Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Arayışınız hala aktif mi?

Herkese merhaba, bakıcı ilanım hala güncel, bi iki mesaj aldım ama yen üye olduğum için geri dönüş yapamıyorum.
25 yaşındayım bakımlı ve temiz biriyim daha önce çocuk bakıcılığı yaptım, İstanbul Bahçelievler,Bakırköy, Ataköy , Ybosna civarı bakıcı arayanar benimle iletişime geçerlerse sevinirim. Yüzyüze daha detaylı görüşebiliriz , mail adresinizi ya da telefon numaranızı yazarsanız sevinirim, iyi günler

merhaba hala iş arıyor musunuz?bizde ataşehirden kurtköye taşınacağız fakat ev bakmadan önce bakıcı bulmamız lazım.. 1 yaşında zahmetsiz,sorunsuz bir oğlum var..

selam ,ben halkalı,bosphorus sitesinde oturuyorum,2 yaşındakı ogluma hafta içi 3 gün baka bilen iyi bir bayan arıyorum,halkalıda oturması şart,tşk

Merhaba 7 aylık ogluma haftanın 5 günü bakmak için güvenilir bir bakıcı arıyorum. Ataköy 2.kısımda oturuyoruz (bakırköymeydan ve sahile yakın). Çalışma saatleri 07.30 - 18.30 arasıdır. İlk sene süt iznim nedeniyle daha erken eve geleceğim günlerde 17.30-18.00 gibi erken çıkılabilir. Aradığım kişi benim bebeğime bakarken yaptıklarımı yapacaktır, yani maması, oyunu, bebek uyurken de ütüsü,günlük pratik süpürme gibi şeyler. ayrıca çalıştığım günlerde 1 tencere yemek yapılmasını istiyorum. Bunun dışında bebek uyanıkken her an elininin ve gözünün bebeğin üstünde olmasını istiyorum. Çok güvenilir, düzgün konuşan, sakin ve huzurlu birini arıyorum.

Merhabalar. 4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. ismi Derin :) kağıthanede oturuyoruz. özel bir bankada çalışıyorum. Eşim avukat. şu an ücretsiz izindeyim. ağustosta işe başlayacağım. Ancak anlaşabileceğimiz düzgün bir abla/teyze bulabilirsek şimdiden kendisiyle çalışmak istiyoruz. bu şartlarda ben de işe erken dönebilirim. bebeğimle iyi iletişim kurabilecek onu kendi bebeği gibi benimseyip ilgilenecek bir ablaya ihtiyacımız var. yapmasını istediklerim kızıma ait şeyleri üstlenmesidir yemeği, çamaşırı, ütüsü vs.. onun haricinde kızımla bol bol oyunlar oynayıp zamanını öğretici davranışlarla geçirmesini istiyoruz. ayrıca evimiz site içerisindedir. bahçemizin, yürüyüş alanımızın ve oyun parkımızın site içerisinde mevcut olması kızım açısından ve bakacak ablamız açısından artı olacağını düşünüyorum. kızım sakin, uslu bir bebektir. Ve en önemlisi ablamız mutlaka en az lise mezunu,dürüst,güvenilir ve sakin kişilikte bir insan olmalıdır. Derin onu benimsemelidir. ilgilenen arkadaşlar özelden veya buradan cevap yazabilirler..

Merhaba,

Ataşehir civarında oturan, 14.00-18.00 saatleri arasında çalışabilecek, ev işlerine yardımcı bayan aranıyor.
İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum

merhabalar.1 ay sonra işbaşı yapıyorum.ümraniye ağaoğlu my city de oturuyoruz.sabah 08.30 dan akşam 19:00-19:30 a kadar bebeğime bakabilecek düzgün diksiyonlu,25-40 yaşları arasında,daha evvel bebek bakımı tecrübesi olan,sigara kullanmayan adayların telefonunu bekliyorum.05324671920.

merhaba avcılar firuzköyde oturuyorum. 8 aylık bebeğime bakıcı arıyorum. öğretmenim... haftaiçi sabah 7 veya 8 den öğlen 13.00 arası çalışabilecek, sigara içmeyen bir bakıcıya ihtiyacım var.. ilgilenenler lütfen mail atsın.. deryadkab@gmail.com

hayırlı akşamlar bayrampaşa sağmalcılar metro yanında oturuyorum seçkin güvenebileceğim bir ailenin bebğine bakmak istiyorum referansım tecrubem var sigara kullanmam güvenilir bir bayanım allah korkusu taşıyan...3 çocuk annesiyim çocukalrımın üçüde öğrenci onlara destek olmak istiyorum bana bu mailden ulaşabilriisniz

referansım var tecrubem var allah korkuus olan tesettürlü bir bayanım 3 çocuk annesiyim çocuklarımın 3ü de öğrenci gul_1972@mynet.com adresine msj atabilriisniz

nerde ikamet ediyorsunuz mail adresim görüşelim

ıspartakulede oturuyorum haftanın 5 günü yarım gün çalışacak 18 aylık oğluma her konuda eğitim verecek ve her eksiğini giderecek ve referansı olan bakıcı arıyorum

Beykozda oturuyorum ve evimde çocuk bakmak istiyorum 2 kızım var 28 yaşındayım lütfen yardımcı olun calışmak zorundayım zor durumdayız

Merhaba,

Ben de Kağıthanede oturan 32 yaşında 7 yaşında bir oğlu olan bayanım. Oğlumu okula gönderdikten sonra çalışabileceğim bebek bakımı işi arıyorum.
Mail adresim betihak@hotmail.com
Kolay Gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…