilerde verdin mi? bu ara da bende de pko var klomen sonrası geliştiydi bende.
Canım nasılsın asilaman oldu mu nasıl ortam iyi mi acaba..
Evet canım orayı düşünüyorum bende insaAllah toplam ne kadar oldu .. Kaç yumurtan oluştu herşey yolunda insaAllahPerşembe günü olacak asilamam inşallah. Ben çok memnunum çok güzel takip ediyor Günseli hanım 2 günde bir kontrole gittim. Hemşireler falan ilgili her ilacın kullanımını uygulamalı öğreniyorlar. İlaçlar için rapor da cikartiyorlar. Şimdilik herşey yolunda inşallah sonucu da böyle olur? Medipolu mu dusunuyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?