Arkadaslar ALLAH hepinizen Razi olsun insan uzak oldugunda böyle iklimde kaliyor hangi merkeze gitsek de Tedavimizi yapdirsak diye .
Happynews Sagol arkadasim Zeytinburnund aolduguimuz icin Umut Tüp bebek cok uzak kaliyor Vakat Bahcelilerin internet sitesinden bakdim baska yerde Merkezleride varmis bize en yakini dedigin gibi Fulya Merkez olucak dir Sislideymis . Austos ayina Bilettlerimizi hazirlayip telefon acicam . Rabbim sanada Istedigin bebegini kucagina verir isallah :)
Herkese Merhaba,
Bu konuyu açmanız gerçekten çok iyi olmuş... Bende ilk denememi Amerikanda yaptım jinekoloğum bu hastahanede idi...Uzun yıllardır gidip geliyordum.Tüp bebekte başarıl olduklarını duymuştum araştırmalarımda bunu doğruladı.Açıkcası olumsuz herhangi bir şey yaşamadım.Muameleden her şeyden memnun kaldım.Fakat rakamlar çok yüksek.Hastahane eski hasta olduğum için benden 4.160 tl gibi bir rakam aldı..İlaçlarada herhalde 4 tl civarı ödedim gitmeler gelmeler temiz 10 tl çıktı cebimden fazlası var eksiği yok.Bu başlık altında bir kez daha Umut Tüp Bebek Merkezi dikkatimi çekti bir kaç gündür netten araştırıyorum hiç olumsuz bir şey okumadm.Merkezi aradım ve ssk sız ilaçlar dahil 5 bin tl rakam verdiler inanamadım.Bahçeci kliniği ile Umut Tüp Bebek arasında bir belirgin bir fark var mı?Ben Anadolu yakasında oturuyorum fakat Avrupaya geçmek sorun değil benim için diğer tedavimden antremanlıyım:)Benim ssk dan yararlanmam zormuş öyle söyledi merkez 3 sefer aşılama olmam gerekiyormuş yani rapor alan herkes mutlaka 3 sefer aşılamamı oldu! Bu pek aklıma yatmadı çünkü kısırlık süresi sebebi evlilik süreniz yaşınız değerlendiriliyor ve doktor buna göre tüp mü aşılama mı karar veriyor.rapor alabilirsem merkeze 2 bin tl ilaçlarada 1 tl ödeyecekmişim...Umut Tüp Bebekte tedavi gören arkadaşlar bana detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.Herkese bol şans diliyorum
arkadaslar allah hepinizin yardımcısı olsun yazıları okuyunca yazmadan gecemedim bende 2. denemede bahceci grubuna gittim rezerv azdı benım 4 tane topladılar yumoslarım döllenmedi ama hemsireler ekip felan memnun kaldım güler yüzlüler 3 .denemede ben prof lemi ibrahimogluna gittim de calısıyo 5 yumurta topladı cok sükür 3 tane 1. kalite embrom olustu su an ikizlerime hamileyimbahceci de tahlillerin ardı arkası kesilmiyo cok masraflı bilmiyorum ben o kadar memnun kalmadım zaten doktora da ulasma sorunu var ben sadece yasadıklarımı anlattım elbette ki hersey nasip kısmet herseke bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?