İstanbul'da Fal - Falcılar

aynısı canım

elanıt bıle bende fos cıktı ya, pes dıyorum

kızlar selam ben antalyada yaşıyorum ama bu hafta sonu istanbula tatile gelicem bi arkadaşımın yanına yeditepede okuyan bi tanıdığım o taraflarda bi kafede yasemin hanım diye birinin güzel fal baktığını söyledi gözleri biraz tuhafmış ona hiç baktıranınız oldumu ? gelince bi kaç falcıya daha gitmek istiyorum tavsiye edebiliceğiniz birisi varmı ? şimdiden teşekkürler :))

güzel paylaşım:)
pekii taksimde birini tavsiye et desem kimi önerirsin

bana tavsiye edebilirsin kapışmayız
birine bakan başkasına ıyı bakamadığı gibi, iyi bakıp tutturamayanlarda çok oluyo. ben yinede şansımı denemek istiyorum. çokta kendimi kaptırmadan ama benimde baktırmaya ihtiyacım var. pen kafe neresinde taksimin bide hangi günler izinli bidee nekadara bakıyor canım şimdiden teşekkurler

pen Kafe yeter'i bir deneyebilirsin. :) Genelde tavsiye vermek istemiyorum birine bakan başkasına bakamayabiliyor çünkü Sonra kapışmayalım :)

Pen Kafe Büyük Parmak kapı sokakta-Mis sokağın Benetton'ın tam karşı sokağı- Afrika han diye köhne bir hanın 2. katında. İzin gününü maalesef bilmiyorum. Tabelası pek dikkat çekmiyor internetten numarasını alıp randevu al bence acayip sıra oluyor 15 TL.

Son düzenleme:
selamlar kızlar,

bayadır baktırmadım. pelin'e gideyim dedim, sonra vazgeçtim, burcu'ya gideyim dedim, ondan da vazgeçtim. hem baktırmak istiyorum hem de aman diyip üşeniyorum, daha doğrusu sıkılıyorum, boşveriyorum. nasıl olsa birşey değiştiği yok, her şey aynı, batmışım diyerek hiçbir şey yapmıyorum. ama sıkıldım, biraz keyiflenmem, moral almam lazım. kime gideyim? bir yardım :)

Ben gittim ona Kayışdağında Gossip Cafe de Yasemin... Beğenmedim o tarafta, Angel cafe var kayışdağında Çetin diye bir adam var o daha iyidir Yaseminden... Yasemin gözleri fln kaymış diye bir merak uyandırıyor sadece...

Selam,

Ben dün yine bir falcıya gittim. Dedim ya forumda karşılaştıklarımı da deneyeceğim diye Majestic Cafe Nihal. :) Umutlarımı yedi, bitirdi. Şimdi eski üyelere soruyorum. Falı tutan var mı? Neden derseniz, diğer falcıların tam tersini söyledi Moralim bozuldu... Çünkü onun gördüklerini bir iki falcı daha söylemişti aynı kelimelerle... Detaylar bile aynıydı İşin acı yanı mantık dışı bir şey de yoktu ki hadi be tutmadı diyeyim.

Selam,

Ben bundan birkaç hafta önce baktırdım kendisine , ama ne yalan söyliyim pek bişey anlamadım , çünkü söyledikleri epey uçuk şeyler gibi geldi bana.
Yanlız o gün ablan hamile mi demişti , bende değil demiştim ama o ısrarla olabilir yakında alırsın haberini dedi, hatta bende ablama anlattım o da değilim olsam anlarım dedi.Sonra aradan 4-5 gün geçti öğrendikki hamileymiş :)

Ama dediğim gibi bende anlamadım tam olarak:44:

Bana da evden birinin hamile olduğunu söyledi. Ne bilim kadın hiç olumlu bişi demedi ki

bende istiyorum ve birkere bile baktırmadığım için çok pişmanım. hep ertelemiştim.
minik biz şimdi kime baktırcaz off
acil baktırmam lazım

bilmiyorum şuşe :2:
başkasına baktırasım gelmiyor elaniti istiyorum ben ya :84:
ben 2 kere baktırdım. dedikleri çıktı. işle ilgili dediğine 5 ay aşkla ilgili diğer dediklerine 1,5 yıl var
aslınd burcudan cıkıncada kücük elanit demiştim :85:
cok falım tutarsa ona giderim herhal
1 aydır baktırmıyorum, oturup dua ediyorum sadece.
bu aksamda kandil namazımı kılar dua ederim.
bu daha iyi galiba ama genede elanit ya :84: Allah rahmet eylesin :2:

Bana da evden birinin hamile olduğunu söyledi. Ne bilim kadın hiç olumlu bişi demedi ki

:)))))) ozaman herkese aynı şeyi söyüyo da bende tutturdu demekki

Takılma bence hep diyoruz ya fal işte, ben de çok falcıya gittim , temmuzda nişanlanmam lazımdı haziranda terk edildim.

İyi dediklerine de kötü dediklerine de inanmamak lazım , ama sanırım bağımlılık yapıyo gene de baktırıcaz sanırım

Hiç sorma :) Fal uzmanı oldum arada ben de bakmaya başladım. Şimdi tarota sardım öğrenmeye çalışıyorum. Kendi falımı kendim açacağım artık gitmeyeceğim kimseye hıh Becerebilirsem tabi Ya, bendeki olay da ben birini seviyorum, şu an ayrıldık. Hepsi geri gelecek diyor. Kimi geri geldiğinde senin hayatında başkası olacak istemeyeceksin bunu-ki isteme de güvenilmez biri, kimi de geldiğinde başkası olacak gibi ama o kişi ile ömrünüz 3-5 gün en fazla sen geri bu adama döneceksin diyor. la yani...

Yalnız önceki maillerimi okuduysan Merve ile Songül Hanımı gerçekten tebrik ediyorum. Gayet tutarlı devam ediyorlar :) Hamilelik ve kadının bahsettiği olumsuzluklardan onlar da bahsetti. Sonucu onlar benim istediğime, bu kadın tanımadığım birine bağladı sadece :) Ayrıntılar bire bir aynı galiba bu benim kaderim de sonuç kısmı hala muallak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…