bir kere ilk önce şunu belirteyim yağmurluk un elmiraya fal baktırdığı falan yok bu tamamen acaba kendısı forumu okuyormu diye yazılan bir yorumdu...Tüm falcılara dandik dememize rağmen nedense foruma girip yazan tek falcı Elmira oldu....
burdan herkesi eleştirmöek kolay yok benim özelimi anlatmadı,yok sır küpü....Arkadaslar sizinkini anlatmamış olabilir ama burada anlatıldı diyen bir çok kişi var neden hala kabullenmiyorsunuz durumu
ayrıca kusura bakmayın da bu forum gayet şenlikli paylaşımlarla doluydu zamanında bu kişilere baktırldı begenılmedı yenı arayıslara girildi...Ama aylardır belli kişiler nedeniyle bu kişi burda ilah ilan edildi,reklamı yapıldı,falı çıkmadı diyenlere topluca saldırıldı...kusura bakmayın burası falcıların reklam alanı değil,bu sebepten falcıların da burada girip yorum yapması mantıklı değil...
ayrıca günü gününe falı çıktı diyen arkadaşlar....1 yıldır fal baktırırım günü günene cıkan falım olmadı....o size çıkan şey elmiranın ellerinden çıkan başka birşey olmasın acaba.....
daha fazla detay yazmak istemiyorum anlayan anlamıştır.
aylardır bu forumu elmira forumuna çeviren arkadaslara selam ederim,bu forum istanbul da fal ve falcılar.....
forumdan dakkka bile ayrılmayan elmira yandaşları nedense bamlı olmadıkları halde yoklar o da enteresan değilmi....
burada asıl problem falcıyı kendıne arkadas etme ,parasını verırsın baktırırsın konu kapanır burada savunuculuguna girme,çıkmadı diyenlere saldırma pek sağlıklı durumlar olmasa gerek arada baska baglantılar yok ise eğer...
neyse sevgiler herkese.......
merak ettiğim bi şey var şimdi elmira da forumu takip ediyor ok vs diyosunuz da diğer falcılar da ediyo bildiğimiz gibi mercan mesela.. elmiraya saldıranların diğer falcıların yandaşlarının abartması olmadığını nerden biliyosunuz??? çok övüldü mesela ciddi müşteri kaybı onlar için sonuçta dimi???
sıkıntısı olan bız degılız sızlersınızzz......
olay şudur...
selin tortum bir gün Mercan şsşmli falıcya fal baktırır ki mercan kazen tarafından onlarca kez reklam amaçlı üyelıkten banlanmıştır...
2 gün sonra kendisini Elmira arar aslı sen misin der ! Selinde der ki siz kimsiniz, ben aslı değilim elmirayım der telefondaki yanlış oldu der kapatır telefonu...
Selın şasırır elmira benim telimi nerden biliyor diyeee
biz mercanla aralarında numaraları paslaştıklarını düşünmüştük...
Sonra kontrol eder numara elmiranın telefonu...
kendısı elmırayı daha önce hiç aramamıştı...bunu forumdan kızlara özelden anlatınca...
elmıra yandaşları elmıra yetiştirir elmıra da foruma girer ve selinin erkek olduğunu bizi kandırdıgını açıklar...
konu budur....
erkektir evet üye olmaması lazım ama kimseye numara verdiği falan yok bunlar elmiranın yalanları
merak ettiğim bi şey var şimdi elmira da forumu takip ediyor ok vs diyosunuz da diğer falcılar da ediyo bildiğimiz gibi mercan mesela.. elmiraya saldıranların diğer falcıların yandaşlarının abartması olmadığını nerden biliyosunuz??? çok övüldü mesela ciddi müşteri kaybı onlar için sonuçta dimi???
sizlersiniz ne demek yaa sen beni ne kadar tanıyosun elmiranın falı çıktımı çıktı bunu dile getirmeme kimse engel olamaz burda çıkmayanlarda var onlarda yazıyolar neden burda bir grup oluşturmaya çalışıyosunuz forumu karalıyosunuz bu şekilde giderse kimse yazmaz buraya olur biter burası kimsenin babasının malı değil herkeze açık bir forum herkezde özgürce düşüncesini yazar tabi kişilik haklarına saygılı olarak ben sizi bu saygıya davet ediyorum
sen sımdı elmıranın falı cıkmadı dıyenlere mercanın adamı mı demek ıstıyorsun...
Ben hayatımda mercana fal baktırmadım forumdakıler bılır 1 yıldır yazıyorum burda
ki mercan dır kı burda kazen tarafından bamlanan
ayrıca bas bas bagırıyorum kımsenın falı cıkmadı tavsıye edebılecegım kımse yok dıyeeee
karıstırdıgınız bısey var burada konu elmıraya saldıranlar degıl elmıra ıcın falım cıkmadı dıyenlere saldıranlarrrr.....
ikili tartısmaya girmeyecem falın cıktıysa ne mutlu sanaa
o zaman sızden rıcamız burada falım cıkmadı dıyenlere saldırı olmaması sanırım acıktır....
Sinsed e yapıldıgı gıbı...
Benım gunu gunu ne cıkmak konusunda ne demek ıstedıgımı de anlayan anladı....
Burası kımsenın babasının maı degıl ama son 4 aydır elmıranın malı gıbı oldu...sorun bu rıca edıyım ıkılı yazısma olmasınnn
bunu yapan bir iki kişi olabilir siz bunu bütün elmiranın falı çıktı diyenlere mal ediyosunuz ve yandaşlık gibi kaba bir tabirle vurguluyorsunuz yapmayın yani bunu herkez buraya sıkıntısı derdi olduğu için giriyo bir arayış içerisinde bu forumu bu hale getirmeyin kim ne isterse yazsın yine sölüyorumm kimsenin kişilik haklarına saldırmadan yazsın ben kimsenin yandaşı değilim baktırdım çıktı memnun kaldım gerisini perde arkasını bilemem ama kiseyi burda haksız yerede eleştirmem
kositam onu bunu boşver sen bana haftaya fal bakıyon mu onu söyle
gell bebemm yeni evimde ağırlayayım seni başımın üzerinde yerin var :)) yüzyılın falısı doğuyorr kositaaaa :)) ama sakın burda reklamımı yapma valla ben uğraşamam katil olurum :))
isimler, bilgilerin verilmesi gerçekten şaşırtıcı artı edit de yazınca şok oldumnasıl yani ya ailene söyleriz olduuu!!! fanatikler komisyon alıyomuş olsun bi de tam olsun getirdiğin 8 kişiden ikisi senin payın gibi şeyler de duyacaz anlaşılan
fala gelinceee elimaranın söylediği sahne birebir oldu dün hiç ama hiiiç beklemiyodum çoook umutsuz olduğumu forumdan birebir tanıyanlar biilir, verdiği tarihler geçti ama buna takılmıyorum. fal konusunda da elanit kadar tatmin edici olana rastlamadım forumda, geçmiş ve şu an açısından, gelecekle ilgili zamanı var daha ama o yönde gidiyor gibi ya da ben öyle istediğim için öyle görüyorum bilemem. bi çıksın zaten fala tövbeeee
Bomba dedikodu ;
sözde kendisi hakkında bizler don salla sloganını çıkartınca sitemize gelen sevgili Elmira (bakın artık sevgili diyorum) ilginç bir şekilde ruh hali bozuk olan ciddi rahatsızlıkları olan buradaki insanlara falcı telefonu diye kendi telefonunu veren eski selin şimdiki çizgili pijemanın kötü içeriğini bildirdi ve haklı çıktı.
Düşünün işte falcılar burayı bu kadar takip ediyor, bizler yakalayamadık 3-5 mesajdan kimin kim olduğunu anladılar.
O erkek üyeye sesleniyorum bir daha bu siteye üye olursan inan tüm yasal haklarımızı kullanacağız. İnsanlara falcı telefonu diye kendi telefonunu verdiğini artık ne biliyorsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?