insan karalamak istemem ama gercekten elmıra tam bir fosss hiç beğenmedim onu dediği hiçbirşey olmadı verdiğim paaya yazıkk
Sevgili Minik bende varım. İnşallah sabah PTT den hemen havalemi yapacağım.Hoşçakalın.
banada gonderır mısınız mercanın nosunuBende istiyorum Mercanın numarasını lütfen bilen varsa gönderebilirmi
o bilgileri banada verirmisinizzzz acilll
bende beklediğimin çok altında bi tepki gördüm topiçte.
daha duyarlı olunur diye düşünmüştüm.
ecedenizde sağolsun mail yoluyla sordu.
şu durumda
1-susan73
2-destan27
3-mermaid84
4-fakirinekmeği
5-ecedeniz
6-minik
7-deppsimly
8-yaprak89
7 kişi daha lazım.
canım 40 tl ye bakıyor
Vaayy gayet iyi gidiyorsunuz minik
bu ellaya gidenler nasıl memnunmusunuz.birde ne falı bakıyor??? eskilerden gidenler var mı?[/QUO
selamlar:)) ben eski üyeyimm beni biliyolar az çok bende falcı falcı gezdiğim için :)) ben ella baktırdım telefonda baktırdım sonrada evine gittim baktrdım toplamda iki sefer gittim ben memnun kaldım ısrar ettiği şeyler var ki dün yaşadım ben bunu benm gerizekalı öküzz askerde bundan bahsetmiştim haber alıcan dedi hatta kullanacağı cümleleri söyledi bana dün mail atmış yine bana sitem sitem sitem ... ella bana geçen hafta ara çocuğu aramanı bekliyo dedi ben aradıkça ulaşamdım sonrada pes ettim ki bana bu çocuk arama mail atma diye hönkürmüştü ama dün mailde aramış olsan haberim olurdu zaten konuşmak istesen mail atardın 3 mail atmışın diye sitem etti yani bilmiyorum herkes bişey diyor ama ben memnunum yakın arkadaşımda bakırdı oda memnun kaldı htta dün dediğni berabr yaşadık bilemycem şüphe etmekde herkes haklı ebnde ilk baktrdığımda şüphe etmdm değil hatta numarasını aldığım kızdan şüphe ettim ama denemek istedim ne paralar gtti zaten dedim bende fikrimi paylaşıym istedim öpüldünzz:)
bende ellanın numarasını alabılır mıyım???
kızlar çok iyi fal bakan birini tanıyorum biz artık samimi olduğumuz için içimi dışımı biliyor eğer isterseniz bostancıda oturuyor size adresini veririm baktırdıktan sonra kararı verecek olan sizsiniz şoklanmaya hazır olun baktırmadan önce :)
Bağcılardaki kadının nosunu bana özelden yazarmısın
erkek arkadasım ılıskımıze ara verdı((( cok mutsuzumm[/
Dun itibari ile biz de ara verdik.. Ara neymis yahu bitti o zaman desem hepten gider diye tirs tirsim.. Ama bi yandan da belli de diger firsatlar icin sanstir bu deyip bosveresim var :) cok mu iyimserim yoksa vurdumduymaz mi bilmiyorum ancak ustune gidersem kesin biter diye aramalarimi gunluk 10 ile sinirli tutuyorum :) falci tavsiyesidir yoksa ben hiic aramazdim :)
bende ellanın numarasını alabılır mıyım???
özelden atıyorum numarasını... arakdaşlar elimeden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kusura bakmyın anca dönüyorum.. artıkk mutlu olalımmm yaaaaa ufff
konuya yazmayacaktım ama yazıyorum. az önce bi sorunumda danışmak için elmirayı aradım. sürelere cok takılmayın dedi. 3-5 gün öne alır, 3-5 gün geç kalabilir. çok kilitlenmeyin dedi.
iyi fallar arkadaşlar.
gönlünüzden geçenler gerçek olur umarım
laroxcum güzel haberlerini alıcam,yazmasamda konuyu takip ediyorum biliyosun
ve istanbulda ki bayanlar, mayıs gibi falcılar olarak bi buluşma düzenleyelim diyoruz.
katılmayı düşünen,bu konuda isteği olanlar bana özel mesaj atabilir, özel mesaj hakkı olmayanalr buraya yazsınlar ben onlara ulaşır mail adresimi veririm.
hadi falcılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?