- Konu Sahibi kahvekolik
arkadaşlar ben 2 hastane düşünüyordum ama malesef onlarda baba içeri alınmıyormuş. bildiğiniz varsa hangi hastane ve doktorlar içeri babayı içeri alıyor ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben 2 hastane düşünüyordum ama malesef onlarda baba içeri alınmıyormuş. bildiğiniz varsa hangi hastane ve doktorlar içeri babayı içeri alıyor ?
bilmiyorum ki prensipleri böyleymiş işteAaaaaa niye almiyolarmis ki?
Ben yurt disinda yasiyorum,
burda ozellikle babaya soruyolar girmek istermisiniz diye.
Cevremdeki cogu kisi esleriyle girdi doguma.
Bende esimle giricem, daha dogrusu
Esim cok istiyo girmeyi.
Bence tr dede vardir girebilinen hastaneler.
bende yurt disindayken esim de gircekdi benimle doguma ama yurt disinda dogurmadim trde dogrudum esimi almadilar cok agladim sanciyi manciyi unttum ama yinede almadilar esimi
insallah 2.ci dogurrusam mutlaka esiminde girebilecegi bir hastane bulcam
hangi medicana canım?medicana hastanesi alıyor eminim ama çoğu özlee alıyodurr.
memorial hastanesi aliyor.. aslinda özel hastanelerin hepsinin almasi lazim. iyice arastir ona göre secim yap.doguma eslerinde girmesi cok önemli bence..ben yurt disinda yasiyoru zaten burda aliyorlar mutlaka:)
bencede çok önemli, hatta kabusum diyebilirim. memorialde ne kadar doğum ücretleri?
ben ethicada yaptım gelinimiz hizmette kuzenimin eşide avrupa florans nightingale bunların hepside alıyor sadece kuzenim girdi benim eşimle kardeşim girmedi ama bildiğim kadarıyla özeller bu konuda esnek hepsi alıyor.
bende eşimin doğuma girmesini çok istiyorum ama bu yazılan hastanelerde doğum fiyatı çok yüksek başka bilen yok mu? bende nisaya gidiyorum şuan
canım ben nisaya gidiyorum. orası da özel ama baba içeri alınmıyo işte.
evet canım nisa almıyor onların hastanesinde bu tür şeyler uygun bulunmuyor napacaksın değiştir sende hastaneni olmazmı?
acıbademde de alıyorlar içeriye babayı