İstanbul'da Fal - Falcılar

beşiktaş sembol nihal, olgu,dilek ,pelin bunlar kısmen bazı şeyleri bildiler yakın gelecekte baktırdıklarımda olaylar netleşsin size bilgi vericem kızlar ...

He he ben iyisimi yarın Burcu'ya da gidimmm.. Nihalin tezini çürüteyim.. Bi de tersi olursa yandık valla :) Acayip taktım kafaya

majestik nihal benide sinir etmişti dedikleri kısmen çıktı ama dediği şekilde sonuçlanmadı rahat ol o yüzden ,bende çok sinirlenmştim olumsuz konuştu diye...

merhaba bende angels cafeye giticemde burcu nasıl bırde ayfer dıye bırısı varmış hanıgısı sence

angels burcu bende hep tersi çıkıyor o yüzden olumsuz konuşunca seviniyorum olumlu olucak diye ,ilk gittiğimde ayrılık yok demişti nikah masasına yakınsınız bbuınla demişti böle masal gibi anlatmıştı ayrıldık, beğenenler var ama bende tutmuyor elektriği ondan baktırmıyorum ..

şu ana kadar gittiklerin arasından en iyisi dersen tek isim kimi söylerdin canım onu denerim belki hepsine gitmişsin en çok tutturan kimdi?...

şu ana kadar gittiklerin arasından en iyisi dersen tek isim kimi söylerdin canım onu denerim belki hepsine gitmişsin en çok tutturan kimdi?...

bu kategoride bahar. ama sadece anı duymak için giderim artık. onun dışında taksimde kimseye gitmem. bunların dışında olgu. elanit derdim ama malum. olgu'nun dediği bir şey daha çıktı bu arada bugün. etti 5. 3 fal önceki söylediği çıktı.

arkadaşlar majestikteki emre tam karşısında bi kafeyle ortak olmuş.emrenin geçen sene bana söyledikleri ve verdiği tarih aynen gerçekleşti.yine bir arkadaşım ağuştosta baktırmıştı.eylül ayını vermişti tarih olarak oda çıktı.fakat daha sonraki gitmelerimde hiç birini tutturamadı.bu arada bende majestikte nerimana ve zayıf kısa boylu bir kadına baktırmıştım yine geçen yıl hiç bilemediler haberiniz olsun.bana sembol kafe deki mehmet tutturdu.haziranın başında baktırmıştım.o hafta dediği 2 şey gerçekleşti.diğerleri için daha süre var...

Kizlar onemli bi detayi unutmusum soylemeyi, hani pek ihtimal vermedigimiz bi konuydu. Benimkinin ailesi bosanmis. Elanit bosanma davalari gozukuyor bunlar eninde sonunda bosanicak ama bi sure sonra daha boyle gidicek ve sonra ayri evlerde gozukuyolar demisti.. evet bosanma oldu, simdilik hala ayni evi paylasiyolar ve bu durumun bi sure daha boyle devam edicegini tahmin ediyorum. Emine abla daha kisa kesmisti, bosanmanin sebeplerini anlatmisti ve nitekim dogruda.

Kimse forumda bahsetmemis ama arkadasimla gidip memnun kaldigim baska falci daha var. Soyledigi ayni gun cikti. Bana kisa sure icerisinde barisacagimizi ve benimde bu haberi vermek icin ona gidicegimi soyledi. Fazla iddiali buldum, hatta onemsemedim bile diyebilirim. Ayni gun dogumgunu mesaji aldim ve uc gun icindede dedigi oldu. Gecmis ve an konusunda superdi.. gelecek konusunda diger falcilarla ayni seyleri soyledi.

+

Bu arada daha oncede paylasmistim.. suanki durum tamda Elmiranin dedigi gibi ilerliyor..

Bendeki en iyi tutan falcilar Elmira, Elanit, Soganlik Emine ve Emel oldu.. diger falcilarda olacaklar hakkinda tutturdular ama detay konusunda bu kadar yaklasamadilar, hatta hic detay vermeyenlerde oldu.

Son düzenleme:

merhaba, bende dejavuda neşe hanım var bana fal bakmıştı 10 gün önce söyledikleri kısmen doğru olsada tamamı çıkmadı, sonra Sea gardenda neslihan var ona gittim aşağı yukarı aynı şeyleri söylediler, neslihanı 8 aydır biliyorum ve dedikleri çıkıyor. bu aralar sık gitmeye başladım hep aynı şeyleri söylüyor bana.erkek arkadaşın daha önce evlilik geçirmiş ve hiç ummuyorsun sana geri dönecek ve evleneceksiniz diye, bakalım ne olacak

nerde bakıyor emel ,hangi kafede

nerde bakıyor emel ,hangi kafede

Valla tatlim Bakirkoyde bi kilise var merkeze yakin.. onun arkasinda ara bi sokakta kaliyor.. Emel Cafe'de kendi islettigi bi cafe zaten. Bence yeterince iyi bakiyor, cafe falcilarinin en iyisi diyebilirim. 25 liraya bakiyor bu arada. Tam adresi bilmiyorum, zaten oralarida hic tanimam, arkadasla gittik o yuzden istersen tam adresini ogrenir bildiririm .. ama kime sorsan soyler bence.

Son düzenleme:

tamam canım çok teşekkürler bir ara baktırırım bende :)

bahsettiğn dilek ve pelinin kadınlar kahvesindeki olduğunu söyle lüüüüütttttfffffeeeennnn.....:)

evet canım kadınlar kahvesi dilek ve pelin onlar :) dilek ve pelin kısmen biliyor bence her söledikleri oluyor diyemem çok baktırdım çünkü ikisinede ama 5 şey sölüyolarsa 2 si tutar mutlaka bana ....

Arkadaşlar bir ara buraya gelip yazdıklarınızı okuyup arada da kendi yorumlarımı yazıyordum. Uzun bir süre fal baktırmadığım için de girmedim. Ama şu an o kadar zor bir durumdayım ki Allah hiçkimsenin başına vermesin.. Allah bütün acı çekenlere yardım etsin.. Sizleri tanımıyorum ama arkadaşlar ne olur bana dua edin.. Hiç bu kadar zor bir durumda kalmamıştım. Fallar tutmasa bile belki birbirimize ettiğimiz dualar tutar..
Uzun süredir girmediğim için falcıları takip edemedim. Ne olur bana öyle bir falcı söyleyin ki özellikle geçmiş ve şu anki durum için karşı tarafın tüm düşüncelerini bana olduğu gibi söyleyebilsin. Geleceği de bilirse muhteşem olur.. Kısacası geçmiş, şimdi ve geleceği bbilen falcı varmı? nerde ve kaça bakyor ? Geceleri uyuyamaz oldum. Hayatımın her alanı felaket doldu Kimseye bugüne kadar bi kötülüğüm de olmadı ama neden bunları çekiyorum diyorum bazen...
Arkadaşlar ne olur birbirimize dua edelim...

arkadasım geleceği bilmek diye bir şey söz konusu olamaz bu dediğine inanırsan şirke girersin. geleceği ALLAHTAN başka kimse bilemez.
bulunduğun durum içinde inşallah hayırlısıyla en iyi şekilde kurtulursun

arkadaşım doğru diyosun. zaten kimse tam tarihiyle vs.. bilemiyor. ancak mevcut duruma göre tahmin yapıyor. ama içinde bulunduğum durum o kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum.. 4 günde 3 kilo verdim.. midem düğüm düğüm, uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum. bir tek dua edebiliyorum. bazen delirdimmi acaba diyorum çünkü insanlıktan çıktım resmen.. ayağa kalkamıyorum başım dönüyor, yürüyemiyorum.. offf Allah kimseye vermesin...

inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun canım duayı eksik etme en önemlisi o zaten Allah yardımcın olsun canım

şimdi şöyle oluyor bazı insanlar yada falcılar herneyse malum varlıklar vasıtasıyla geçmişi ve bugunü bilirler. çünkü bu varlıklarda zaman ve mekan kavramı yoktur insanların zihinlerini okuyabilirler. falcılarda geçmişi bilip güven kazanıp geleceği sallarlar. durum özeti budur.
sana gelince nedir bu kadar seni kötü etkileyen olay yemeden içmeden kesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…