Tüp Bebek Merkezleri Istanbulda en iyi ve Güvenilir Tüp Bebek Merkezi ?????

Merhaba
Nisan ayında Bahçeci Kliniğinde Cem bey ile tüp bebek tedavisi gerçekleştirdim. Transfere kadar gidemeyen bir deneme oldu. Embriyolog olumsuz haberi verdikten sonra Cem beyin beni arayacağını söyledi. Bir kaç gün sonrada asistanı hanım aradı ve doktorun bir kaç gün içinde arayacağını söyledi. Bugün tam 11 gün geçti ve Cem Bey beni aramadı. Opudan sonra 10 gün içinde adet göreceğimi görmezsem kliniği aramamı söylemişti. Aradığımda adet görmem için bir reçete yazacağını söyledi sadece 40 saniye konuştuk o kadar. İnanın Cem beyin ilgisizliği beni transfere kadar bile gidemeyen tedavimden daha çok üzdü. Bu benim ilk tedavim ve olmazsa ikinci tedavimi bile burda görürüm diye planlıyordum. Ama artık değil bu kliniğin ve doktorun adını duymak kapısının önünden geçmek istemiyorum.

Canım sıkıntılı şeyler yaşamışsın ama instagramdan takip ettiğim kadarı ile cem bey doğum için Amerikadaydı o döneme denk gelmiş olabilir misin keşke arayı doktoruna söyleseydin kırıldığını

Ben güvenç beye olumsuz haberden sonra iki gün boyunca ulaşamadım aradığında da çok ilgisiz konuştu sperm dedi yumurta dedi ilk gittiğimde gülücükler saçan adam gitti yerine ilgisiz birisi geldi bir dünya para umut hepsi hiç oldu arkadaşlar lütfen yaşadıklarımızı anlatalım bahçeci başka yerler reklam amaçlı paylaşım yapmayalim

Sevgili bearnguin cok sasirdim acikcasi Cem hoca normalde mutlaka donus yapar, o veya asistani arar kesinlikle. Hatta whatsapp mesajlarina bile hemen doner.. siz yine de tedavinizden vazgecmeyin, baska bir yerde deneme yapin mutlaka

Bende şaşırdım o yüzden dedim doğum için olmadığı bir dönememi denk geldi diye çünkü instagramdan çok severek takip ettiğim bi doktor her hastası da çok güzel yorumlar yazıyor ona

Arkadaşlar merhaba
Oldukça uzun bir zaman olmuş yorumumdan sonra yazılanları ancak görebildim özür dilerim.
Aslına bakarsanız beni tedaviye alış şeklide bir garipti Cem beyin.Tüp bebek için görüşmeye gittiğimde adetin 2 ya da 3.günü gelmemi söylemişti.Adetin 2. Günü gittim 2 yumurta görüldü 5.gün ben opudaydım yalnızca 4 gün iğne kullandım.Her şey apar topar oldu.Yüzünü görüp havuz sistemiyle yumurta biriktirerek tedaviye devam etmek istediğimi bile söyleyemedim.Herşey çarçabuk oldu bitti. Bende transfere kadar bile gidemeyen tedavimden alacak olduğum ücreti hemen istedim halkla ilişkiler bölümünden.Onlarda hemen yatırdı zaten. Buradan söylediklerim yanlış anlaşılsın istemiyorum Cem Bey iyi biri olabilir işinin ehli bir doktor da olabilir ben sonucumu olumsuz aldığım için bu şekilde konuşmuyorum. İlgisizliğinden bahsediyorum tedavime devam edip etmeyeceğimi bile sormamasından bahsediyorum.Şunu da eklemek istiyorum ben adetimin 2.günü yani pazartesi gittim Cem Beye çarşamba yumurta gelişimine bakıldı Cuma opum oldu 2 görünen yumurta fakat 1 tanesi dolu 3 gün sonra da embriyonun en fazla 4 e bölünmesi ve sonra çöp olması. Aramayan doktor ilgisiz danışmanlar ve hayalkırıklığı.
Her şey sizce de çok hızlı gelişmemiş mi ben tüp bebekle ilgili kimle konuşsam en az bir ay ilaç iğne tedavisi görüyor ben 5 gün içinde olumsuz sonuç gördüm. Bilen biri beni aydınlatır mı rica etsem.
Siz olsanız bu durumdan nasıl bir sonuç çıkarırsınız ?

Bence kliniği Ara en doğru cevabı sana doktorun verir hasta temsilcin kimdi onlar her süreçte destek oluyor çünkü

Benim en güvendiğim yer Medicalpark Göztepedeki canım doktorum aynur erşahin, tavsiye ederim İnşallah her şey hayırlısı olur canım tüp bebek bir yolculuk, pes etmek yok, kalbim seninle

Benim en güvendiğim yer Medicalpark Göztepedeki canım doktorum aynur erşahin, tavsiye ederim İnşallah her şey hayırlısı olur canım tüp bebek bir yolculuk, pes etmek yok, kalbim seninle
Merhaba tavsiye ettiğiniz hastaneyi ve doktorunuzun metnini duydum bir kaç kişiden bende bahçeci umut cem bey hezimetinden sonra burayı düşüneyim dedim. Hastanenin fiyatları ve hastalarla olan diyalogları nasıl bilgi verir misiniz rica etsem

bende bahçeci umutta tüp bebek tedavisi oldum doktorum ebru hanımıd herkese tavsiye ederim melek gibi bir doktor

Merhaba kızlar bende ıstanbul Bahcecı Fulya Tup Bebek Merkezı doktorum Ozan Ozolcay bey tavsıye ederım herkeze ılgı ve alaka ust duzeyde ben cok memnunum doktorumdan ınsallah rabbım herkezın yardımcısı olsun..

Canım bi yanlışlık olmasın çünkü bahçecide ozan diye bir doktor yok

Canım bi yanlışlık olmasın çünkü bahçecide ozan diye bir doktor yok
Gorev yerıı degısmıs olabılır canım bende numarası var ıstersen sana verıyım ınternet uzerınden de ulasabılırsın kendısıne cok ıyı bır doktor yanlız ılgı ve alakasını gorunce hak verırsın ınsallah sana yardımı olur randevu al tahlıllerınle gıt bır gozuk derım arkadasım genede karar senın

Ben zaten Bahçeci hastasıyım ve üç yıldır takip ediyorum Bahçecide bu isimde bir doktor hiç olmadıki görev yeri değişsin

Ben zaten Bahçeci hastasıyım ve üç yıldır takip ediyorum Bahçecide bu isimde bir doktor hiç olmadıki görev yeri değişsin
Merhaba canım gorev yerı degısmıstır dıye solememın amacı doktorumun bana gorev yerının orası oldugunu solemesı ıle ben sana bu bılgıyı paylastım dunde dedıgım gıbı sana doktorumun sahsı numarasını verıp gorusme saglata bılırım eger ıhtıyacın varsa benım bıldıgım bahcecı fulyada gorev yapıyor olması bunuda kendısı bana ılettı ben sana sımdı ozelden numarasını verıyım canım sende gorusmenı yap

bende merkez araştırıyordum verdiğin numarayı aradım ama bahçecide çalışmıyormuş başka bir tüp bebek merkezi adı verdi bende her yerde bahçecinin lab. çok iyi diye okudum ne kadar zormuş merkez seçmek

Merhaba arkadasım allah yardımcın olsun nerde olursa olsun rabbım dualarını kabul etsın ve olumlu sonuclar al ınsallah senın sımdıye kadar deneme yapıp yapmadıgını bılmedıgım ıcın bısı dıyemıyorum benım doktorumdan cok memnundum bunu olumsuz sonuc almama ragmen soluyorum sende konusmussun tercıh yapman ıcın arastımalarını yap tabıkı rabbım yardımcın olsun bıran once mutlu sonu gorursun ınsallah tedavı surecınde...

1. Merhabalar 2 yıldır bebek istiyorduk eşimle fakat sonuç alamayınca internet üzerinden tüp bebek doktoru arayışına girdim uzun araştırmalarım sonucu acıbadem fulya hastanesinde Doç dr Ercan Baştu'ya karar verdim hayatımdaki en önemli en doğru kararlardan biriydi Kendisi bizi o kadar güzel karşıladı ki sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sıcak ve samimiydi muayene edip sorunumuzu anladı ve bize gayet açıklayıcı bir şekilde anlattı tedaviye başladık oluşan embriyolarım donduruldu çünkü rahmin hazır olması gerekiyordu ve Ercan hocama histereskopi ameliyatı oldum polip alındı bu konuda da hem maddi hem manevi çok yardımı oldu gerçekten işinin ehli bir doktor Allah ondan razı olsun daha sonra transferim gerçekleşti o gün odamıza kadar gelip ilgilendi şimdi 6 haftalık hamileyim ilk tüp bebek denememizde pozitif sonuç aldık.Aksi bir durum ile karşılaşsaydık da Ercan hocadan asla vazgecmezdim kendisine çok güveniyorum Keşke her doktor Ercan hoca gibi olabilse hem insani degerleri cok kuvvetli hem de mesleki açıdan çok başarılı aldığı eğitimleri özgecmişine bakarak öğrenebilirsiniz mesleğine aşık biri ayrıca hastalarına da kendi ailesinden biri gibi davranıyor telefon ile de her zaman kendisine ulaşabildim güleryüzlü sıcakkanlı enerjik ve her konuda yardımcı oluyor iyi ki tanımışım Ercan hocayı herkese tavsiye ederim tüp bebekte tek geçerim hocamı Allah kendisine sağlıklı uzun ömürler versin Türkiyenin ve dünyanın böyle doktorlara ihtiyacı var iyi ki varsınız hocam her varolun ömrüm boyunca duacınızım.

Benim bu güzel maceram 4443949 u arayıp Çağrı merkezinden ön görüşme için randevu aldıgım anda başladı . Benim için en güvenilir merkez tabiki kuzumun kalp atışlarını duymamı sağlayan Bahçeci umut tüp bebek merkezi ve en güvenilir doktor doktorum sabri cavkaytar. Henüz kucagıma almadım önümde çok uzun bir yol var ama bu duyguları bana yaşattıkları için teşekkür ederim kızlar mutlaka bir gidin bir görüşün derim ben başladıgımda ön görüşmelerde ücretsizdi . Allah isteyen herkes nasil etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…