Hiç sorma :) Fal uzmanı oldum arada ben de bakmaya başladım. Şimdi tarota sardım öğrenmeye çalışıyorum. Kendi falımı kendim açacağım artık gitmeyeceğim kimseye hıhBecerebilirsem tabi Ya, bendeki olay da ben birini seviyorum, şu an ayrıldık. Hepsi geri gelecek diyor. Kimi geri geldiğinde senin hayatında başkası olacak istemeyeceksin bunu-ki isteme de güvenilmez biri, kimi de geldiğinde başkası olacak gibi ama o kişi ile ömrünüz 3-5 gün en fazla sen geri bu adama döneceksin diyor. la yani...
Yalnız önceki maillerimi okuduysan Merve ile Songül Hanımı gerçekten tebrik ediyorum. Gayet tutarlı devam ediyorlar :) Hamilelik ve kadının bahsettiği olumsuzluklardan onlar da bahsetti. Sonucu onlar benim istediğime, bu kadın tanımadığım birine bağladı sadece :) Ayrıntılar bire bir aynı galiba bu benim kaderim de sonuç kısmı hala muallak :)
:))))))) bizim kaderlerimiz aynı mı acaba:))
Bende ayrılığın ilk günlerin de kendimi can havliyle attığım bi sürü falcıdan aynı şeyleri duydum. Bir kısmı yalvar yakar geri dönücek ama o dönemde hayatında çok güçlü ve seni çok seven biri olcak sen onu istemiyceksin dedi, bir kısmı da geri gelcek , bu senin kaderin dedi
Dedim ya zaman geçipte olay soğuyunca , fallara hiiiçççççç inanamamak gerektiğini geç te olsa anlamış bulunuyorum
Yolumuza bakalım dostum
bilmiyorum şuşe :2:
başkasına baktırasım gelmiyorelaniti istiyorum ben ya :84:
ben 2 kere baktırdım. dedikleri çıktı. işle ilgili dediğine 5 ay aşkla ilgili diğer dediklerine 1,5 yıl var
aslınd burcudan cıkıncada kücük elanit demiştim :85:
cok falım tutarsa ona giderim herhal
1 aydır baktırmıyorum, oturup dua ediyorum sadece.
bu aksamda kandil namazımı kılar dua ederim.
bu daha iyi galiba ama genede elanit ya :84: Allah rahmet eylesin :2:
bilmiyorum şuşe :2:
başkasına baktırasım gelmiyorelaniti istiyorum ben ya :84:
ben 2 kere baktırdım. dedikleri çıktı. işle ilgili dediğine 5 ay aşkla ilgili diğer dediklerine 1,5 yıl var
aslınd burcudan cıkıncada kücük elanit demiştim :85:
cok falım tutarsa ona giderim herhal
1 aydır baktırmıyorum, oturup dua ediyorum sadece.
bu aksamda kandil namazımı kılar dua ederim.
bu daha iyi galiba ama genede elanit ya :84: Allah rahmet eylesin :2:
beni seni hem yanacıklarından hem gözlerinden öperim , du hemen öpimhayırlı kandiller sevgili minik ve arkadaşlar Allah dualarımızı kabul etsin.
Burcu hangi burcu miniğim onunla idare ederim olmazsa
.
suşi öper seni yanacıklarından
bebikim Allah fallara muhtaç olacak duruma düşürmesin bi daha seni.uzun bi aradan sonra selammm, aynen miniğim ya elanit diyorum baskası kesmez artık beni insallah ihtiyaç da olmaz, 2 aydır aklıma gelmiyo fal neyim :))
Selam,
Ben dün yine bir falcıya gittim. Dedim ya forumda karşılaştıklarımı da deneyeceğim diye Majestic Cafe Nihal. :) Umutlarımı yedi, bitirdi. Şimdi eski üyelere soruyorum. Falı tutan var mı? Neden derseniz, diğer falcıların tam tersini söylediMoralim bozuldu... Çünkü onun gördüklerini bir iki falcı daha söylemişti aynı kelimelerle... Detaylar bile aynıydı İşin acı yanı mantık dışı bir şey de yoktu ki hadi be tutmadı diyeyim.
Nihal i bende denemiştim ama tutmuyor. şuanki zamanı biraz biliyor gibi ama gelecekle ilgili tutmuyor. bana peri masalı gibi bi hayat çizdiolsun tutmasada tatlı kadın. bende zaten illa tutacak diye gitmemiştim. taksimden çok umutlu değilim açıkcası. falsızda kalmıyorum tabi
merhaba bende angels cafeye giticemde burcu nasıl bırde ayfer dıye bırısı varmış hanıgısı sence
kızlar bi falcı keşfettim bugün çingene cafe bakırköyde adı aycan kızın... acaip bi kızdı hayatımı döktü ne var ne yok söyledikleri çıkarmı bilmiyorum ama deneyen varmı ? 38 tane 3 harflisi varmış
Çok sağol :) Valla bir anda umutlarım yıkıldı. Tatlı kadın da hayallerimi alt üst etti :)
kıs duygusal o kadar falcı gezdin bi Nihal i mi taktın kafaya
tutmaz o fal
oyle olsa benim peri masalı gercek olurdu.
İnşallah beklentilerimiz gerçek olurda bizde uzak dururuz şu falcılardan
cıngene cafe yı bılıyorum .dejavunun hemen yanı ztn.yalnz hıc ıyı degıl orası benden soylemesı.ayrıca sabıt falcıları yok oranın.sureklı falcı degıstırıyorlar.aycan hanımdan oncede ısmını hatrlıyamıyrm sureklı falcı degtrdıgmdenbende aycan hanıma fal baktırdım hanımlar çok şaşırtıcı şeyler söyledi inanamadım resmen baktıranlar varsa çıkıp çıkmadığı hakkında bilgi verirse çok sevinirim çünkü bnmki çıkarsa nasıl olur bilmiyorum
Sembol Bahar'a eskiden sık sık giderdim. Halen de kendisini çok severim. Çok detay verir gibi konuşur. Fakat dedikleri 1 kere dışında maalesef çıkmadı. İlk gidişimde oyle bir sey bilmişti ki, hep bu sefer de bilir niyetiyle baktırdım kaç kere. Maalesef olmadı.Hatta tam tersleri oldu.
Meryem dediğin o kara gözlü, korkunç korkunç bakan mı?
Hemen ES geçin derim. Komedi gibi o. Bir de kendini akıllı sanmıyor mu? Kardeşim, kuzenim, teyzem de test etmek için gitti.
Olamaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?