kizlar selam binnazdan sonra fal sepetine sardim fal sepeti yorumlarimi da paylasmak istiyorumm genelde cok bilinen isimlerden yorum aldim.
Sümeyra Yanmaz: İlk fali cok iyiydi tarot baktirmistim cok detayli ve nokta atisliydi. İkinci falı biraz tekrara düsmüs gibiydi sanki ve daha kisaydı.
Melisa Donukuk: Yani mukemmel degildi, ben anlik sorular sormustum yanitladi cevapsiz birakmadi ama beni sok eden bi sey de demedi.
Rezzan Atasoy: Acikcasi pek begenmedim uzun uzun yazmis ama benimle alakası pek yoktu.
Alin Toprak: Genelde semboller üzerinden bakmis, iste agac var su anlama gelir vs gibisinden. Karakter analizi iyiydi diyebilirim
Gözdenur: İnsana iyi hissettiren bi sesi yorumlama tarzı var ama yine vaov dedirtmedi.
Elif Kaya: Bence hic fena degildi ve uygun fiyatlı, denenebilir
Işılay Can: Karakter analizlerini begendim, kendi destesinden bakim yapiyor kesinlikle emek veriyor kartların anlamlarına da hakim. Gelecekle ilgili söylediklerini yasar miyim görücez.
Naz Dora: Sadece benim sectigim kartlardan yorumlamıs cok da tutarlı degildi. Biraz da olumsuz gibiydi o yüzden umarım cıkmaz söyledikleri shsj
Derman Gürkan: Bu ablamız binnazdaki Deva Gürkan. Ama ilk kez yorum aldim kendinden cok emin sekilde birkac ongorusu vardi vadesini bekleyeceğim bakalım.
Gül Demir: Yorumlara bakinca cok fazla umutlanmistim ama yine de kotu degildi tabi, anlik durum hakkinda guzel analizler vardi.
Katre Güneş: Bu ablamiz da binnazdaydi ve ben yine ilk kez yorum aldim. Derman Gürkanla aynı seyi ayni vadeyle birlikte soyledi bakalim..
Bu arada Alin Toprak, Derman Gürkan ve Işılay Can sordugum iki soruya ayni cevaplari vermisler. Bir tanesinin cevabı olumlu digeri olumsuz. Onu da beklicem eylulde insallah olur.
Ama asil merak ettigim yasamak istedigim seyin vadesi bu yılın sonu. Eger gerceklesirse Derman Gürkan ve Katre Günes bu isi biliyor demektir.Gül Demir de olumlu konusmustu aynı konu hakkında ama vade vermedi.
Simdilik bu kadar yorum aldim

sizin de fal sepetinde memnun oldugunuz isimler varsa paylasirsaniz sevinirim..Allah herkesin gönlüne göre versin