Canım hala buralardaysan sormak istiyorum bahçeci umut tüp bebekte rapor veriliyor mu yoksa biz mi çıkarıyoruzmerhabalar bende umut tüp bebekte tedavi gördüm,tek embriyo ile ikizlerime hamileyim,çok memnun kaldım aslıhan,şiddetle tavsiye diyorum.ben ilk denememi başka bi yerde yaptım raporlu,umuttakini raporsuz yaptım,rapor meselesine gelince eğer eşinde bir problem yoksa aşılama ile şansınız varsa 3 aşılama istiyor yani problemin kadındaysa,bizim erkek infertiletise olduğundan ve bende problem olmadı için direk verdiler tüp bebek raporunu aşılama falan istemiyorlar.durum böyle işte.bende uzaktan geldim tedaviye 5000+2000(yol parası,tahlil parası,bazı ilaçların parası,kalma parası derken öylesine giden para).olsun ama değdi darsıs başıma aslıhan..
Güncel fiyatlar nedir ? Raporlu ne kadar bir de rapor çıkarmazsam ilaç konusunda yardımcı oluyorlar mıcanım bahçeci umutta rapor verilmiyor raporu devlet hastanesinden çıkartıyorsun. Ama aldığın raporla orada sgkli fiyattan tedavi olabiliyorsun
Sağol canım benim raporlu da yüksekmiş ,ben Medical Park düşünüyorummerhaba canım ilaçları eczanneden aldığın için onlar bişey yapamaz umut kliniğinde güncel fiyat raporlu 6300 tl sanırım forumlarda gördüğüm ama detaylı bilgiyi klinikten al bence
valla canım ben başka yerlede fiyatı uygun diye tedavi oldum sonra çok pişmanlık yaşadım umut kliniğinde tedavi olduğumda anladım aralarındaki farkı. benim son dememdi artık mutlu sona ulaştık çünkü biz :)Sağol canım benim raporlu da yüksekmiş ,ben Medical Park düşünüyorumorası nasıldır acaba ..Sen tüp bebek denemesi kaçıncı defa yapıyorsun ve nerede
Canım çok kararsız kaldım .Avrupa tarafında oturuyorum ,nasıl oldu senin benim bu ikinci denemem olacak .İlkinde düşük yaşadım .Şimdi bakalım .Sizde sorun neydi ne değildi .Benim ilk yaptığım da sorun eşimde idi .Sayı hız morfoloji sorunu vardı .Şimdi bende sorun var mı bilmiyorum .valla canım ben başka yerlede fiyatı uygun diye tedavi oldum sonra çok pişmanlık yaşadım umut kliniğinde tedavi olduğumda anladım aralarındaki farkı. benim son dememdi artık mutlu sona ulaştık çünkü biz :)
Merhaba bende altunuzade cem bey le görüşme ayarladim siz hangi doktora yaptirdnizvalla canım avrupa yakasında da otursan çok kolay ulaşımı metrobüse bin altunizadede in yürüme mesafeside umut kliniği umarım iyi sonuçlar alrsın
Canım sabri cavkaytar benim doktorum cem beyinde ismini çok duydum eminmki tüm doktorlar iyidirMerhaba bende altunuzade cem bey le görüşme ayarladim siz hangi doktora yaptirdniz
Merhaba acibadem maslak nasıl labaratuar embiryologlar iyi mi.Ve hangi Doktor gidiyorsunuz.memnunmusunuzbende acıbadem maslak öneriyorum ve şu an düzenledikleri bi kampanya var eşi veya kendisi memur olan varsa bana ulaşabilr
Canım bende orda tedavi oldum çok memnun kaldım valla seni forumdan takip ediyordum doğum yaptın demi sendecanım acıbademi bilmem ama bahçecinin lab ve embriyologları iyi zaten bende forumdan araştırırken hep lab. iyi diye duyup orayı tercih etmiştim
MerhIyi Günler Arkadaslar
Sizin Denemiyinizle Istanbulda en iyi ve Güvenilir Tüp beük merkesi hangisidir????
Ben Yurd Disinda kaliyorum bu benim icin cok önemli bu sürec icinde kendim burdan Bilgilenmem lazim ve Randevu almam lazim . Bu nedenle burdan kendim karar veremiyorum hangisi iyi olup olmadigini Güvenilir bir Merkez olsun istiyoruz Siz bana yardimci olurmusunuz bu konuda ????
Tesekürler Herkese simdiden ALLAH razi olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?