bu olayın benle veya sinsed ile sınırlı olmadığını da biliorum
şimdi merak ediyorum bu foruma hergün yüzlerce mesaj yazan ve elmiranın falını yerden göğe sığdıramayan ve banlı olmayan arkadaslar kaç gündür neredeler
madem profesyonel iş yapıosun o işin etiğine saygı duyacasın
insanların zor çaresiz gününde sana anlattıgı bir seyi helede bir müşterinin baskasına satıp bunu kar aracı yapmak en büyük terbiyesizliktir. eminim sende aynı seyleri duymuş olsan sende diğer arkadaslar gibi kızardın
elmira ne yazmış bilmiorum ana bugune kadar bu topici bu kadar güzel idaare edip buncagercegi ortaya cıkarmış bir yönetime yaptıgı şey için suclama hakkı bulmuorum kendimde
bu olayın benle veya sinsed ile sınırlı olmadığını da biliorum
şimdi merak ediyorum bu foruma hergün yüzlerce mesaj yazan ve elmiranın falını yerden göğe sığdıramayan ve banlı olmayan arkadaslar kaç gündür neredeler
madem profesyonel iş yapıosun o işin etiğine saygı duyacasın
insanların zor çaresiz gününde sana anlattıgı bir seyi helede bir müşterinin baskasına satıp bunu kar aracı yapmak en büyük terbiyesizliktir. eminim sende aynı seyleri duymuş olsan sende diğer arkadaslar gibi kızardın
elmira ne yazmış bilmiorum ana bugune kadar bu topici bu kadar güzel idaare edip buncagercegi ortaya cıkarmış bir yönetime yaptıgı şey için suclama hakkı bulmuorum kendimde
burada asıl problem falcıyı kendıne arkadas etme ,parasını verırsın baktırırsın konu kapanır burada savunuculuguna girme,çıkmadı diyenlere saldırma
angel_edalımın dediği gibi konunun özü budur..
Konuyu tabii ki falcılar takip edeceklerdir. İşleri budur. Ama burada güzel paylaşım yapacak, fanatikliğe soyunmayacak ve olumsuz durumlarda diğer üyelere saldırmayacak, kendi reklamını yapmayacak herkese kapımız açıktır.
Bu arada düşüncelerini, katılsam da katılmasam da, gayet saygı sınırları çerçevesinde paylaşan üyelerimize çok teşekkür ederiz. Bazen üyeler arada bazı şeyleri haliyle kaçırabiliyor. bizler ise tüm siteyi bildiğimiz için bir üyenin her konudaki davranışlarını diğer üyelerden daha net takip edebiliyoruz. Son 1 ay değil aylardır bu forumda gerek genelden, gerek özelden süregelen bir huzursuzluk vardı. Umarım son bulur ve umarım karşıt fikirler görüşlerini bu şekilde saygılı bir biçimde dile getiriirler.
Şimdi konuyu içerden ve dışarda takip eden kişileri sürekli bunları konuşarak daha fazla rahatsız etmeden paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Güzel paylaşımlar dilerim
saygı sınırları çerçevesinde don sallayabilir miyiz peki?
neler olup bitmiş hepsini okumadım ne gerek varmış bu kadarına onu da anlamadım açıkçası neysee.. elmira ya da başka bi falcının fanatiği değilim bilen bilir ki faldan vazgeçtiğimi yazmıştım günler önce çok farklı gelişiyo olaylarım çünkü. elmira ve elanit'in çizdiği tablodan ayrıydı hepsi düne kadar!! ben fallarımı yazarım elmiranın söyledikleri tarihleriyle tutmadı ama birebir dediği gibi çıkan şeyleri yaşadım bunun en bariz örneği dün yaşadıklarımdı bunu da birebir görüştüğüm kişiler biliyor forumdan.
elmiranın söylediklerinin hepsi henüz çıkmadı hatta tarihleri geçti ama hiç bilemiyor dandik ,çıkan şey olmadı fiyasko asla diyemem hiç çıkmayan tabi ki olabilir ne var bunda?? insan ya altı üstü. bunun dışında fal harici arayıp konuştuğumda vakit ayırıp derdimi dinlemesi, abla olarak tavsiye sadece boşver falı demesi bile rahatlattı açıkça beni. ki fal baktırırken de tavsiyelerine çok yer vermişti benim de hoşuma gitti açıkçası. körü körüne hiç savunmadım hiç bi falcıyı, en çok etkilendiğim şüphesiz elanit onda bile abartmadan olumlu eleştiri yapmam bana yetiyor. herkes deneyimi yazıp sussa ne olur?? forumun amacı bu değil miydi?? sadece paylaşım iyi ya da kötü..
tartışmalar çok anlamsız olmuş, topic kapanması yakındır..
Merhaba
İş ahlakı, etiklikten bahsedilmiş
Bir açıklama da ben yapayım,
X falcı hakkında negatif yorum yapıldığında bir sürü sözde fanatiğin negatif yorum yapan kişiye saldırması çok mu etik !
X falcı hakkında kötü yorum yazılınca falcının yandaşları tarafından negatif yorum yapan üyenin profilini inceleyip sitemizde yapmış olduğu kişisel paylaşımları ailene söylerim sus tehditleri mi ?
Hangi iş ahlakı hangi etiklikten bahsediyorsunuz. Bir tuzak kurdum istediğim sonuca ulaştım. Bu tehditleri yazılı olarak savcılığa verildiğinde göreceğim ben ikili ilişkileri.
Konu elmira değil kendisini ne tanırım ne bilirim en taze kendisi şikayet edildi onun ismi üzerine yürüdüm. Bu site hiçbir falcının rant kapısı değildir !
Tekrar ediyorum KONUMUZ ELMİRA DEĞİLDİR ! en son o şikayet edilen o olduğu için onun ismi üzerine yürüdük.
Merhaba
İş ahlakı, etiklikten bahsedilmiş
Bir açıklama da ben yapayım,
X falcı hakkında negatif yorum yapıldığında bir sürü sözde fanatiğin negatif yorum yapan kişiye saldırması çok mu etik !
X falcı hakkında kötü yorum yazılınca falcının yandaşları tarafından negatif yorum yapan üyenin profilini inceleyip sitemizde yapmış olduğu kişisel paylaşımları ailene söylerim sus tehditleri mi ?
Hangi iş ahlakı hangi etiklikten bahsediyorsunuz. Bir tuzak kurdum istediğim sonuca ulaştım. Bu tehditleri yazılı olarak savcılığa verildiğinde göreceğim ben ikili ilişkileri.
Konu elmira değil kendisini ne tanırım ne bilirim en taze kendisi şikayet edildi onun ismi üzerine yürüdüm. Bu site hiçbir falcının rant kapısı değildir !
Tekrar ediyorum KONUMUZ ELMİRA DEĞİLDİR ! en son o şikayet edilen o olduğu için onun ismi üzerine yürüdük.
genelde şikayetler de bu yönde canım. falının çıkmasına sevindim. en azından paranın karşılığını almışsın.
yalnız biraz takip ettiğinde konu çıkan fal çıkmayan fal değil. ahlaki şeyler tartışılıyor. isimler bilgiler verilmş falan, rahatsız edici taraf o. ve 1.5 aydırr başka falcının konuşulmaması, senin gibi olumlu eleştiriler gibi olumsuz yapıldığında tartışmayı kişiselleştiren saldırılar. mesele bunlar.
umarım falın istediğin gibi çıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?