- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
Merhaba,
Ben de Kağıthanede oturan 32 yaşında 7 yaşında bir oğlu olan bayanım. Oğlumu okula gönderdikten sonra çalışabileceğim bebek bakımı işi arıyorum.
Mail adresim betihak@hotmail.com
Kolay Gelsin
beylikdüzünde oturuyorz.annem referans verebilir.kendi 3 çocugu dısında 4 tanede bebekten alıp okul cagına kadr cocuk büyüttü.şuan 1,5 yıldır baktıgı bır bebek var.ama annem işin bazı şartlarından dolayı cok yoruluyor.bebeğin annesi annemi bırakmak istemiyor ama annem işini değiştirmek istiyor.aktif,çocuğun yaşına inebilen,Allah korkusu olan ve cocukları cok seven bır annem var.eger bebeğinize devamlı bakacak iyi birini arıyorsanız lütfen görüşelm.
Anneniz yatılı kalabilir mi?
Merhabalar. 4 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. ismi Derin :) kağıthanede oturuyoruz. özel bir bankada çalışıyorum. Eşim avukat. şu an ücretsiz izindeyim. ağustosta işe başlayacağım. Ancak anlaşabileceğimiz düzgün bir abla/teyze bulabilirsek şimdiden kendisiyle çalışmak istiyoruz. bu şartlarda ben de işe erken dönebilirim. bebeğimle iyi iletişim kurabilecek onu kendi bebeği gibi benimseyip ilgilenecek bir ablaya ihtiyacımız var. yapmasını istediklerim kızıma ait şeyleri üstlenmesidir yemeği, çamaşırı, ütüsü vs.. onun haricinde kızımla bol bol oyunlar oynayıp zamanını öğretici davranışlarla geçirmesini istiyoruz. ayrıca evimiz site içerisindedir. bahçemizin, yürüyüş alanımızın ve oyun parkımızın site içerisinde mevcut olması kızım açısından ve bakacak ablamız açısından artı olacağını düşünüyorum. kızım sakin, uslu bir bebektir. Ve en önemlisi ablamız mutlaka en az lise mezunu,dürüst,güvenilir ve sakin kişilikte bir insan olmalıdır. Derin onu benimsemelidir. ilgilenen arkadaşlar özelden veya buradan cevap yazabilirler..
İsterseniz detayları mail adresime telefon numaranızı atarak telefonda konusabiliriz. asiyeceviker@hotmail.commerabalar... benim bebeğim bir aylık... 2 aya kadar işe başlıcam atamaların onaylanmasını bekliyoruz. tam bir tarih yok.. bayrampaşa-maltepede oturuyoruz bebeğime bakabilecek birisini arıyorum fakat ücret konusunda da şu kadar istiyorum diye belirtirseniz ona göre konuşmak istiyorum... sözleşmeli çalışıcam evimiz de kira ... verebileceğim ücret sınırlı olur... hafta içi 5 gün sabah 7,30-8,00 gibi akşam da 6,30-7,00 gibi çıkacak ... hafta sonu çalışmıyoruz.. eşim de aynı şekilde çok yoğun iş durumu olur ikimiz de aynı zamanda hafta sonu işe gidecek olursak o zaman hafta sonu da gelebilecek birisi olmalı. bu durum çok nadir olur ama yine de söyleyeyim dedim... çünkü farklı işte çalışıyoruz. . bebeğin karnı tok altı temiz olduktan sonra bir sorunu olmuyor zaten ... uyumakla meşgul... ev işlerinde de ortalık derli toplu olsun yeter. bebeğe güzel baksın sadece bebekle ilgilensin başka birşey istemiyorum.
Merhaba ben kurtkoy de oturuyorum ve cocuk bakici isi ariyorum. 2008 de 2 ve 4 yasinda erkek kardesleri 2 yil boyunca okuldan sonra part time cocuk bakici olarak baktim. Sonra 14 aylik kiza yaitili bakicisi olarak 10 ay baktim. Ingilizcem ileri duzeydedir IBT m 120 dir(full score). Yani cocuklarinizla sadece ingilizce de konusabilirm. Is yatili olmak zorunda degil part time full time fark etmez. Tesekkurler ^^
İsterseniz detayları mail adresime telefon numaranızı atarak telefonda konusabiliriz. asiyeceviker@hotmail.com
merabalar... benim bebeğim bir aylık... 2 aya kadar işe başlıcam atamaların onaylanmasını bekliyoruz. tam bir tarih yok.. bayrampaşa-maltepede oturuyoruz bebeğime bakabilecek birisini arıyorum fakat ücret konusunda da şu kadar istiyorum diye belirtirseniz ona göre konuşmak istiyorum... sözleşmeli çalışıcam evimiz de kira ... verebileceğim ücret sınırlı olur... hafta içi 5 gün sabah 7,30-8,00 gibi akşam da 6,30-7,00 gibi çıkacak ... hafta sonu çalışmıyoruz.. eşim de aynı şekilde çok yoğun iş durumu olur ikimiz de aynı zamanda hafta sonu işe gidecek olursak o zaman hafta sonu da gelebilecek birisi olmalı. bu durum çok nadir olur ama yine de söyleyeyim dedim... çünkü farklı işte çalışıyoruz. . bebeğin karnı tok altı temiz olduktan sonra bir sorunu olmuyor zaten ... uyumakla meşgul... ev işlerinde de ortalık derli toplu olsun yeter. bebeğe güzel baksın sadece bebekle ilgilensin başka birşey istemiyorum.
iyi günler hanımefendi ben bayrampaşa sağmalcılar metro yanında oturuyorum çok yakınım mail adresiim yazıyorum dilerseniz irtibata geçelim (gul_1972@mynet.com)eşimin işide bpaşa maltepede esnaftır hatta burada bir arkadaşla görüştük çokta güvendik birbiirmize ama çok uzak olduğu için 3 vasıta olduğu için mümkün olmadı çokta sevimli ve dürüst bir bayandı kısmet referansım tecrubem var 3 çocuk annesiyim çocukları seven onlarla vakit geçirmekten mutlu oluyorum detayları mailden konuşuruz inş
iyi günler hanımefendi ben bayrampaşa sağmalcılar metro yanında oturuyorum çok yakınım mail adresiim yazıyorum dilerseniz irtibata geçelim (gul_1972@mynet.com)eşimin işide bpaşa maltepede esnaftır hatta burada bir arkadaşla görüştük çokta güvendik birbiirmize ama çok uzak olduğu için 3 vasıta olduğu için mümkün olmadı çokta sevimli ve dürüst bir bayandı kısmet referansım tecrubem var 3 çocuk annesiyim çocukları seven onlarla vakit geçirmekten mutlu oluyorum detayları mailden konuşuruz inş
Merhaba ben kurtkoy de oturuyorum ve cocuk bakici isi ariyorum. 2008 de 2 ve 4 yasinda erkek kardesleri 2 yil boyunca okuldan sonra part time cocuk bakici olarak baktim. Sonra 14 aylik kiza yaitili bakicisi olarak 10 ay baktim. Ingilizcem ileri duzeydedir IBT m 120 dir(full score). Yani cocuklarinizla sadece ingilizce de konusabilirm. Is yatili olmak zorunda degil part time full time fark etmez. Tesekkurler ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?