İstanbul'da Fal - Falcılar

evet elmiranın falı günü gününe çıktı elinden çıkan başka şey ne demek onu anlayamadım ama insanları bu şekilde itham etmeyinn yeter bu nee yaa nasıl oluyo da siz insanları bu kadar çabuk karalıyosunuz düşüncelerinizi yazarsınız olur biter rabbim kul hakkıyla gelme demiş ama bakıyorumda burda insanların arkasından konuşularak çok iftiralar atılarak çok güzel kul hakkı yeniyor BEN ELMİRAYA BAKTIRDIM KARDEŞİMM HERŞEYDE GÜNÜ GÜNÜNE ÇIKTI VARMI İTİRAZI OLAN ....NE TELİ CEBİMDE KAYITLI NE EVİNİ GİTSEM BULURUM AMA BEN MEMNUN KALDIM DAHA FAZLA BU KONUYUDA UZATMANIN MANASI YOK BENDE O İNSANIN EVİNE GİTTİM SIKINTILARIMIZI PAYLAŞTIK BANA KENDİNE GELEN HİÇ BİR MÜŞTERİYLE İLGİLİ TEK KELİME SÖLEMEDİ BEN BURDA BİR KARALAMA POLİTİKASI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ..ELMİRA YANDAŞI DA NE DEMEK LÜTFEN YAZDIĞINIZ USLUBA DİKKAT EDİN KİMSE KİMSENİN YANDAŞI DEĞİL GİTTİM BAKTIRDIM YAŞADIM OLANI YAZDIM GÜNÜ GÜNÜNE OLDU HEMDE SİZİ BİRBİRİMİZE KARŞI DAHA SAYGILI OLMAYA DAVET EDİYORUM BURDA HERKESİN AMACI AYNI BEN MERYEME GİTTİĞİMİ SÖLEDİMĞİMDE BANA ONA İİ DEDİYSEN FALDAN ANLAMIYOSUN DEDİLER BURDA BEN BU KADAR UZATMADIM NEDİR SİZİN BU ELMİRA SIKINTINIZ BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM

merak ettiğim bi şey var şimdi elmira da forumu takip ediyor ok vs diyosunuz da diğer falcılar da ediyo bildiğimiz gibi mercan mesela.. elmiraya saldıranların diğer falcıların yandaşlarının abartması olmadığını nerden biliyosunuz??? çok övüldü mesela ciddi müşteri kaybı onlar için sonuçta dimi???

Geçmişe bakarsanız kriter elmira değil, burada reklam amaçlı olan, siteyi karıştıran herkes ile sorunumuz. Arkada dönen olayları bir öğrenseniz.

Az sonra 2. bomba dedikodum geliyor....

sıkıntısı olan bız degılız sızlersınızzz......

sizlersiniz ne demek yaa sen beni ne kadar tanıyosun elmiranın falı çıktımı çıktı bunu dile getirmeme kimse engel olamaz burda çıkmayanlarda var onlarda yazıyolar neden burda bir grup oluşturmaya çalışıyosunuz forumu karalıyosunuz bu şekilde giderse kimse yazmaz buraya olur biter burası kimsenin babasının malı değil herkeze açık bir forum herkezde özgürce düşüncesini yazar tabi kişilik haklarına saygılı olarak ben sizi bu saygıya davet ediyorum

Bu gelen duyuma inanmamak elde değil dün elmira pijemanın eski selin olduğunu kötü içerikle bildirmiş. Siteyi takip etmediğini söyleyen biri bunları nasıl bilir ?

pardon bunlar falcıydı değil mi bilmesi normal

özür dilerim

sen sımdı elmıranın falı cıkmadı dıyenlere mercanın adamı mı demek ıstıyorsun...
ben hayatımda mercana fal baktırmadım forumdakıler bılır 1 yıldır yazıyorum burda
ki mercan dır kı burda kazen tarafından bamlanan
ayrıca bas bas bagırıyorum kımsenın falı cıkmadı tavsıye edebılecegım kımse yok dıyeeee
karıstırdıgınız bısey var burada konu elmıraya saldıranlar degıl elmıra ıcın falım cıkmadı dıyenlere saldıranlarrrr.....

Son düzenleme:
Farkındaysanız mercan, elmira ayırımı biz yapmıyoruz. Siteye gelip reklam yapan, burada çoklu üyelikleri olan ve fanatizim düzeyinde falcıları savunan kişiler ile mücadelemiz.

ikili tartısmaya girmeyecem falın cıktıysa ne mutlu sanaa
o zaman sızden rıcamız burada falım cıkmadı dıyenlere saldırı olmaması sanırım acıktır....
sinsed e yapıldıgı gıbı...
benım gunu gunu ne cıkmak konusunda ne demek ıstedıgımı de anlayan anladı....
burası kımsenın babasının maı degıl ama son 4 aydır elmıranın malı gıbı oldu...sorun bu rıca edıyım ıkılı yazısma olmasınnn

bunu yapan bir iki kişi olabilir siz bunu bütün elmiranın falı çıktı diyenlere mal ediyosunuz ve yandaşlık gibi kaba bir tabirle vurguluyorsunuz yapmayın yani bunu herkez buraya sıkıntısı derdi olduğu için giriyo bir arayış içerisinde bu forumu bu hale getirmeyin kim ne isterse yazsın yine sölüyorumm kimsenin kişilik haklarına saldırmadan yazsın ben kimsenin yandaşı değilim baktırdım çıktı memnun kaldım gerisini perde arkasını bilemem ama kiseyi burda haksız yerede eleştirmem

bende burda hiç bir zaman ikili tartışmaya girmedim kimseyide elimden geldiğince kırmamaya gayret gösterdim burası elmiranın malı falan değil yoğun bir ilgi oldu herkes gitti fikirlerini paylaştı olumsuzluklara karşı tavır alanlara bende karşıyım neyse onu yazarsın herkesin görüşü farklıdır burda bile 'sizden ricamız ' diyerek bir gruplaştırmaya çekiyosunuz burda benim için görüşü farklıda olsa herkez eşit haklarda eşit şartlardadır .....ben kimsenin yandaşı değilim

3 nisan 2011 bionscesesle elmiraya gidiş
verilen tarih 58 gün
31 mayıs sevilen adamla barışma günü (58 gün)
yalan olduğunu düşünen negatif kişiliklere sadece
fanatizm yaptığımızı düşünenlere ise sallayacak bişi bulamıyorum
Allah çarşınıza göre pazar versin.

sen tabıkııı dusuncelerını paylasıcaksın ama bız saldırı yandas derken bırak üzerine alınması gerekenler alınsın...
ben demıyorum kı kadın söyle kötü böyle kötü.Ben zamanında dedım ne anı bılebıldı,ne de gelecegı...
sende cıkabılır ne guzel ama cıkmadı dıyenlerın kısılık haklarına saldırılar oluyor,tehdıtler oluyor,arkada cok dolaplar dönüyor....
buradan laflar tasınıyor kadın durduk yere bıze düşman oluyorr...neyse ben baktırmıyorum 1 yılın sonunda benım ögrendıgım olaylar gelısıyor hayat akıyor gıdıyor ve sız dönüp aaa su falcı soyle demıstı bıldı dıyorsunuz..aslında hayat ole gelısıyorr:)))...(kendım ıcın yazdım sızın ıcın degıl)
küçük umutlar bunlar ama olayı fanatızme cevırmemek lazım....

gell bebemm yeni evimde ağırlayayım seni başımın üzerinde yerin var :)) yüzyılın falısı doğuyorr kositaaaa :)) ama sakın burda reklamımı yapma valla ben uğraşamam katil olurum :))

temam ağırla beni valla en son dün kuaförde elaniti konuşuyodum
hatun benden haber bekliyo dedikleri çıkarsa oda baktırıcak
senin reklamınıda yaparım çok pis
tek sıkıntı benim herif öğrenirse falcılarla böle içli dışlı olduğumu şehadet getirtir sonra kıtır kıtır keser
gerçi biz falcılarla uğraşan boş kişilikleriz forum dahil heryerde fuzuli insanız, yok olmamız tek forum camiasını değil hayatıda rahatlatır
ya da bi negatif çıkar çok fal baktırdı ondan öldü der yok yok öle demez falcı öleceğini göremedi mi der

fal konusuna gelince o yönde gidiyor bebeğim,sen öyle istediğin için değil,niyetini bozma hemen

ohooooo maşallah nerden biliyorlar nicklerin kime ait olduklarını, vay vay vayyyy...

öncelikle merhaba, genelde sessiz olarak forumu takip ediyorum, dışardan bakan biri olarak fikrimi yazmak istedim. Hepimizin ortak noktası sıkıntılı dönemler geçiriyor ve bir çıkış yolu arıyor olmak. herhalde yaşadığımız sıkıntılar toleransımızı azaltıyor, bir fikre, bir fala yada falcıya odaklanıp umutlarımızı da ona bağlıyoruz. böyle olunca falcının taraftarı durumuna geliyor insanlar yada öyle algılanıyor. çünkü o kadar umut bağlanıyorki falcının söylediklerine onun çıkmayan falları umut kırıcı bir darbe gibi gelebiliyor.bazen yaşanan hayal kırıklıkları fala karşı tüm güveni sarsabiliyor bu seferde fala inanmıyor insanlar. Tabi bu söylediğim herkes için geçerli değil, kişilik yapılarına bağlı olarak insanların davranış tarzları bazen çok sivri yada çok esnek olabiliyor. takip ettiğim kadarıyla burada dost olarak birbirini kazanan insanlarda var, aslında olması gereken siz biz ayrımı yerine dostane ilişkiler kurabilmek olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…