İstanbul'da Fal - Falcılar

disiplinin de olması gerektiği konusunda size hak vermiyor değilim . Gerçekten de onca yazılarımın dışında bir tartışma olduğundan yanlış anlamazsanız konunun sapmasını ve onca yazılarım arada kaynamasını istemediğimden bu konu hakkında daha fazla yorum yazmayacağım.

tek istediğim şey hak ve adaletli olalım...zeynep hanımın savunması nasıl onca gün durduysa..yada başka falcıların yazıları burda yazıldıysa...buram buram reklam kokan yazılar günlerce silinmeden duruluyorsa..Elmiranın da silinen yazısının tekrar konulmasını ve insanlar tarafından okunsun istiyorum...Reklam yapıyor gerekçesini de çok da açıklayıcı bulmuyorum. Benimşle birlikte yazısını okuyan da olmuştur. Hangi yerde yaptı da ben kaçırdım acaba? Reklam yapsa bu kadar nickle nasıl girecek günlerce insanlar elmiranın şusu cıktıı bucuu cıktıı sok ettii cok guzeldi denildi..arada begenende oldu begenmeyen de...kaç kişilik nick alacak bu kadın kaç kişilik yazı karakteri yazacak ..hepimiz elmirayız o zaman kardeşim. Editörler zaten bu işin piri...dakkasında çözmezmiydi? Elmira son 4-5 aydır en iyi üç falcı arasında...

Yazısında; eğer ben birine mail ile fal baktıysam bu mutlaka mail adresinde kayıtlıdr. Bunu bana idda eden kişi ispatlasın..Kaldıki baktıysam baktım derim ben falcıyım işim bu..Ama bakmadım. Baksaydım para yatırdıgında adımı ezberlemiş olurdu ismi haticedir kesin demezdi..Baktıgımı ve kotu baktıgımı adımın elmira olmadıgını söylüyor. Ozaman ona mail yoluyla fal baktıgımı kanıtlasın bende dandik oldugumu burda o zaman pankart açıp yazarım dedi.. Ben burda takılı kaldım kızlarrr..Kadın sizce ispat istemesinde haklı mııı değil mii?? Bana sormayın bence!

Hayırlı sabahlar hepinize,
konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok sanırım,gittiğiniz falcılarla ilgili olarak saygısızlık yapmadan,hakaret etmeden,mesnetsiz karalamalara girmeden olumlu,olumsuz tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz lakin falcıların buraya iyi niyetle,kendilerini savunmak için veya reklam yapmak için her ne amaçla olursa olsun üye olmalarını tasvip etmemekteyiz,sebebine gelince ben falanca diye kendini ifşa eden kişi yada kişiler reklam yapmasalarda fal baktırmak isteyenler direk irtibata geçmek isteyecektir,biz bunun önünü açarsak sonu gelmeyecek,suistimallere sebebiyet verecektir,buradaki yorumlarda adı geçen her falcı için ağır ithamlar söz konusuysa bunun yolu üye olupta savunma yapmak yerine yönetimle iletişime geçip duruma hassasiyet göstermelerini rica etmek,gerekirse karaladığını iddia ettiği kişileri yargıya intikal ettirmektir,falcılık yapan ve sitemize üye olarak yorum yazanlar olursa yakaladığımız yorumları kaldırıyor,yakalayamadıklarımız için kötü içerik'e basarak sizlerin yardım etmesini bekliyoruz,falcılarla ilgili uygunsuz yorumlar içinde yine aynı şekilde kötü içerik butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Bahsi geçen falcının dışında başka falcıların yorumları hali hazırda topikte mevcutsa çifte standart uygulandığından değil,gözden kaçtığındandır,bildirirsiniz kaldırılır.

Son düzenleme:
biosciens dün editör tabiki elmiraya fal baktırdıgından degil bakalım bu siteyi takip ediomu die yazdı o yazıyı ifadesinde zaten bunun oyun oldugu belliydi ama bu oyun bile bu sitedeki fanatikliğş anlamamıza yetti
ben elmirayı çok severdim hiçbir falı tutmadı bana ne iş ne aşk ne başka ama tek bi gün burda kötü bişey demedim hakkında nitekim 100 falım çıkmadığı için oturup da saymadım isimleri ama ne zamanki gecen burda iki arkadasın yasadıgı olay gibi bi olay da basıma geldi o zaman çok kızdım ona. ona anlattığım bişey bu forumun başka bi üyesi tarzfından bana karsı kullanıldı.

yanlış hatırlamıyorsam elmiranın eski bi savunması hali hazırda duruyor sitede.

Son düzenleme:
bu olayın benle veya sinsed ile sınırlı olmadığını da biliorum
şimdi merak ediyorum bu foruma hergün yüzlerce mesaj yazan ve elmiranın falını yerden göğe sığdıramayan ve banlı olmayan arkadaslar kaç gündür neredeler
madem profesyonel iş yapıosun o işin etiğine saygı duyacasın
insanların zor çaresiz gününde sana anlattıgı bir seyi helede bir müşterinin baskasına satıp bunu kar aracı yapmak en büyük terbiyesizliktir. eminim sende aynı seyleri duymuş olsan sende diğer arkadaslar gibi kızardın
elmira ne yazmış bilmiorum ana bugune kadar bu topici bu kadar güzel idaare edip buncagercegi ortaya cıkarmış bir yönetime yaptıgı şey için suclama hakkı bulmuorum kendimde

Son düzenleme:
Sn. Editör mune,öncelikle topiği inceleyip konu hakkında beyanda bulunduğunuz için kendi adıma size teşekkür ediyorum. Zaten ben de kendi düşüncelerimin tamanını burda dile getirdiğimden daha fazla bir uzatmak niyetinde değilim.Ama son olarak şunu söylemeliyim ki burda bir falcıya hakaret edilmediği ve kendisine yapılmamış olmamış bir olay olmuş gibi gösterilmediği sürece kendini bilen bir falcı ya da ''insan'' zaten buraya gelip kendini savunmayacaktır.Kanıt istemeyecektir.Aksinin yaşandığı bu gibi durumlarda işlerini ve sosyal hayatını sekteye vurdurduğundan haliyle kendisini savunmaya çalışacaktır. Onlara cevap hakkı doğacak, gerek editörlerimizden gerekse biz üyelerden sahsi saldırırlarda bulunmadığımız sürece bu durum devam etmeyecektir.Ederse bizler için konulmuş kötü içerik butonunu kullanacağızdır.Bu nedenle Falcıların burda yazı yazmalarını 100% olarak hatalı bulmamız için öncelikle bunu sebebiyet verecek durumların kim olursa olsun hiyerarşi aranmaksızın engellenmesi, ve yapıldığı takdirde de kuralların işlenmesi gerektiğine inanıyorum.iyi sabahlar

başka şeyler duymuştum da bu çok şaşırttı beni.

inanın ikili tartışlara birbizimi sokup canımızı sıkmaya hiç gerek yok..ben sadece yorumumu yazdım..
son 30 sayfanın tamamını okudum ve olayların bilerek tezgahlandığına dair bir ibaraye hiç rastlamadım. Belki gözden kaçırmışımdır. Ama çok belirgin olsaydı muhakkak birileri elmiraya birşey yazma seni oyuna getiriyorlar derdi diye düşünüyorum. Ayrıca bana göre bu çok daha çirkin bir davranış, bunun yapılmasına nasıl izin verildi şimdi daha çok şaşırdım doğrusu. İçerde ne döndü kim elmiraya ne anlattı elmira kime ne anlattı ben bunu ne bilebilirim ne de takip edebilirim. Ama geçen mevzudan tek anladığım. Artık elmiranın insanların bir seans karşılıgı verdiği bakım sonrasında bir yada bir kaç kişi tarafından bir yada defalarca arandıgı ve bundan haliyle rahatsız olduğudur. Zaten ben bunu baştan beri anlamış değildim. Ama hiç sesimi çıkarmadım asla da yorum yazmadım. Gittiğim bi falcıyaa farkı yada fiyatı önemli değil... falıma baktı uzun yada kısaa o da önemli değil..veririmm parasıı ..ve fall biter ....bitermii evet biter...ömrümde bunu yapmadım yapanı da anlamam..Eğer onunla yeniden irtibat saglamak ıstıyorsam o zaman yenıden arar randevu alırr parasını oder falıma baktırırım.. parayla yaptıgı bu iş için ondan parasız nasıl bakım ısteyebılırımkı on dakikalık telefon sorgulaması dahi olsa da... Bu durum bence.. bir lokandata sırf parasıyla bir gün yemek yedim diyee ertesi gün ve sonraki gün ondan ekmek istemeye benzer:) lokantacı sana bedava ekmek vermeye mecbur mu kardeşim...birine kıyamaz verir,diğerine hak geçmesin diye..ee bu adam bunları ekmekle doyurursa o ekmek bulmaya nerden para bulacak... Bu nedenle vermez vermezz..hoşlnmazz hoşlanmaz...

en son ona fal baktırırken ısrarla teli çaldı tabiki falda oldugumuzdan bakmadı ama uc kere arayınca müsade istedi..sonra içeriye gidip teli açtı. Sonra acil bir durum beklermisin dedi tamam dedim..Sonra teli kapattı noldu hayırdır dedim. Bir müsterim birsey sordu kart açmamı ıstedi sorun yok bir sıkıntısı varmıs dedi ve konuyu kapattı ve falıma devam etti. Ne durumu anlattı ne bişey..Zaten milletin derdini başkasına anlatsa bu kadının anında foyası çıkar bir daha para kazanamaz bu işten..afedersiniz keriz mi bu falcı işinden parasından olmak istermi..heleki kk'Dan olduguzu bile bile ateşle oynar mı? Psikoloklar milletin sorununu başka bir hastasına anlatsa para kazanamazki bunu da bildiğinden sır gibi tutar...Bi kere milletin dedikodusunu yapmak en cok falcının işine gelmez bence..bana yapmadı bunu söyleyim kaç kere gittim...kaç arkadaşımı götürdüm..hiç denk gelmedim..Hem karakter olarak yapacak birine benzemiyor, hem de hepımızın oldugu kadar onunda paraya cok ıhtıyacı oldugundan boyle hassas bır konuda bir falcıysa cok dıkkat eder diye düşündüğümden yalnış anlaşılmış olduunu düiünüyorum. ama bana yaptı biri burdan bu kız hakkında boyle dedi kızda hayatının böyle oldugunu doğruları diyte bir yazı okumadım burdan ..varsa bir zahmet alıntı yapıp yollayın ben de durumu anlayayım.

dikkat edin 20 gündür topiğe girmiyordum...ben falı terapı gibi gorenlerdenim..kimsenin ama kimsenin gelecegı kesin bildiğine inanmam..sadece hislerinin daha kuvvetli oldugunu düşünüyorum..20 gundur kendi hislerimle yol alabiliyorum..ne zaman tıkansam yeniden sadece destek arayışına gecerım..bu nedenle kimse ne benim fanatiğim olsun ne de ben kimsenin fanatiği .!

Günaydın,
Savunma, övme, reklam ya da herhangi bir şey değil şimdi yazacaklarım, sadece yukardaki soruya cevap.. Elmira'yı yerlere göklere sığdıramayan demeyelim, ama insanlığını ve baktığı falı beğenen bir forum üyesi olarak kaç gündür işimin yoğunluğu nedeniyle forumu okuyamıyorum, forumda olmak, forumu okumak, buradaki hoş insanlarla fikir ve duygu paylaşmak benim hobim, işim değil. Bu nedenle burada birileri yazı yazdığında hemen müdahale etmek gibi bir şansım ve amacım yok.
Daha önce de yazdım, Elmira'ya çok fal baktırdım, ve burada adım ya da özelimle ilgili hiç bir ima, anlatım vb rastlamadım. Keza falı bktırdığım kişilerle ilgili olarak bile onların hayatındaki 3. kişilerle ilgili görüyorsa da bana hiç bir yorum yapmadı. Yani tanımadığı insanlara bile saygısı olabildiğini düşünüyorum.
Konu Elmira da değil benim için, burada fal, falcı, mutluluk paylaşmak için bulunuyorken, insanlara saldırmanın gerekliliğini anlamıyorum. Kızdıysanız açın telefonu, ya da gidin evine hesap sorun. Fal baktırmak için bunu yapabilen, haksızlık ya da saygısızlığa uğradığında da aynı şeyi yapabilir diye düşünüyorum. Kaçınız arayıp hesap sordu ?
Sevgili Yönetmen, koyduğunuz kurallara saygım sonsuz, ama çok uzun zamandır forum üyesi olan ben bile, sizinle irtibat kurup bu karalamalara dur diyebileceğimi sizin yazınızdan öğrendim. Kaldı ki bu kuralı bilmeyen ve iftiraya uğradığını düşünen bir insanın savunma yapmak istemesi çok doğal diye düşünüyorum. Belki de üye kaydederken bununla ilgili bir hatırlatma, bilgilendirme ya da uyarı yazısı yer alabilir.
Herkese süper bir hafta sonu diliyorum, sevgiler

bir kere ilk önce şunu belirteyim yağmurluk un elmiraya fal baktırdığı falan yok bu tamamen acaba kendısı forumu okuyormu diye yazılan bir yorumdu...Tüm falcılara dandik dememize rağmen nedense foruma girip yazan tek falcı Elmira oldu....

burdan herkesi eleştirmöek kolay yok benim özelimi anlatmadı,yok sır küpü....Arkadaslar sizinkini anlatmamış olabilir ama burada anlatıldı diyen bir çok kişi var neden hala kabullenmiyorsunuz durumu

ayrıca kusura bakmayın da bu forum gayet şenlikli paylaşımlarla doluydu zamanında bu kişilere baktırldı begenılmedı yenı arayıslara girildi...Ama aylardır belli kişiler nedeniyle bu kişi burda ilah ilan edildi,reklamı yapıldı,falı çıkmadı diyenlere topluca saldırıldı...kusura bakmayın burası falcıların reklam alanı değil,bu sebepten falcıların da burada girip yorum yapması mantıklı değil...

ayrıca günü gününe falı çıktı diyen arkadaşlar....1 yıldır fal baktırırım günü günene cıkan falım olmadı....o size çıkan şey elmiranın ellerinden çıkan başka birşey olmasın acaba.....

daha fazla detay yazmak istemiyorum anlayan anlamıştır.

aylardır bu forumu elmira forumuna çeviren arkadaslara selam ederim,bu forum istanbul da fal ve falcılar.....

forumdan dakkka bile ayrılmayan elmira yandaşları nedense bamlı olmadıkları halde yoklar o da enteresan değilmi....

burada asıl problem falcıyı kendıne arkadas etme ,parasını verırsın baktırırsın konu kapanır burada savunuculuguna girme,çıkmadı diyenlere saldırma pek sağlıklı durumlar olmasa gerek arada baska baglantılar yok ise eğer...

neyse sevgiler herkese.......

Son düzenleme:
burada asıl problem falcıyı kendıne arkadas etme ,parasını verırsın baktırırsın konu kapanır burada savunuculuguna girme,çıkmadı diyenlere saldırma

angel_edalımın dediği gibi konunun özü budur..

Konuyu tabii ki falcılar takip edeceklerdir. İşleri budur. Ama burada güzel paylaşım yapacak, fanatikliğe soyunmayacak ve olumsuz durumlarda diğer üyelere saldırmayacak, kendi reklamını yapmayacak herkese kapımız açıktır.

Bu arada düşüncelerini, katılsam da katılmasam da, gayet saygı sınırları çerçevesinde paylaşan üyelerimize çok teşekkür ederiz. Bazen üyeler arada bazı şeyleri haliyle kaçırabiliyor. bizler ise tüm siteyi bildiğimiz için bir üyenin her konudaki davranışlarını diğer üyelerden daha net takip edebiliyoruz. Son 1 ay değil aylardır bu forumda gerek genelden, gerek özelden süregelen bir huzursuzluk vardı. Umarım son bulur ve umarım karşıt fikirler görüşlerini bu şekilde saygılı bir biçimde dile getiriirler.

Şimdi konuyu içerden ve dışarda takip eden kişileri sürekli bunları konuşarak daha fazla rahatsız etmeden paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Güzel paylaşımlar dilerim

saygı sınırları çerçevesinde don sallayabilir miyiz peki?

neler olup bitmiş hepsini okumadım ne gerek varmış bu kadarına onu da anlamadım açıkçası neysee.. elmira ya da başka bi falcının fanatiği değilim bilen bilir ki faldan vazgeçtiğimi yazmıştım günler önce çok farklı gelişiyo olaylarım çünkü. elmira ve elanit'in çizdiği tablodan ayrıydı hepsi düne kadar!! ben fallarımı yazarım elmiranın söyledikleri tarihleriyle tutmadı ama birebir dediği gibi çıkan şeyleri yaşadım bunun en bariz örneği dün yaşadıklarımdı bunu da birebir görüştüğüm kişiler biliyor forumdan.

elmiranın söylediklerinin hepsi henüz çıkmadı hatta tarihleri geçti ama hiç bilemiyor dandik ,çıkan şey olmadı fiyasko asla diyemem hiç çıkmayan tabi ki olabilir ne var bunda?? insan ya altı üstü. bunun dışında fal harici arayıp konuştuğumda vakit ayırıp derdimi dinlemesi, abla olarak tavsiye sadece boşver falı demesi bile rahatlattı açıkça beni. ki fal baktırırken de tavsiyelerine çok yer vermişti benim de hoşuma gitti açıkçası. körü körüne hiç savunmadım hiç bi falcıyı, en çok etkilendiğim şüphesiz elanit onda bile abartmadan olumlu eleştiri yapmam bana yetiyor. herkes deneyimi yazıp sussa ne olur?? forumun amacı bu değil miydi?? sadece paylaşım iyi ya da kötü..
tartışmalar çok anlamsız olmuş, topic kapanması yakındır..

genelde şikayetler de bu yönde canım. falının çıkmasına sevindim. en azından paranın karşılığını almışsın.
yalnız biraz takip ettiğinde konu çıkan fal çıkmayan fal değil. ahlaki şeyler tartışılıyor. isimler bilgiler verilmş falan, rahatsız edici taraf o. ve 1.5 aydırr başka falcının konuşulmaması, senin gibi olumlu eleştiriler gibi olumsuz yapıldığında tartışmayı kişiselleştiren saldırılar. mesele bunlar.
umarım falın istediğin gibi çıkmıştır.

Merhaba

İş ahlakı, etiklikten bahsedilmiş

Bir açıklama da ben yapayım,

X falcı hakkında negatif yorum yapıldığında bir sürü sözde fanatiğin negatif yorum yapan kişiye saldırması çok mu etik !

X falcı hakkında kötü yorum yazılınca falcının yandaşları tarafından negatif yorum yapan üyenin profilini inceleyip sitemizde yapmış olduğu kişisel paylaşımları ailene söylerim sus tehditleri mi ?

Hangi iş ahlakı hangi etiklikten bahsediyorsunuz. Bir tuzak kurdum istediğim sonuca ulaştım. Bu tehditleri yazılı olarak savcılığa verildiğinde göreceğim ben ikili ilişkileri.

Konu elmira değil kendisini ne tanırım ne bilirim en taze kendisi şikayet edildi onun ismi üzerine yürüdüm. Bu site hiçbir falcının rant kapısı değildir !

Tekrar ediyorum KONUMUZ ELMİRA DEĞİLDİR ! en son o şikayet edilen o olduğu için onun ismi üzerine yürüdük.

bunları duymuştum ama bu şekilde sizin tarafınızdan teyit edilince iyice ürperdim. teşekkürler size çok

diyorum ki kazen den sonra iyiki sizler varsınız,aylardır anlatmaya çalıştım ama bamlana bamlana bihal oldum....
bu yandaş grubu olumsuz yorum yazınca aynı anda kötü içerik yapıveriyorlar olumsuz yorum yazana...artık ne çıkarları varsa...
falcıyı dost bilen arkadaslar verme sırrını dostuna oda soyler dostunaaa

isimler, bilgilerin verilmesi gerçekten şaşırtıcı artı edit de yazınca şok oldum nasıl yani ya ailene söyleriz olduuu!!! fanatikler komisyon alıyomuş olsun bi de tam olsun getirdiğin 8 kişiden ikisi senin payın gibi şeyler de duyacaz anlaşılan

fala gelinceee elimaranın söylediği sahne birebir oldu dün hiç ama hiiiç beklemiyodum çoook umutsuz olduğumu forumdan birebir tanıyanlar biilir, verdiği tarihler geçti ama buna takılmıyorum. fal konusunda da elanit kadar tatmin edici olana rastlamadım forumda, geçmiş ve şu an açısından, gelecekle ilgili zamanı var daha ama o yönde gidiyor gibi ya da ben öyle istediğim için öyle görüyorum bilemem. bi çıksın zaten fala tövbeeee

Bomba dedikodu ;

sözde kendisi hakkında bizler don salla sloganını çıkartınca sitemize gelen sevgili Elmira (bakın artık sevgili diyorum) ilginç bir şekilde ruh hali bozuk olan ciddi rahatsızlıkları olan buradaki insanlara falcı telefonu diye kendi telefonunu veren eski selin şimdiki çizgili pijemanın kötü içeriğini bildirdi ve haklı çıktı.

Düşünün işte falcılar burayı bu kadar takip ediyor, bizler yakalayamadık 3-5 mesajdan kimin kim olduğunu anladılar.

O erkek üyeye sesleniyorum bir daha bu siteye üye olursan inan tüm yasal haklarımızı kullanacağız. İnsanlara falcı telefonu diye kendi telefonunu verdiğini artık ne biliyorsak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…