kızlar bakırköyde duyqum cafede duyqu diye biri varmış çok övüyorlar..giden varmı gerçekten dedikleri çıkıyormu?
canım...ben duyguya bir kaç yıl evelsi baktırmıştım...isim bilir...şok olursun...ama onun dışında ..seni şok edebilecek bir falcı değil...hee pardon...söylediklerinin tam tersi çıktığı için ŞOK olabilirsin tabii:) şaka bir yana...gelecek için söyledikleri kesinikle çıkmadı...isim bilme dışında bir numara yok bence...değmez!! tabii denemek istersen..senin kararın:)
erkek arkadasım ılıskımıze ara verdı((( cok mutsuzumm[/
Dun itibari ile biz de ara verdik.. Ara neymis yahu bitti o zaman desem hepten gider diye tirs tirsim.. Ama bi yandan da belli de diger firsatlar icin sanstir bu deyip bosveresim var :) cok mu iyimserim yoksa vurdumduymaz mi bilmiyorum ancak ustune gidersem kesin biter diye aramalarimi gunluk 10 ile sinirli tutuyorum :) falci tavsiyesidir yoksa ben hiic aramazdim :)
hmm.doğrudur.ancak işte kuzenim hiç böyle fallarla falan ilgilenen veya itimat eden biri olmadığı için genellikle,inanılmaz bir şaşkınlıkla çıkmış ordan.ben de mutlaka iyidir diye düşündüm haliyle.hatta daha yeni evli olmalarına rağmen boşanma gördüğünü vs söylemiş ki gerçekten de kuzenim bunu düşünüyormuş..eşiyle ilgili yaptığı yorumlar da tam isabetmiş.yine de denemek lazım.esref saatine denk gelmek gerekir belki de.
bunun dışında asıl bir falcı öğrendim yine dün başka bir akrabamdan.çok uzun yıllar önce beykozun ücra bir sokağında bir kadın varmış.o dönemde başka bir kuzenim ve arkadaşı gitmişler bu kadına.kadın tam anlamıyla gelecek habercisiymiş. evleneceği kişinin nerede yaşadığını,kiminle yaşadığını,ailesiyle münsabetlerini,evlendiğinde yaşayacağı evin içinin nasıl olacağını,kızının olacağını vb bir sürü şey söylemiş.evet hepsi bir bir gerçek olmuş.eşi izmirli,kız çocukları var.onları soyledikten sonra da,buradan cıktıgın zaman kotu br haber alacaksın demis.kuzenim ordan cıkıp otobuse bindigi an telefonu calmıs ve dayımı yani babasının kriz gecirdigini hatsaneye kaldırıldıgını ogrenmis.simdi eger hala varsa o kadın onun adresini ogrenmeye calısıcaz.kadının ziyaretcileri arasında ünlü isimlerde varmış çünkü.
bir de küçükyalı da bir kadından bahsedildi.o da aynı sekilde sosyete falcısıymıs.50 liraya bakıyormus ama anne kız tuhaf seyler yasıyolarmıs her gece evde.bazı varlıklarla fal baktıklarını söylediler.biraz cizikler onlar gidilirmi emin değilim dediler.cok ustelemedim ogrenmekk icin bu nedenle ama fal isinde kadın gercekten iyiymis.benim havadislerim bu kadar simdilik.
ha son olarak ekliyim.bir hafta arayla angel's burcuyla symbol levent e gitmistim. sözlesmiscesine aynı seyleri soylediler bana.tarih de verdiler bakalım bekliyorum.umarım haklı cıkarlar.
Kızlar Kokoş Gülşen ve Güneşli'deki seda hakkında yorumlarınızı alabılırmıyım??
Kokoş Gülşen kımdır nerde bakar?Nasıldır?Gıtmeye degermı? Bırde Seda hakkında yorumlarını alıyım Acill,Dun bır konusma gectıde Seda yı onerdıler,bır grup gıdıcez ıyı dersenız ondan sızlerın yorumunu onayını almadan gıtmemmmmmm::)Çokkk öpüyorummm bu forumu da cokk sevıyorummm:) ne blyım yazasım geldi
Güneşli Seda ise tavsiye etmiyorum...
Sadece kağıdı yazdıklarını okumada çok başarılı ...
bu forumda da beğenmeyenler çıkmıştı
Mimikciğim, havale işlemini gerçekleştirdim. PRO kart başvuru formunu doldurdum. Bilgilerinize hoşçakalın.
isim bilenler bende fos çıktılar.ilk duyduğumda aaa ooo falan demiştim ama harf ve isimden başka birşey bilmediklerini zaman geçince anladım.bu yüzden isim harf yada burç verenlerden uzak duruyorum.
cadde sembol serkan tüm harfleri bilmişti hatta ismi bile söyledi çocuğun ve annemin.ama dedikleri an ve gelecek yalan çıktı.
nişantaşı sembol bahar hep ismindeki harfleri söylerdi oturur oturmaz.takıntı yapmıştı galiba.hep harf yazar.ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı.an ve gelecek yok.harften başka marifeti yok serkan gibi.
taksim sembol nesil bana bir sürü harf yazdı bu harfler seninkinde var dedi.yok dedim.o zaman sen bunla olmayacan başkası olcak dedi kıvırdı.iş olayı çıkmadı.özel hayatta çıkmadı.
kadınlar kahvesi pelin de harf yazmıştı sonuç malum anlatmaya değmez.çizdiği pembe tabloya hiç inanmamıştım zaten.
kibritçi kadın harfleri çizmişti bunun için okuma yazma bilmiyor demişlerdi ama bana harfleri yazdı.o da çıkmadı.
melekler şengül burç ve harf söylerdi iyiki falcılığı bıraktıda kurtuldu millet yalanlarından.
orda gülşen var.bir kere gittim o kadar saçma anlatıyorduki ben kalkacaktım sıkıldım.asıl konuya bile gelemedi nesil gibi.hatta bir tip tarifi verdi sanki senaryo yazıyor dizilere.o da harf vermişti.
soğanlık emine bazı kız ismi harfleri verdi ama kel alaka hiç ucundan bile geçmedi anlattıkları ile yaşananlar.[
iyi diyebiliceğin bir isim varmı gittiklerin arasında bilebilen gelecekle ilgili hepsi fos sanırım bunların..
l
@ goldi
bugün gidebildin mi?
engelli arkadaşımıza benimde bir katkım olsun istiyorum,
cumaya kadar havele yapıcam bilgine,en son 9 kişi bulunmuştu ben ile 10 oldu sanırım,umarım bir 5 kişi daha çıkar bu güzel şeye vesile olmak için.
kızlar bakırköydeki duyqum cafedeki duyquya giden yokmu hiç? herkes çok övüyor 25tlye bakıyormuş cafe tıklım tıklım onu bekleyenlerle dolu..dün gittim çok sıra var diye geri geldim perşembe yada cuma randevu alıp tekrar gidicem..hiç giden yada duyan yokmu arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?