İstanbul'da Fal - Falcılar

insan karalamak istemem ama gercekten elmıra tam bir fosss hiç beğenmedim onu dediği hiçbirşey olmadı verdiğim paaya yazıkk

slm kızlar gittiğim falcıları internetten bir araştırayım derken birde baktim ki bizimkiler burayada el atmışlar bende bir iki şey yazayım
acıbadem de yusufa gittim bu adama bankadan bir dünya arkadaşımı götürdüm annem teyzemler herkesi tutturdu ama beni tutturamadı birde yalanın bini bir para bende yok anacım çıkmadı verdiği tarihleri geçeli 4 ay oldu gitti param geçtikk

kadıköy sıgınak ta nikoya gittim anam o ne bi korktum yani neyse buda söyledi söyledi daha ortalarda birşey yok yağmur çamur yediğimle kaldım gitti param geçtik

gelelim düne maltepede medcezir serpil e gittim konuştu konuştu başım şişti dedim hikaye anlatıyosun ben sana şunu sorayım ne olacak sence kem küm etti bilmemne zaten falın 20 dk sı kendi hayatını anlattı iş çıkışı kafam bi milyon, bakalım bu tutturacakmı tarihleri ama yinede gitti param geçemedik

valla kızlar bunlardan ziyade bir dünya fal baktırdım artık ben bile fal açarım hepsi aynı şeyleri farklı insanlara söyleyip duruyorlar tutmuyor ya bende bir sorun var ya onlarda tutamıyorum kendimi gidiyorum ama yok yani çıkanı hiç görmedim bakalım serpil ne olacak

adresını alabılır mıym

kızlar bakırköydeki duyqum cafedeki duyquya giden yokmu hiç? herkes çok övüyor 25tlye bakıyormuş cafe tıklım tıklım onu bekleyenlerle dolu..dün gittim çok sıra var diye geri geldim perşembe yada cuma randevu alıp tekrar gidicem..hiç giden yada duyan yokmu arkadaşlar?

başımıza yeni birini çıkarmak istemem ama zeynel eroğlu haklkında fikri olan biri var mı?
uzman tv de yorumlar filan yapmış. işini iyi biliyor olabilir diye düşündüm. ama sitesi var medyum takılanlardan . giden var mı hiç? yani ciddi biri mi yoksa sende büyü var gel şunu çözelimcilerden mi o da?

Canım rica etsem bana da elmira nın telefon numarasını gönderebilir misinn benim de çok acil fal baktırmam gerek!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…