istanbul'da doğuma babanın da girebildiği hastaneler hangileri?

kahvekolik

Ya Hafiz!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
8.159
6
156
İstanbul
arkadaşlar ben 2 hastane düşünüyordum ama malesef onlarda baba içeri alınmıyormuş. bildiğiniz varsa hangi hastane ve doktorlar içeri babayı içeri alıyor ?

Son düzenleme:
Aaaaaa niye almiyolarmis ki?
Ben yurt disinda yasiyorum,
burda ozellikle babaya soruyolar girmek istermisiniz diye.
Cevremdeki cogu kisi esleriyle girdi doguma.
Bende esimle giricem, daha dogrusu
Esim cok istiyo girmeyi.
Bence tr dede vardir girebilinen hastaneler.

bende yurt disindayken esim de gircekdi benimle doguma ama yurt disinda dogurmadim trde dogrudum esimi almadilar cok agladim sanciyi manciyi unttum ama yinede almadilar esimi:43::43::43:

insallah 2.ci dogurrusam mutlaka esiminde girebilecegi bir hastane bulcam

arkadaşlar ben 2 hastane düşünüyordum ama malesef onlarda baba içeri alınmıyormuş. bildiğiniz varsa hangi hastane ve doktorlar içeri babayı içeri alıyor ?

memorial hastanesi aliyor.. aslinda özel hastanelerin hepsinin almasi lazim. iyice arastir ona göre secim yap.doguma eslerinde girmesi cok önemli bence..ben yurt disinda yasiyoru zaten burda aliyorlar mutlaka:)

Aaaaaa niye almiyolarmis ki?
Ben yurt disinda yasiyorum,
burda ozellikle babaya soruyolar girmek istermisiniz diye.
Cevremdeki cogu kisi esleriyle girdi doguma.
Bende esimle giricem, daha dogrusu
Esim cok istiyo girmeyi.
Bence tr dede vardir girebilinen hastaneler.
bilmiyorum ki prensipleri böyleymiş işte :(

bende yurt disindayken esim de gircekdi benimle doguma ama yurt disinda dogurmadim trde dogrudum esimi almadilar cok agladim sanciyi manciyi unttum ama yinede almadilar esimi:43::43::43:

insallah 2.ci dogurrusam mutlaka esiminde girebilecegi bir hastane bulcam

ayy canım motiven bozulmuştur seni çok iyi anlıyorum. o yüzden şimdiden araştırıyorum ki o gün yıkılmayayım.

medicana hastanesi alıyor eminim ama çoğu özlee alıyodurr.
hangi medicana canım?

memorial hastanesi aliyor.. aslinda özel hastanelerin hepsinin almasi lazim. iyice arastir ona göre secim yap.doguma eslerinde girmesi cok önemli bence..ben yurt disinda yasiyoru zaten burda aliyorlar mutlaka:)

bencede çok önemli, hatta kabusum diyebilirim. memorialde ne kadar doğum ücretleri?

ben ethicada yaptım gelinimiz hizmette kuzenimin eşide avrupa florans nightingale bunların hepside alıyor sadece kuzenim girdi benim eşimle kardeşim girmedi ama bildiğim kadarıyla özeller bu konuda esnek hepsi alıyor.

bende eşimin doğuma girmesini çok istiyorum ama bu yazılan hastanelerde doğum fiyatı çok yüksek başka bilen yok mu? bende nisaya gidiyorum şuan

bende eşimin doğuma girmesini çok istiyorum ama bu yazılan hastanelerde doğum fiyatı çok yüksek başka bilen yok mu? bende nisaya gidiyorum şuan

canım ethicaya bir gidin sorun isterseniz çünkü oranın bir farkıda kendi doktorun bile gelse doğum ücretini ssk ödüyor büyük avantaj bence ve çok iyi ben çok memnun kalmıştım.

Back
X