- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi onyuzmilyonbaloncuk
-
canım kurtköy tarafları pendık taraflarında yenı yapılanma oldukça fazla ve fıyat olarak şuan uygun ama 1-2 sene sonra yukselıcegını tahmın edıyorum sen hangı semttesın şuanda?
Sakın ha sakın beylikdüzden alma.Metrobüs var hesabı fiyatlar uçmuş ama beş para etmez bir yer.Metrobüs zaten balık istifi gibi.Araba şart yeşilliğe hasret kalırsın.En güzeli küçük eski ama merkezden ev almak .Kiracı sıkıntısı da olmaz hem.Merkezden şaşmayacaksın
şimdi iki türkü tapu var inşaat yapılırken kat irtifakı alırsınız inşaat bıtmeden zaten kat mülkiyetli tapuyu alamazsnz ınsaat bıtıp tamamen şantıye kalktıktan snra beledıyede daırenın raiç bedeli belirlenır bunun uzerınden butun daire sahıplerınden ortalama m2 uzerınden bedel alınarak beledıyeye başvurulur kat mülkiyetı tapusuna gecılır fark şu kat irtifakı toprak hissenizi gösterır kat mülkiyetınde daırenız yazılı olur ınsaat bıtmıs ve kat mülkıyetı verılmemısse beledıyede ınsaatla ılgılı sorun var demektır ve ruhsatın ıptal olma durumu olabılıcegınden eger tamamlanmıs proje ise mutlaka kat mülkiyetı olan ınsaatttan daıre almanızı tavsıye ederımToprak tapu konusunda tecrubeniz vardir ne gbi sorunlar yasayabilirim ya evimden cikarirlarsa beni biraz garanticiyim
kurtköy taraflarını arastır derım bınalar yenı havaalanına çok yakın ve gelişicek bır bölge 60 bıne alırsan bıkaç yıl sonra degerlenıp daha yuksek bı fıyata satabıırsın en azından suan henuz doymamıs bıyerBen ailemle uskudarday mesela burda 60 bin kulube bile alinmaz ki bence guzel degil uskudar yakinlik disinda ama asiri pahalii
60.000 TL. ye imkansız. Ben her gün ilanlara bakıyorum ancak bodrum katı bulabilirsiniz yada kot 2, kot 3. Tuzla tarafında bulabilirsin ancak. Evler geçen yıla göre çok artmış. Bir dahaki sene daha da artacak anlaşılan. -50Şu anda Ümraniye'de giriş katlar 120.000 TL 1+1 ler. Ben 80.000 TL ye Kağıthane'de bulmuştum.1+0 net 25 m2 80.000 TL idi. Ama çok küçüktü. İnsanın yatağı ortalıkta olmamalı bence o yüzden ayrı odası olmalı.Bir süredir para biriktiriyorum, 30bin oldu çok şükür. 1+0 da olsa bir evim olsun istiyorum, güvencem olsun istiyorum. Memur çocuğuyum, nohut oda, bakla sofa derler ya tek hayalim iştesemt pek umrunda değil ama anadolu yakası bakıyorum genelde. Özetle şunu sormak istiyorum, bu parayı 40bin yapsam (aylık 1000tl ayırıyorum birikim için) 10 ay sonra falan tüketici kredisi çekip, içine de kiracı koysam çok mu çok zor 60bine ev almam? Ev kredisi düşünmüyorum, özel sektördeyin sonuçta ve uzun kredi çekemem, korkarım. Ailemden destek alma durumum yok, kendi yağımda kavrulmam lazım. Eminevim'i biliyorum ama çok güvenemedim. Yani zor mu benim ev hayalim?
Anadolu yakası pahalı avrupa yakasına göre.Bir süredir para biriktiriyorum, 30bin oldu çok şükür. 1+0 da olsa bir evim olsun istiyorum, güvencem olsun istiyorum. Memur çocuğuyum, nohut oda, bakla sofa derler ya tek hayalim iştesemt pek umrunda değil ama anadolu yakası bakıyorum genelde. Özetle şunu sormak istiyorum, bu parayı 40bin yapsam (aylık 1000tl ayırıyorum birikim için) 10 ay sonra falan tüketici kredisi çekip, içine de kiracı koysam çok mu çok zor 60bine ev almam? Ev kredisi düşünmüyorum, özel sektördeyin sonuçta ve uzun kredi çekemem, korkarım. Ailemden destek alma durumum yok, kendi yağımda kavrulmam lazım. Eminevim'i biliyorum ama çok güvenemedim. Yani zor mu benim ev hayalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?