He he ben iyisimi yarın Burcu'ya da gidimmm.. Nihalin tezini çürüteyim.. Bi de tersi olursa yandık valla :) Acayip taktım kafaya
merhaba bende angels cafeye giticemde burcu nasıl bırde ayfer dıye bırısı varmış hanıgısı sence
oradakilerin hepsini denedim. yağmur o karagözlü olan sanırım, daha esmerce meryem'e göre. o bir şeyden anlamıyor. meryem'e epey oldu çaresizlikten 2. kez baktırdım, iddia etti süre verdi ve beklediğim gibi tabii ki olmadı. vasat. bahar'ın ve melisa'nın tarotu iyidir. gerçi melisa bozdu son zamanlarda. ikisi de o anı çok iyi bilirler. iyi tarif ederler. ancak dediklerinin çıktığı kimse görmedim. bana da bahar'ın dediği ufak tefek bir iki şey çıkmıştı o kadar. fulya'nın çok sırası olur. o da iyi gibidir ama değildir. özgür desen saçma. beşiktaş nihal o anı çok çok iyi tutturabildiğini gördüm. dediklerinden 1-2 küçük şey dışında hiçbir şey çıkmadı. yine de tarot'da bahar iyi derim. melekler kahvesi falan yalan zaten. kadınlar kahvesi komple kapanmalı. pelin o anı iyi bilir gerisi gelmez hiç. şengül'dü vs vs vs gitmediğim kalmadı son 3 yıldır symbol, melekler k ve kadınar k'de. taksimde adam gibi fal bakan yok. en son mart'da gittim sanırım. sonra hepten bıraktım.
şu ana kadar gittiklerin arasından en iyisi dersen tek isim kimi söylerdin canım onu denerim belki hepsine gitmişsin en çok tutturan kimdi?...
kızlar merhaba.ben gecen sene bu sıteye uye oldum. ıkı ayda bır uc ayda bır sureklı ayrıllp barıstıgım ve her ayrılıkta falcıya kostugum bırı vardı onun ıcın uye olmustum. en son artık onunla ısım bıtınce falcılarlada ısım bıtmıstı. ama o esnada dejavu cafede duygu vardı bakırköyde onun senı persembeye kadar arıycak dedıgı ve aradıgı fal cıkmıstı ama kadın daha sonra pıyasadan yok oldu. fakat aynı kadın benım bu cocukla evlenebılıcegımıde soylemıstı ama suan o kısı aklımın ucundan bıle gecmıyor. en son gecen sene gıttıgım falcı yıne dejavu cafede yıgıttı o da bana donucegı tarıhı bılmıstı ve cıktı. sımdı baska bır ılıskım vardı ve yaklasık 3 hafta once ayrıldım. yıne yıgıte gıttım donucek dedı yakın bır zamanda bu ay ıcınde gorusuceksınız dedı. ve yine dejavu cafedekı ayse o da ayın 27sınden sonra hersey cok guzel olucak o tarıhten bı kac gun ya da bı kac gun sonra arayabılır dedı. ya da ayın 15 ıne kadar bekle ıcıme doguyo aramazsa mesaj at dedı. ama benım mesaj atmam soz konusu degıl. yiğite gore bugun donmesı gerek ya da bu aralar. ayseye gore de bu ayın sonuna kadar vaktım var. bilmiyorum. paylasmak ıstedm sıze yorumlarımı. eger ıkısındenbırının dedıgı cıkarsa. bilgi veririm. ve bakırköy cıvarında ya da taksımde bıldıgınız ıyı falcılar var mı
Kimse forumda bahsetmemis ama arkadasimla gidip memnun kaldigim baska falci daha var. Soyledigi ayni gun cikti. Bana kisa sure icerisinde barisacagimizi ve benimde bu haberi vermek icin ona gidicegimi soyledi. Fazla iddiali buldum, hatta onemsemedim bile diyebilirim. Ayni gun dogumgunu mesaji aldim ve uc gun icindede dedigi oldu. Gecmis ve an konusunda superdi.. gelecek konusunda diger falcilarla ayni seyleri soyledi.
+
Bu arada daha oncede paylasmistim.. suanki durum tamda Elmiranin dedigi gibi ilerliyor..
Bendeki en iyi tutan falcilar Elmira, Elanit, Soganlik Emine ve Emel oldu.. diger falcilarda olacaklar hakkinda tutturdular ama detay konusunda bu kadar yaklasamadilar, hatta hic detay vermeyenlerde oldu.
nerde bakıyor emel ,hangi kafede
beşiktaş sembol nihal, olgu,dilek ,pelin bunlar kısmen bazı şeyleri bildiler yakın gelecekte baktırdıklarımda olaylar netleşsin size bilgi vericem kızlar ...
Valla tatlim Bakirkoyde bi kilise var merkeze yakin.. onun arkasinda ara bi sokakta kaliyor.. Emel Cafe'de kendi islettigi bi cafe zaten. Bence yeterince iyi bakiyor, cafe falcilarinin en iyisi diyebilirim. 20 liraya bakiyor bu arada. Tam adresi bilmiyorum, zaten oralarida hic tanimam, arkadasla gittik o yuzden istersen tam adresini ogrenir bildiririm.. ama kime sorsan soyler bence.
bahsettiğn dilek ve pelinin kadınlar kahvesindeki olduğunu söyle lüüüüütttttfffffeeeennnn.....:)
Merhaba Pirepirpir,
Songül Hanım şu an herhangibir yerde çalışmıyor.
Arkadaşlar bir ara buraya gelip yazdıklarınızı okuyup arada da kendi yorumlarımı yazıyordum. Uzun bir süre fal baktırmadığım için de girmedim. Ama şu an o kadar zor bir durumdayım ki Allah hiçkimsenin başına vermesin.. Allah bütün acı çekenlere yardım etsin.. Sizleri tanımıyorum ama arkadaşlar ne olur bana dua edin.. Hiç bu kadar zor bir durumda kalmamıştım. Fallar tutmasa bile belki birbirimize ettiğimiz dualar tutar..
Uzun süredir girmediğim için falcıları takip edemedim. Ne olur bana öyle bir falcı söyleyin ki özellikle geçmiş ve şu anki durum için karşı tarafın tüm düşüncelerini bana olduğu gibi söyleyebilsin. Geleceği de bilirse muhteşem olur.. Kısacası geçmiş, şimdi ve geleceği bbilen falcı varmı? nerde ve kaça bakyor ? Geceleri uyuyamaz oldum. Hayatımın her alanı felaket dolduKimseye bugüne kadar bi kötülüğüm de olmadı ama neden bunları çekiyorum diyorum bazen...
Arkadaşlar ne olur birbirimize dua edelim...
arkadasım geleceği bilmek diye bir şey söz konusu olamaz bu dediğine inanırsan şirke girersin. geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez.
bulunduğun durum içinde inşallah hayırlısıyla en iyi şekilde kurtulursun
arkadaşım doğru diyosun. zaten kimse tam tarihiyle vs.. bilemiyor. ancak mevcut duruma göre tahmin yapıyor. ama içinde bulunduğum durum o kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum.. 4 günde 3 kilo verdim.. midem düğüm düğüm, uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum. bir tek dua edebiliyorum. bazen delirdimmi acaba diyorum çünkü insanlıktan çıktım resmen.. ayağa kalkamıyorum başım dönüyor, yürüyemiyorum.. offf Allah kimseye vermesin...
arkadaşım doğru diyosun. zaten kimse tam tarihiyle vs.. bilemiyor. ancak mevcut duruma göre tahmin yapıyor. ama içinde bulunduğum durum o kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum.. 4 günde 3 kilo verdim.. midem düğüm düğüm, uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum. bir tek dua edebiliyorum. bazen delirdimmi acaba diyorum çünkü insanlıktan çıktım resmen.. ayağa kalkamıyorum başım dönüyor, yürüyemiyorum.. offf Allah kimseye vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?