Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaz Aslan'ı tanıyan var mı? Kendisi estetikçi galiba.
Kbbc'mi estetikçiler mi daha iyi yapar burun ameliyatını?
Merhaba ben Akın DEMİRALAY'a ameliyat oldum..
burun ameliyatı olmadan önce bu sitede çok araştırma yaptım.ister istemez bulduğumuz doktor nasıl ameliyat etmiş önce
başka kimler kime ameliyat olmuş merak ediyoruz.
Burnum istediğim gibi oldu ..Estetiğim diye bağırmıyor. çok uzun küçük değil kalkıklığıda tam istediğim gibi oldu.
Akın Demiralay'ı aynı iş yerinde çalıştığım öğretmen arkadaşımın öğrencisin resimlerini görünce
olmaya karar verdim..
25 ocak'ta ameliyat oldum..
1 ay oldu şişlikler nerdeyse tamamen indi . dışardan çokk az olan şişlik farkedilmiyor.
Morluk hiç olmadı.
tampon çıkarken 1 saniyelik his tahriş olmuş derinize bir şeyin sürterek geçmesi..bundan fazlası değildi.
Ameliyat sonrası ağrı hiç olmadı..
her şey istediğim gibi gitti.
darısı bütün ameliyat olacak arkadaşların başına
Ayaz Aslan'ı tanıyan var mı? Kendisi estetikçi galiba.
Kbbc'mi estetikçiler mi daha iyi yapar burun ameliyatını?
Bende doktor arayışı içerisindeyim foto koymanız mümkün mü?
sukutunciglıgi sen doktor kararını henüz veremedin mi?
zor tabii karar vermek özellikle bu paltformda:) haklısın.
sana tavsiyem düşündüğün doktorun yapmış olduğu burunlar eski olsun en az bir yıllık olsun ki uzun ömürlü olmasını değerlendir.çünkü burun ilk yapıldığı aylarda kendini gösteremeyebiliyor.süreç ağır ya.
bir de sen ne istiyorsun ona karar ver,doğal mı yoksa kavisli kalkık mı
ona göre karar verir doğru yola ulaşırsın bence
sukutunciglıgi sen doktor kararını henüz veremedin mi?
zor tabii karar vermek özellikle bu paltformda:) haklısın.
sana tavsiyem düşündüğün doktorun yapmış olduğu burunlar eski olsun en az bir yıllık olsun ki uzun ömürlü olmasını değerlendir.çünkü burun ilk yapıldığı aylarda kendini gösteremeyebiliyor.süreç ağır ya.
bir de sen ne istiyorsun ona karar ver,doğal mı yoksa kavisli kalkık mı
ona göre karar verir doğru yola ulaşırsın bence
Canım kusura bakma msjını yeni gördüm.. Malesef hala çok kararsızım ama aklımda yer eden bir kaç doktor ismi var. Evet çok doğru şeyler yazmışsın ama işte ne kadar çabalasamda ameliyat olup üzerinden 1 kaç ay geçen hastalara dahi çok zor ulaşıyorum.
İstediğim şekil konusunda tam olarak kararlıyım minumum seviye denilecek kadar, çok kalkık değil ama özellikle kavisli olmasını çok istiyorum:) Son 45 günüm kaldı ve ben hala bir doktorda tam olarak karar kılamadım.. Birde yalnızca 1 ay kalabilirim tr de benim durumum çok zor gibi görünüyorinşAllah en doğru kararı verebilirimmmmmmmm amin.. :):)
Bu güzel mübarek günlerde dualarınızda benide unutmayın, buna çoooooook ihtiyacım var.
Tavsiyelerin için çok tşk ederim tatLımm:)
@sükutuncigligi arkadaslik istegini kabul ettim canım resimlerime bakabilirsin. Ben Tevfik Sozen'e ameliyat oldum Haziran'da bir yil olacak, cok şükür hic sorun yasamadım.hatta morarma ve sisligim bile olmadı çünkü Tevfik hoca farklı bir teknik uyguluyormuş. Burnumda cok guzel ve dogal oldu herkes beğeniyor. İstersen Tevfik hocaya mail at görüş icine sinerse olursun canım:)
tevfiksozen@gmail.com
Çok tşk ederim canım benim burnum çok tatlı ve gerçekten yakışmış. Doktorunuzun ellerine sağlık.. Ama ben daha çok kavisli ve çok ama çok küçük istiyorum.. Hamd olsun ki benim burnumda kemer yada çok büyük gibi sorunlar yok.. Benim Allah vergisi burnumu da herkes beğeniyor ama bana çok büyük geliyor(( Şekil benim için çok önemli yüz hatlarının her bir noktası tek bir burun şekliyle bam başka görünüşlere neden oluyor ve sima olarak şuan ki halinden çok farklı bir insan oluyorsun çok hassas bir durum o yüzden istediklerimi yapabilecek bir doktora ihtiyacım var ki isteklerim beklentilerim öyle çok olağan üstü şreyler deil
Tevfik bey ile de görüşmekte fayda var.. Herşey için tekrar tşk edrm :)
Çok tşk ederim canım benim burnum çok tatlı ve gerçekten yakışmış. Doktorunuzun ellerine sağlık.. Ama ben daha çok kavisli ve çok ama çok küçük istiyorum.. Hamd olsun ki benim burnumda kemer yada çok büyük gibi sorunlar yok.. Benim Allah vergisi burnumu da herkes beğeniyor ama bana çok büyük geliyor(( Şekil benim için çok önemli yüz hatlarının her bir noktası tek bir burun şekliyle bam başka görünüşlere neden oluyor ve sima olarak şuan ki halinden çok farklı bir insan oluyorsun çok hassas bir durum o yüzden istediklerimi yapabilecek bir doktora ihtiyacım var ki isteklerim beklentilerim öyle çok olağan üstü şreyler deil
Tevfik bey ile de görüşmekte fayda var.. Herşey için tekrar tşk edrm :)
sukutun çığlığı sana benim burnumdan yaptırcazzzkuçuk ve çok kavıslı
![]()
@sükutuncigligi tatlım eğer küçük ve kavisli istersen öyle yapar doktor bey. Busranin burnu mesela kavisli cok cok guzel bir burun:)))
Kesinlikleeeeeeeeeee seninki yam benim istediğim gibi ama daha çooooook küçük istiyorummaşAllah tatlımmm:)
inşAllah canım benim Büşra kim ki :))