Merhaba tavsiye ettiğiniz hastaneyi ve doktorunuzun metnini duydum bir kaç kişiden bende bahçeci umut cem bey hezimetinden sonra burayı düşüneyim dedim. Hastanenin fiyatları ve hastalarla olan diyalogları nasıl bilgi verir misiniz rica etsemBenim en güvendiğim yer Medicalpark Göztepedeki canım doktorum aynur erşahin, tavsiye ederimİnşallah her şey hayırlısı olur canım tüp bebek bir yolculuk, pes etmek yok, kalbim seninle
Canım bi yanlışlık olmasın çünkü bahçecide ozan diye bir doktor yokMerhaba kızlar bende ıstanbul Bahcecı Fulya Tup Bebek Merkezı doktorum Ozan Ozolcay bey tavsıye ederım herkeze ılgı ve alaka ust duzeyde ben cok memnunum doktorumdan ınsallah rabbım herkezın yardımcısı olsun..
Gorev yerıı degısmıs olabılır canım bende numarası var ıstersen sana verıyım ınternet uzerınden de ulasabılırsın kendısıne cok ıyı bır doktor yanlız ılgı ve alakasını gorunce hak verırsın ınsallah sana yardımı olur randevu al tahlıllerınle gıt bır gozuk derım arkadasım genede karar senınCanım bi yanlışlık olmasın çünkü bahçecide ozan diye bir doktor yok
Merhaba canım gorev yerı degısmıstır dıye solememın amacı doktorumun bana gorev yerının orası oldugunu solemesı ıle ben sana bu bılgıyı paylastım dunde dedıgım gıbı sana doktorumun sahsı numarasını verıp gorusme saglata bılırım eger ıhtıyacın varsa benım bıldıgım bahcecı fulyada gorev yapıyor olması bunuda kendısı bana ılettı ben sana sımdı ozelden numarasını verıyım canım sende gorusmenı yapBen zaten Bahçeci hastasıyım ve üç yıldır takip ediyorum Bahçecide bu isimde bir doktor hiç olmadıki görev yeri değişsin
Merhaba arkadasım allah yardımcın olsun nerde olursa olsun rabbım dualarını kabul etsın ve olumlu sonuclar al ınsallah senın sımdıye kadar deneme yapıp yapmadıgını bılmedıgım ıcın bısı dıyemıyorum benım doktorumdan cok memnundum bunu olumsuz sonuc almama ragmen soluyorum sende konusmussun tercıh yapman ıcın arastımalarını yap tabıkı rabbım yardımcın olsun bıran once mutlu sonu gorursun ınsallah tedavı surecınde...bende merkez araştırıyordum verdiğin numarayı aradım ama bahçecide çalışmıyormuş başka bir tüp bebek merkezi adı verdi bende her yerde bahçecinin lab. çok iyi diye okudum ne kadar zormuş merkez seçmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?