bende işsizlerdenim.1 ay önce işi bıraktım şu an çocuk bakıcılığı yada evde yardımcı olarak çalışabileceğim iş arıyorum.halkalıda oturuyorum,lise mezunuyum,36 yaşındayım daha önce bu işleri yaptım .yardımcı olursanız çoookkkk sevinirim
Merhaba,
ben de halkalı atakent te eve yardımcı ve kısa bi süre sonrada bebek bakımı için yardımcı olabilecek birini arıyorum..iş arayışınız devam ediyor mu?
nikel merhaba, ben de halkalıda oturuyorumbende işsizlerdenim.1 ay önce işi bıraktım şu an çocuk bakıcılığı yada evde yardımcı olarak çalışabileceğim iş arıyorum.halkalıda oturuyorum,lise mezunuyum,36 yaşındayım daha önce bu işleri yaptım .yardımcı olursanız çoookkkk sevinirim
nikel merhaba, ben de halkalıda oturuyorum
sana özelden mesaj yazayım dedim ama mesaj sayım yeterli değilmiş
sen bana iletişim bilgilerini özelden yollarsan görüşelim
kısmet :)
kartal-maltepe bölgesinde 1 yaşındaki oğlumun bakımına benimle birlikte yardımcı olacak birini arıyorum.Ancak bakıcı sitesinden bulduğum 1-2 kişiyle görüşme yapınca umutsuzluğa düştüm.eltimin izmirde ikizlerine tam gün bakan bayana 800 tl ödüyorlar.Ben bu bakıcılık-dadılık sektöründen çok uzağım hiçbilgim yok naparlar neye karışırlar ne karışmazlarGörüştüğüm bir bakıcı 9-14:00 arası 800 tl istiyor.Bana çok geldi.Çocuğu sabah bırakıp akşam almayacağım ki ben hep yanında olacağım.Sonra beklentilerim yükselirmi bilmem ama ben wcye gidip,mama hazırlarken oyalasa,temiz olsa sigara içmese,giderken oyuncakları şöyle bir kutusuna koysa yeter yani
Deneyimli arkadaşlar fiyat ve bir bakıcıdan ne istenmeli konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim
kimse bakıcı aramıyo ://
merhaba .. bu konuya denk qeldiğime öyle sevindimki :)) yaklaşık 1 2 haftadır bende iş arıyorum ve emin olduğum bişey var ki en iyi yapabileceğim iş çocuk bakıcılığı....kızlarr ben ümraniye çakmakta oturuyorum,26 yaşındayım,evliyim ve 26 aylık bi oğlum var..malesef çalışmak zorundayım kızlar..inanın şuan bi evim bile yok aralıkta bi sene olucak evimi dağıtalı çocuğumdan ayrılamıyorum die işede qiremedim ama eğer çalışmazsam da tekrar ayrı eve çıkamıcam ve belki bi 3 5 sene bize kapısını açan ablam ve eniştemin yanında yaşıcaz...evini yuvasını kuran anlar halimden kızlar inanın çok zor durumdayız borç çok eve çıkamıyoruz ve çalışmam şartçocuğumdan ayrı kalmak pahasınada olsa...ben daha önce iş olarak hiç çocuk bakıcılığı yapmadım dürüst olayım fakat 15 16 yaşımdan beri evlenip yuvamı kurup çocuk sahibi olana kadar hiç bir karşılık beklemeden çok çocuğa bakmışmdır sorumluluk almışımdır..en çokta halacığımın çocukları..inanın çocuklarla aram çok iyidir nolur ümraniye çevresinden bakıcı arayan varsa benimle irtibata qeçsin qüvenmiyorsa bi süre denemeden qeçirsin lütfen kızlar çok acil işe ihtiyacım var...tanıdıklarınız varsa bana yönlendirirseniz size minnettar kalırım..
güncel...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?