Doğuma Hazırlık Istanbul'da doğum fotoğrafçısı arıyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
en yakın arkadaşım, geçen sene doğum yaptı, geçen ay da bebişimizin doğumgünüydü:KK46:onun sayesinde tanıştığımız çok profesyonel bir ekip var; kurucusu Kadir Bey, zaten kendisi fotoğrafçılık eğitimi almış ödüllü bir fotoğrafçı ve kısa filmleri olan bir yönetmen.Ayrıca ekibinde yine en az kendisi kadar iyi bir kadın fotoğrafçı var.
Biz yaptığı işlerden çok ama çok memnun kaldık.Özellikle doğum videosunda bizi tam kalbimizden vurdu :KK200:Yaptığı işleri ve sitesini aşağıda paylaştım, mutluluğunzda benimde payım olursa ne mutlu.Ha bu arada hala bekarım,memnuniyetini dua yoluyla yaparsanız daha bir mutlu olurum:cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, ben istanbul da doğum fotoğrafçısıyım Hem asya hem de avrupa yakasında hizmet vermekteyim.2 yıl önce ikizlerimi dünyaya getirdikten sonra başladım bu işe.ilgilenen olursa

merhaba, ben istanbul da doğum fotoğrafçısıyım Hem asya hem de avrupa yakasında hizmet vermekteyim.2 yıl önce ikizlerimi dünyaya getirdikten sonra başladım bu işe.ilgilenen olursa

merhaba içerik ve fiyat bilgisi verme şnsınız var mı?

ozelden bana da yazar misiniz.paket fiyatlari nelerdir

mimar sinan üniversitesi fotoğraf bölümü son sınıf öğrencisiyim.doğum fotoğrafçılığı üzerine çalışmaya başladım sadece fotoğraf değil hastane oda süslemesi kapkekler hediyeler süsler vs tümüyle hepsini kapsayan bir çalışma işindeyim web sayfası kurmam gerek ve daha çok iş yapmam şart bu yüzden doğum çekimleri bedava çekiçem istanbulda yaşayan hamilelere duyulur özelden msj atabilirsinizzz görüşmek üzere:))
Merhaba bu yazınızı okuyunca sızle konusmak ıstedım.bende onumuzdekı ay dogum yapıcam fotografcı arıyorum ucret ogrenebılırmıyız.ıstanbul avrupa yakasından yazıyorum.

mimar sinan üniversitesi fotoğraf bölümü son sınıf öğrencisiyim.doğum fotoğrafçılığı üzerine çalışmaya başladım sadece fotoğraf değil hastane oda süslemesi kapkekler hediyeler süsler vs tümüyle hepsini kapsayan bir çalışma işindeyim web sayfası kurmam gerek ve daha çok iş yapmam şart bu yüzden doğum çekimleri bedava çekiçem istanbulda yaşayan hamilelere duyulur özelden msj atabilirsinizzz görüşmek üzere:))
Canım bilgi verebilir misin

Back
X