merhaba .. bu konuya denk qeldiğime öyle sevindimki :)) yaklaşık 1 2 haftadır bende iş arıyorum ve emin olduğum bişey var ki en iyi yapabileceğim iş çocuk bakıcılığı....kızlarr ben ümraniye çakmakta oturuyorum,26 yaşındayım,evliyim ve 26 aylık bi oğlum var..malesef çalışmak zorundayım kızlar..inanın şuan bi evim bile yok aralıkta bi sene olucak evimi dağıtalı çocuğumdan ayrılamıyorum die işede qiremedim ama eğer çalışmazsam da tekrar ayrı eve çıkamıcam ve belki bi 3 5 sene bize kapısını açan ablam ve eniştemin yanında yaşıcaz...evini yuvasını kuran anlar halimden kızlar inanın çok zor durumdayız borç çok eve çıkamıyoruz ve çalışmam şartçocuğumdan ayrı kalmak pahasınada olsa...ben daha önce iş olarak hiç çocuk bakıcılığı yapmadım dürüst olayım fakat 15 16 yaşımdan beri evlenip yuvamı kurup çocuk sahibi olana kadar hiç bir karşılık beklemeden çok çocuğa bakmışmdır sorumluluk almışımdır..en çokta halacığımın çocukları..inanın çocuklarla aram çok iyidir nolur ümraniye çevresinden bakıcı arayan varsa benimle irtibata qeçsin qüvenmiyorsa bi süre denemeden qeçirsin lütfen kızlar çok acil işe ihtiyacım var...tanıdıklarınız varsa bana yönlendirirseniz size minnettar kalırım..
Eşimde bende bilindik kolejlerde öğretmeniz 11 aylık bebeğim var ona aile üyelerimiz bakıyor benimokulda çalışma saatlerim uzun bebeğimi göremiyorum bile bende başka çocuk ve bebeklere bakmaya karar verdim kendi bebeğimden oncede yeni Doğanken alıp 8 yaşına getirdiğim down sendromlu çocuğa baktım okurken sizin çocuklarınızada bakmak isterim ..... içerenköyde otuyorum tlf 0537 621 22 16
Merhaba ben kurtkoy de oturuyorum ve cocuk bakici isi ariyorum. 2008 de 2 ve 4 yasinda erkek kardesleri 2 yil boyunca okuldan sonra part time cocuk bakici olarak baktim. Sonra 14 aylik kiza yaitili bakicisi olarak 10 ay baktim. Ingilizcem ileri duzeydedir IBT m 120 dir(full score). Yani cocuklarinizla sadece ingilizce de konusabilirm. Is yatili olmak zorunda degil part time full time fark etmez. Tesekkurler ^^
Merhaba 7 aylık ogluma haftanın 5 günü bakmak için güvenilir bir bakıcı arıyorum. Ataköy 2.kısımda oturuyoruz (bakırköymeydan ve sahile yakın). Çalışma saatleri 07.30 - 18.30 arasıdır. İlk sene süt iznim nedeniyle daha erken eve geleceğim günlerde 17.30-18.00 gibi erken çıkılabilir. Aradığım kişi benim bebeğime bakarken yaptıklarımı yapacaktır, yani maması, oyunu, bebek uyurken de ütüsü,günlük pratik süpürme gibi şeyler. ayrıca çalıştığım günlerde 1 tencere yemek yapılmasını istiyorum. Bunun dışında bebek uyanıkken her an elininin ve gözünün bebeğin üstünde olmasını istiyorum. Çok güvenilir, düzgün konuşan, sakin ve huzurlu birini arıyorum.
Merhabalar. 4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. ismi Derin :) kağıthanede oturuyoruz. özel bir bankada çalışıyorum. Eşim avukat. şu an ücretsiz izindeyim. ağustosta işe başlayacağım. Ancak anlaşabileceğimiz düzgün bir abla/teyze bulabilirsek şimdiden kendisiyle çalışmak istiyoruz. bu şartlarda ben de işe erken dönebilirim. bebeğimle iyi iletişim kurabilecek onu kendi bebeği gibi benimseyip ilgilenecek bir ablaya ihtiyacımız var. yapmasını istediklerim kızıma ait şeyleri üstlenmesidir yemeği, çamaşırı, ütüsü vs.. onun haricinde kızımla bol bol oyunlar oynayıp zamanını öğretici davranışlarla geçirmesini istiyoruz. ayrıca evimiz site içerisindedir. bahçemizin, yürüyüş alanımızın ve oyun parkımızın site içerisinde mevcut olması kızım açısından ve bakacak ablamız açısından artı olacağını düşünüyorum. kızım sakin, uslu bir bebektir. Ve en önemlisi ablamız mutlaka en az lise mezunu,dürüst,güvenilir ve sakin kişilikte bir insan olmalıdır. Derin onu benimsemelidir. ilgilenen arkadaşlar özelden veya buradan cevap yazabilirler..
nerde ikamet ediyorsunuz mail adresim görüşelim
Merhabalar. 4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. ismi Derin :) kağıthanede oturuyoruz. özel bir bankada çalışıyorum. Eşim avukat. şu an ücretsiz izindeyim. ağustosta işe başlayacağım. Ancak anlaşabileceğimiz düzgün bir abla/teyze bulabilirsek şimdiden kendisiyle çalışmak istiyoruz. bu şartlarda ben de işe erken dönebilirim. bebeğimle iyi iletişim kurabilecek onu kendi bebeği gibi benimseyip ilgilenecek bir ablaya ihtiyacımız var. yapmasını istediklerim kızıma ait şeyleri üstlenmesidir yemeği, çamaşırı, ütüsü vs.. onun haricinde kızımla bol bol oyunlar oynayıp zamanını öğretici davranışlarla geçirmesini istiyoruz. ayrıca evimiz site içerisindedir. bahçemizin, yürüyüş alanımızın ve oyun parkımızın site içerisinde mevcut olması kızım açısından ve bakacak ablamız açısından artı olacağını düşünüyorum. kızım sakin, uslu bir bebektir. Ve en önemlisi ablamız mutlaka en az lise mezunu,dürüst,güvenilir ve sakin kişilikte bir insan olmalıdır. Derin onu benimsemelidir. ilgilenen arkadaşlar özelden veya buradan cevap yazabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?