Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Merhaba,

ben de halkalı atakent te eve yardımcı ve kısa bi süre sonrada bebek bakımı için yardımcı olabilecek birini arıyorum..iş arayışınız devam ediyor mu?

Merhabalar,

6 aylik kizimiza bakacak bakici arıyoruz. Ben üniversite de öğretim gorevlisiyim, eşim de bir şirkette mali işler müdürü. Aslen halihazırda bir bakıcimiz var ancak bakirkoyden bahçeşehir e tasinmayi planlıyoruz ve tercihen yatılı bakici arıyoruz. Uygun olanların bana ozelden mesaj atmasını rica ediyorum.

nikel merhaba, ben de halkalıda oturuyorum
sana özelden mesaj yazayım dedim ama mesaj sayım yeterli değilmiş
sen bana iletişim bilgilerini özelden yollarsan görüşelim
kısmet :)

nikel merhaba, ben de halkalıda oturuyorum
sana özelden mesaj yazayım dedim ama mesaj sayım yeterli değilmiş
sen bana iletişim bilgilerini özelden yollarsan görüşelim
kısmet :)

merhaba ,malesef bende özelden msj gönderemiyorum.tugba_aras34@hotmail.com dan numaranı verirsen ararım konuşuruz.görüşmek üzere

kartal-maltepe bölgesinde 1 yaşındaki oğlumun bakımına benimle birlikte yardımcı olacak birini arıyorum.Ancak bakıcı sitesinden bulduğum 1-2 kişiyle görüşme yapınca umutsuzluğa düştüm.eltimin izmirde ikizlerine tam gün bakan bayana 800 tl ödüyorlar.Ben bu bakıcılık-dadılık sektöründen çok uzağım hiçbilgim yok naparlar neye karışırlar ne karışmazlar Görüştüğüm bir bakıcı 9-14:00 arası 800 tl istiyor.Bana çok geldi.Çocuğu sabah bırakıp akşam almayacağım ki ben hep yanında olacağım.Sonra beklentilerim yükselirmi bilmem ama ben wcye gidip,mama hazırlarken oyalasa,temiz olsa sigara içmese,giderken oyuncakları şöyle bir kutusuna koysa yeter yani

Deneyimli arkadaşlar fiyat ve bir bakıcıdan ne istenmeli konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim

merhaba,ben daha önce çocuk bakıcılığı yaptım fiyat kesinlikle çok fazla gerçi semtlere göre değişiyor ama en uçuk fiyatlandırma saate göre yapılıyor.ona görede siz günde 5 saat istiyorsunuz eğer cumartesi gelmiycekse 500 vermeniz gerekiyor.neiş yapacağına gelirsek o sizin isteğinize ihtiyacınıza göre değişir sonuçta o sizin hayatınızı kolaylaştırmak için geliyor.bazı kişiler çocuk dışında hiç bir şey yapmam der. o sizin konuşmanıza bağlı .inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz

Merhaba,
Merdivenköy (göztepe)de oturuyorum. Kizim 2,5 aylik. Yaklasik 1-1,5 ay sonra ise baslamam gerekli, o zamana kadar bana yardimci olarak bebegimi taniyacak, sonrasinda ise sabah 8 aksam 7 bebegimi emanet edebilecegim guvenebilecegim bir bakici ariyorum. Ilgilenirseniz zeynepakidil@gmail.com den ulasabilirsiniz.

merhaba ben avcilarda oturuyorum. almanyada egitim gördüm. sosyal pedagoji kolejinden mezun oldum. 2 yil calistim. suan evliyim ve cocugum yok. sadece cocuk gelisimi ve egitimi ile alakali bakicilik yapmak istiyorum. ilgilenenlere duyurulur

meraba .Ben kavacıkta oturuyorum.çocuğunuzun bakımı ve ev işlerinizde yardımda bulunabilirim.kavacık bölgesi tercihimdir

Merhaba,
İsmim Gonca, Ümraniye "Son durak"ta oturuyorum. Asıl mesleğim grafikerlik.
Öğrenciyken 2 ailenin çocuklarına baktım.3 aylık evliyim ve şu an bir işim yok.
Çalışan bir annenin çocuğu ile ilgilenebilirim.Evimde veya evinizde fark etmez.
Yakın olmamız benim için önemli..İlgilenirseniz bana özel mesaj yazabilirsiniz.

Tekrar merhaba yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum, sizden ricam mesaj yazarken iletişim için tel numarası veya mail adresinizi yazmanız, teşekkürler

Çocuğunuzun bakımının iyi bir ortamda yapılmasını,zamanı ise kaliteli bir şekilde geçirmesini istiyorsanız görüşebiliriz.Çünkü bakım sadece yemek yemesi,uyuması değil, eğer yapabilecek yaşta ise beraber spor yapabilmek,yüzebilmek veya tenis öğretmek.Ataşehir,Soyak Yenişehir civarı ,hafta da beş gün çocuğunuzun kaliteli zaman geçirmesini istiyorsanız yazabilirsiniz.Sabah evden alınıp akşam eve bırakma olanağı da mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…