İstanbul'da Fal - Falcılar

peki o günden beri bir gelişme oldu mu,barıstınızmııı yoksa zamanı varmı dahaa

bir yeni gecede yeni tarikatımız "falcılara dandik deme" ve "don sallama" seansına hoş geldiniz !

bu bizim bayrağımız olsun

Merhaba,
Ben bugün Burcu'ya baktırmak üzere Kadıköy Angel's Cafe'ye gittim. İzinli günüymüş. Gitmişken Dilek diye birisine baktırdım. İyi niyetli bir kızcağıza benziyor. Ama ben falından pek memnun kalmadım. Çok genel, ortadan ve belirsiz konuştu. Tavsiye etmiyorum dostlar.

ne zamandır yazmıyodum bılıyosunuz, paylasıcak bısey yoktu sessız sakın okuyordum yalnızca..

elmıra ve elanıt hazıran 10 gıbı ayrılıcaklarını bı 20 gun sonrada temmuz gıbı bana gerı gelıcenı soylemıstı. belkı tam tarıhlere takılıyorum bılemıyorum ama facebookta yenıden ve farklı yanak yanaga sarılmıs resımler kondu bugun.. cıkmadı dıyebılırsınız yanı

takılma tarihlere cidden, oluyor ama sarkabiliyor tarihler, ne kadar beklersen gün sayarsan olacağı varsa da olmaz. geçtim falcıları işin sırrını söylüyorum, az baktır ve unut. ben de yapamıyorum bunu eskisi gibi ancak öyle yapınca kendiliğinden yoluna gireceğini bildiğim için tutuyorum kendimi...belli olmaz hiçbir şey, devam etmeye çalış kendine odaklan...

Beklenen gün geldi... 4-5 ayın sonunda Gül'e 2. falımı baktırmış bulunuyorum... Şuan ben yine Gül bu gün süperdi veya berbattı deme lüksüne sahip değilim... Yine Gül'ün iyi veya kötü baktığını zaman gösterecek... Gelecek 3-4 ay içinde iyi veya kötü yorumlarım...
Mayısta kopukluk yaşayacaksın dediği esas oğlan... Yine arayacakmış beni... 25 Haziran'a kadar bekliyorum bunu...
Mayısta tanışacaksın sana hayatındaki 2 insanı da unutturacak dediği kişi hayatıma girdi... Bende onla ilgili birşeyler öğrenmek için gitmiştim bu gün... Onun için hayırlı biri dedi, ama temmuz gibi bir kopukluk yaşayacağımızı söyledi...
Başka bişeyler daha söyledi ama en temel noktalar size daha önce anlattıklarımla ilgili olanlar bunlardı...
Baktırırsan bizimle paylaş diyen arkadaşlara duyrulur

neden elmiranın yazısı silindiki kendisinin cevp hakkı olduğunu düşünüyorum

Çünkü kendi reklamını yapmak için buraya üye olmuştur ve cevap hakkı yoktur. Dün gece burada yapılan eğlenceli konuşmaları ciddiye alıp sitemize üye olduğuna göre ve sitemizden üye isimlerine varana kadar haberi olduğuna göre burada bilinçli olarak epeyce reklamının yaptırıldığını ve burada üyelerin safiyane duygularla birbirlerine anlattıklarını fal bakıyorum adı altında onlara sattığını düşündürtecek bir durumdadır.Bu topik bu tarzda başka saçmalık kaldırmayacak bir hal almıştır. Sadece insanlar genelde keyifli paylaşımlar yapıyor diye - ki şimdiye dek bu konu bu falcının adı geçene dek bu kadar ardarda saçma sapan olaya şahit olmamıştır- topik hala açıktır.

Bundan sonra paylaşımlarınızı dikkatli yapınız..

Aslında şunu da düşünebilirsiniz: buradaki nickleri cinsiyetlerine varana kadar bilmesi ya iyi bir falcı olduğunun ya da buraya adamlarını, reklamcılarını doldurup sitemizi bir rant sağlayabileceği duruma getirmeye çalışmasının göstergesidir.

Ayrıca yeni üye ama maaşallah kötü içerik butonunu kullanmayı gayet iyi biliyor

Son düzenleme:
açıkçası sahsi fikrime göre eğer elmira ''bana iyi bakamadı'' gibi bir yorumun üzerine alıntı yaparak bunca yazıları yazsaydı evet reklam yaptığı düşündürebilirdi..fakat burda falcı kisvesinden çok kendi sahşına yapılan bir duruma karşılık verdiği bir cevaptır. Ben bu konuda TORRR adı kullanıcıyla tamamiyle aynı fikri savunuyorum. Çünlü Sn. Editör Yağmurluk siz ne kadar eğlenceli bir durum deseniz de ben bu durumdan pek eğlendiğimi söyleyemeyeceğim. Nedenine gelince elmiranın kendisine fal baktırdım. Bildi yada bilemedi bunu konuşmuyorum fakat tek bildiğim fal için yatırdığım ücreti elmira adlı bir banka hesabına yatırdığımdır. Öyle Sanıyorum ki; takma isimler adı altında resmi bankadan hesap açılamaz. Bu da durumu yazılan yazıları sahebeli olduğunu düşündürür.Bu sahabeli bir yorumu okuyan kişi yada kişiler mutlak surette ki elmiraya birdirmiş olabilirler yada kendisi burdan takip ediyor olabilir. Kendi adına yazılan bu yorumu eğer yanlış olduğunu düşünüyorsa neden kendisini savunmasın ki? bu bence gayet insani bir durum. Çok zaman önceleri zernep hanım adında bir falcı hakkında söylenen konuşmaların karşısında üzülerek ve kendisi savunmak istemesine karşılık burda açıkça kimliğini açıklayarak cevap hakkı doğmuştu. Bizler de yazdıklarını okumuş ve durum açıklığa kavuşmuştu. Yazdığı yazıların günlerce durduğuna sahidim Hatta dönüp bakmadım ama belki hala duruyordur. Zeynep hanım adına konuşulan konuşmaları Eminimki bu topiği takip eden bir çok kişi de buna sahittir ve hatırlar. Şimdi aynı durum elmira'nın başına geldiğinde hemen silinmesi bana çok da adaletli gelmedi. Kısmen de olsa aşağı yukarı aynı cümleleri zeynep hanımda kurmuştu şimdi elmiranın yazısın da neden hemen silindiğini arasında ne gibi bir farklılık olduğunu merak ediyorum.

Bildiğim kadarıyla yanlışsam düzeltin ama bir editör olarak sizler; bizim uslüplarımızı sorgulamak, burdaki gidişatı yürütmek ve daha iyi bir sosyal paylaşım içinde bulunabilmemiz için görevlendirilmiş, bizlere forumun kurallarını hatırlatarak düsturumuzu koruyacak kişilersiniz.Bir editör bir şahsa ait kötü içerikli konuşmalar kullanıyorsa bizim gibi üye insanların neler söyleyebileceğini düşünemiyorum. Eğer yazığınız yorumlarda herhangi bir sıkıntı yoksa..Sanırım artık insanlar falcılar hakkında kötü içerikli kelimeler kullandığında anladığım kadarıyla artık uyarmayacaksınız.

Kendi adıma aslında sadece elmira değil burdaki tüm falcıların,burayı takip etmesi bana çok da manasız gelmiyor. Ben işim gereği, bir medikal foruma üyeyim. Bu forumlarda bizim firmamız hakkında yorumlarda bulunuyorlar mı_..Bulunuyorlarsa memnun mu kalmışlar yada kalmamışlarmı diye bilhassa takip ediyorum. Kendimi bu amaçla takip edebiliyorum. Bir falcıda memnun olmayanların neden memnun kalmadıklarını öğrenip buna göre önlem alması bence gayet normal değil mi? Belkide çok kişi memnun kalmazsa, falına çok iyi konsantre olması gerektiğini..gerekiyorsa az kişi alması gerektiğini haddinden fazla fal baktıpında enerjisi düştüğü için bakamadığını düşünebilir. Böyle yaptığı müddetçe açıp okuması benim işime bile gelir. Yeterki başka başka nicklerle girip kendisine reklam çıkarmasın... Zaten bir kullanıcı birden cok üye olduğunda editörler hemen farkediyor ve siliyorlar isteseler de yapamazlar. Yeterki kötü baktığını idda eden birine çıkıp hayır sana iyi baktım yada hayır olamaz demesin.

Fal ve falcıların bulunduğı bir topicte ister gizlensinler isterse açık açık ben okuyorum desinler her falcı burayı bilir ve okur arkadaşlar.. ya da bunun ihtimali çok yüksektir. Bunu bile bile düşüne düşüne böyle bir topicte kendi hayat hikayelerinden kesitler anlatmaları zaten çok da efektif değil ki..kaldı ki bu forumda kendi hayatlarıyla ilgili yazabilecek yığınla topic varken....

Amacım kimsenin avukatlığını yapmak değildir. Ama düşündüklerim bu kapıya çıkıyorsa malesef pek de yapılacak birşey yok. Burası forumsa bu da benim yorumum.

yalnız fal ve falcılığı tamam biz çok ciddiye alıyoruz ama, falcılık ile ilaç sektörü gibi profosyonel bir kurumu aynı terazide tartmak garip geldi bana.

Son düzenleme:
aslında konunun anafikri benim iyi örnek verip vermem değildi ama yine de sizin fikrinizdir. yanlış anlaşılma olmaması adına açıklık getirmem gerekiyor sanırım. arkadaşlarım bana benim çok iyi fal baktıgımı söylerler..ben de laf arasında kahve ve tarot olarak bakarım ama bunun karşılıgında asla ve asa para almam..almadıım da..bu benim amatörce bir hobimdir. Ama bir fal bakıcı eğer bundan para alıyorsa..bu onun benim nezdimde, profösyönel işidir. Ben işimle doğru orantılı olarak medikal forumu takip ediyorsam...bir falcıda burayı takip edebilir. Eger ben böyle yapıyorsam onunda böyle yapması bana manasız gelmemeli hatta kendisini geliştirmesi adına işime gelmeli demek istedim. Kendime sağladığım olanağı başkasına sağlayamazsam hak bunun neresın de? Ayrıca İkisinde de arza karşılık talep , ikisinde de talebe karşılık bedel,ödenek var..bu açıdan bakılınca bana göre ikiside aynı.. bir çok fal cafelerin tutulan bir muhasebesi ve maliyesi varsa bu bana görelikten bile çoktan çıkar!

konu dışı bir tartışma ama, profosyonellik için para yetmiyor bence, profosyonel diyebilmemiz için bir disiplini olması lazım. keşke olsa da o zaman biz de falcı falcı gezmezdik. yahut iyisini aramazdık :)

ha bide örnek kötü diye eleştirmedim.onu belirtmek isterim. sadece yazında diikkatimi çeken birşey için fikrimi sundum. yoksa istediğiniz örneği vermekte hürsünüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…