Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

betül hanım siz oğlunuza bakıcı mı arıyorsunuz yoksa siz mi iş arıyorsunuz ? size msj attım. şartlarıda paylaşırsanız benimle en yakın zamanda görüşelim hayırlısı olsun

yatılı bakıcı , ev işi için yardımcı arayan arkadaslar yardımcı olabilrim .

beylikdüzünde oturuyorz.annem referans verebilir.kendi 3 çocugu dısında 4 tanede bebekten alıp okul cagına kadr cocuk büyüttü.şuan 1,5 yıldır baktıgı bır bebek var.ama annem işin bazı şartlarından dolayı cok yoruluyor.bebeğin annesi annemi bırakmak istemiyor ama annem işini değiştirmek istiyor.aktif,çocuğun yaşına inebilen,Allah korkusu olan ve cocukları cok seven bır annem var.eger bebeğinize devamlı bakacak iyi birini arıyorsanız lütfen görüşelm.

Anneniz yatılı kalabilir mi?

Ben Asiye Ceviker. İst/Kagıthanede oturuyorum.İki çocuk sahibi ev hanımıyım. Daha önce tiyatroda çalışıyordum ikinci çocuğum oldukdan sonra tiyatroyu bıraktım ve bir daha geri dönmedim. Kızım büyüyünce bende çocuk bakımı işinde çalışmaya karar verdim. Hala çocuğunuza bakıcak bir yardımcı arıyorsanız sizinle görüşmek isterim.Hem yakın olmamız nedeniyle de bir avantaj olarak düşünüyorum. Düşünceniz olumlu olursa burdan mesaj atıp detajları telefonda görüşebiliriz.

İyi günler...

Ben Asiye Ceviker. İst/Kagıthanede oturuyorum.İki çocuk sahibi ev hanımıyım. Daha önce tiyatroda çalışıyordum ikinci çocuğum oldukdan sonra tiyatroyu bıraktım ve bir daha geri dönmedim. Kızım büyüyünce bende çocuk bakımı işinde çalışmaya karar verdim. Hala çocuğunuza bakıcak bir yardımcı arıyorsanız sizinle görüşmek isterim.Hem yakın olmamız nedeniyle de bir avantaj olarak düşünüyorum. Düşünceniz olumlu olursa burdan mesaj atıp detajları telefonda görüşebiliriz.

İyi günler...

İyi günler...

merabalar... benim bebeğim bir aylık... 2 aya kadar işe başlıcam atamaların onaylanmasını bekliyoruz. tam bir tarih yok.. bayrampaşa-maltepede oturuyoruz bebeğime bakabilecek birisini arıyorum fakat ücret konusunda da şu kadar istiyorum diye belirtirseniz ona göre konuşmak istiyorum... sözleşmeli çalışıcam evimiz de kira ... verebileceğim ücret sınırlı olur... hafta içi 5 gün sabah 7,30-8,00 gibi akşam da 6,30-7,00 gibi çıkacak ... hafta sonu çalışmıyoruz.. eşim de aynı şekilde çok yoğun iş durumu olur ikimiz de aynı zamanda hafta sonu işe gidecek olursak o zaman hafta sonu da gelebilecek birisi olmalı. bu durum çok nadir olur ama yine de söyleyeyim dedim... çünkü farklı işte çalışıyoruz. . bebeğin karnı tok altı temiz olduktan sonra bir sorunu olmuyor zaten ... uyumakla meşgul... ev işlerinde de ortalık derli toplu olsun yeter. bebeğe güzel baksın sadece bebekle ilgilensin başka birşey istemiyorum.

Merhaba,
Bebeğimize 2 aylıktan itibaren kendi bebeği gibi şefkatle bakabilecek güvenilir bir bakıcı teyze arıyoruz.
Özellikler: istanbul Göztepe soyak sitesine ulaşım sorun olmayan, kesinlikle sigara kullanmayan, bebek bakmasına engel teşkil edebilecek sağlık sıkıntısı olmayan, uzun süre bizimle çalışmayı isteyen, daha önce bu kadar küçük bebek bakmış, referanslı ve kendisi de anne olan
Çalışma saatleri hafta ici 07:30-19:00 ve ayda 2 kez Cumartesi ya da Pazar günü 09:00-19:00 arası ve kendi evimizde bakılmasını istiyoruz
Ilgilenenler bana mesaj atabilirler.
Tesekkurler

İsterseniz detayları mail adresime telefon numaranızı atarak telefonda konusabiliriz. asiyeceviker@hotmail.com

Selam ikiz kizlarim icin bakici ve ev islerinr yardimci birini sriyorum ilgilenirseniz 05396671745 den bana ulasmanizi rica ediyorum
Tskler

iyi günler hanımefendi ben bayrampaşa sağmalcılar metro yanında oturuyorum çok yakınım mail adresiim yazıyorum dilerseniz irtibata geçelim (gul_1972@mynet.com)eşimin işide bpaşa maltepede esnaftır hatta burada bir arkadaşla görüştük çokta güvendik birbiirmize ama çok uzak olduğu için 3 vasıta olduğu için mümkün olmadı çokta sevimli ve dürüst bir bayandı kısmet referansım tecrubem var 3 çocuk annesiyim çocukları seven onlarla vakit geçirmekten mutlu oluyorum detayları mailden konuşuruz inş

İsterseniz detayları mail adresime telefon numaranızı atarak telefonda konusabiliriz. asiyeceviker@hotmail.com

iyi günler hanımefendi ben bayrampaşa sağmalcılar metro yanında oturuyorum çok yakınım mail adresiim yazıyorum dilerseniz irtibata geçelim (gul_1972@mynet.com)eşimin işide bpaşa maltepede esnaftır hatta burada bir arkadaşla görüştük çokta güvendik birbiirmize ama çok uzak olduğu için 3 vasıta olduğu için mümkün olmadı çokta sevimli ve dürüst bir bayandı kısmet referansım tecrubem var 3 çocuk annesiyim çocukları seven onlarla vakit geçirmekten mutlu oluyorum detayları mailden konuşuruz inş

buradan bu siteden olan bayan bebeğinin ismi derin olan bayan kağıthaneden buradan iletişime geçip sorabilriisniz.. bu arada bu siteye devamlı girmediğim için kullanımıda fazla beceremedim en sonunda alıntı yapabildim görüşmek üzere aeo

mail attım size...

merhaba
bizde kurtköyde oturuyoruz 4,5 aylık bir oglum var .. hala iş arıyor musunuz ?

arkadaşlar iyi geceler,
14 aylık bir oğlum için deneyimli,temiz,cocukları cok seven,ilgili,şevkatli güvenilir ve disiplinli bir bakıcı arıyoruz.
Evin genel temizliğinde ve toplanmasında da yardımcı olunmasını bekliyoruz.(detaylı temizlik için her hafta gelen bir yardımcımız var ve ev zaten 110m2) tercihimiz yatılı biriyle çalışmak fakat eğer bu mümkün değilse çalışma saatleri sabah 7:30 akşam 19:00.cumartesi yarım gun saat 14:00' e kadar.
evimiz istanbul/ulusta,biz ailemizin bir üyesi gibi göreceğimiz aynı şekilde oğlumuzu kendi oğlu gibi sevecek ve sahiplenecek biriyle olmak istiyoruz bu sebeple lütfen bu saydığım kriterler konusunda kendine inananlarözelden bana mesaj atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…