selam arkadaşlar ben de falcıları gezen bır tıpım cok baglanmamakla bırlıkte baktırmaya bayılırım şimdi butun gezmelerın sonucunda buldugum ıkı falcıda bahsedıcem
1- istanbul maltepe/ serkan tarot ve suya bakıyor isimler verıyor ve e önemlısı öyle 15 dakıkada bıtmıyor cafedekıler malum hemen söylıyıp yolluyolar zaten aklında tuttguun ıkık cumle gerısı boş bu serkana baktırdım ısım verdı hıc tanımadıgım bırı 3 gun sonra o kişiyle tanıştım sevgılımın eskı kız arkadası cıktı korkudan serkanı aradım anlattım yardımcı oldu tarot ve suya muhtesem bakıyor. Andevu ıle gıdıyorsun cunku normal calısan bırı zaten ama dedıklerı bır bır cıkıyor isimlerı duydukca agzım acık kaldı şiddetle tavsıye edıyorum bana özelden mesaj atın bılgılerını vereyım
2- maltepe gelıncık cafe ceyhun hanım ıskambıl ve kahve bakıyor ınanılmaz bu ıkısını tavsıye ederım paranız boşuna çöpe gıtmesın arkadaslar emın olun bu ınsanlara baktırınca fal baktırmanız zaten düşecek hergun cafe cafe gezmeyı bırakıcaksınız cunku neyse o cat cat isimler cisimler hersey cıkıyor eger ıstersenız yardımcı olurum ulaşım ıcı n tel de verırım
:)))
ben serkan beye yaklaşık 2 sene önce gitmiştim. Serkanın 3 harflileri var o an ne düşünüyorsanız onu bile söylüyor...
Dediklerinin hiçbiri olmadı bende ve 2 arkadaşımda . Anlayacağınız paramız boşa gitti. Hiçbir dediğide olmadı maalesef..
Anlayacağın foss ötesi foss.......
Gittiği kafeden önce gelincik kafede çalışıyormuş.
Yoksa sen serkanmısın kendi reklamını mı yapıyorsun !!!