Doğuma Hazırlık Istanbul'da doğum fotoğrafçısı arıyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
39
İstanbul
istanbul'da önerebileceğiniz doğum fotoğrafçısı arıyorum.fiyatları araştırdım,gerçekdende istediğim çekim paketleri pahalı.sizler neler yaptınız?fiyatlar nasıldı?

Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...
Sitede bir arkadaşımız vardı sanırım ıstanbuldaydı... Doğum ve düğün fotoğrafları çekiyor.
Fotoğraf ve video kısmında bulabilirsin. Çekimlerin ücretide oldukça uygun...

Burçin Çobanoğlu bu konuda hakikaten çok iyi sitesini incele bi bak ara fiyat konusunda konuş... ben çekimlerine hayranım...

istanbul'da önerebileceğiniz doğum fotoğrafçısı arıyorum.fiyatları araştırdım,gerçekdende istediğim çekim paketleri pahalı.sizler neler yaptınız?fiyatlar nasıldı?

zasa,

ben ankarada biriyle anlaştım. araştırmadan önce çok çırpındım ben de hem makul bi fiyatı olsun hem fotoğraflar içime sinebilsin diye. şükür ki içim bu konuda çok rahatladı. Esra Balkan diye biriyle anlaştım gir sitesine bak istersen. ankarada ama istanbul a da sıklıkla gidiyormuş çekimlere. hiç olmadı bilgi al, pişman olmazsın gibime geliyor.
inşallah bebeğimin her yaşında fotoğrafları da ona çektireceğim...

canım nette bunu bulmuştum, umarım işine yarar.iletişim kısmından soru sorabilirsin kişiye...

Son düzenleyen: Moderatör:
bide özlem poyrazoğlu oda muhteşem bi incele istersen çektiği resimleri görünce duygulanmamak elde değil

ben de doğum fotocusu arıyorum istanbulda..hazel tuncerin çekimleri hoşuma gitti ama anlaşılan daha once bu deneyimi yaşayan cok kişi yok..bir de normal doğum yaparsak yıne de çekebiliyorlar mı?

ben de çok istiyorum doğum fotoğrafçısı...
benim kısmetse doğum yapacağım hastanede varmıç hem de 6 adet foto doğum ücretine dahilmiş...
onunla bi konuşurum diyorum ben de...
"istediğim çekim paketleri" demişsiniz,nasıl oluyo yani?ne çeşitleri var ki bu işin?merak ettim,öğrenmek için soruyorum....

ben de çok istiyorum doğum fotoğrafçısı...
Benim kısmetse doğum yapacağım hastanede varmıç hem de 6 adet foto doğum ücretine dahilmiş...
Onunla bi konuşurum diyorum ben de...
"istediğim çekim paketleri" demişsiniz,nasıl oluyo yani?ne çeşitleri var ki bu işin?merak ettim,öğrenmek için soruyorum....

caanım hengi hastaneye gidiyorsun çok ilginç geldi doğum paket fiyatına dahil olması hatta benim eski doktorum ben fotoğrafçı lamıyorum dedi eşim girer çeker dedim onuda pek önermiyorum demişti yeni doktorumla daha görüşmedim ama bu sefer gittiğimde hem o konuyu konuşucam hemde odaları gezicem

bahçelievler hizmet hastanesine gidiyorum canım...
doktorla ayrıntılı konuşmadım ama hem muayenesindeki tanıtım panosunda yazıyodu hem de hastanenin internet sitesinde...
aa bi de odasında doğum fotoğrafları kataloğu vardı....ordan konu açıp sorayım ben en iyisi...
sorcak başka bi sürü şey olduğu için bunu sormaya hiç sıra gelmemişti....kaydirigubbakcemile3

profilimden doğum fotoğrafları albümüme bakabilirsiniz..
İstanbul, Bahçelievler'deyim..
Portfolyomu geliştirmek için birkaç çekimi uygun fiyata yapmayı düşünüyorum.

arkadaşlar ben bu konuyu açtığımda hamileydim,doğumuma fot.çı ayarladık,çokda güzel oldu.jasmin traub ismi,çok sıcakkanlı,güzelbiri.normal doğum yaptım fot.larımız süper..

Ben de Adana oturuyorum uzun zamandır arıyordum ama bulamıyordum bugün hastanede NST çekilirken duvarda reklamını gördüm özel anlar diye hemen telefonunu aldım arıcam acaba fiyatı size ne kadara mal oldu

Back
X