Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten nasip olmamış nese sağlık olsun :))
bu ara gittiğin memnun kaldığın biri varmı peki(
ben artık tavsiye vermeye korkuyorum burda :)
biri döverse ya beni
nesile tekrar gidicem gene memnun kalırsam ona git derim.
ben artık tavsiye vermeye korkuyorum burda :)
biri döverse ya beni
nesile tekrar gidicem gene memnun kalırsam ona git derim.
beğenmek mecburiyeti mi var arkadaşlar ?
beğenmedim 3 vakit didemi.
genel ve vasattı.
sizler nasıl iyi dediğinizde ben niye iyi , abartmayın demiyorsam.
ben vasat dediğimde de kimse abartmayın felan demesin.
onun bana baktığı falı , herhangi biri bakabilirdi bana.
2+2=4 bu kadar.
Bugüne kadar falcı falcı gezdim ama beni Ataköy Sentinus cafede Duygu kadar etkileyen biri çıkmadı daha kadın yüzünüze bakarak takır takır heşeyi söylüyor
dun 2 ıcın sozlesmıstık kendısıyle ama kapıda agac oldum allahtan bır musterısı daha gelmıstı cep numarasını verdı aradık cekmıyordu fakat onca yoldan sonra kapıda kalmak kotu arayıp deseydı barı ama hastanedeymıs kendısıordan cafe fıncandakı melıse gıttık yanı bır ınsanın saygısı olur musterıye oyle fal bakıyorkı sankı cımbızla tatmın edıcı degıl verdıgınde 25 zaten kısa bakıyor hayal kırıklıgı bır falcı bır erkek tarıf eder boyunu kılosunu yada kasını yada meslegını eskıden falcılar boyle tarıf ederlerdı bunlar kartları ezberlemısler hıs yok bunlarda eskıden melısı begenırdım ama boyle fal bakıcaksa zor yanı
SYMBOL TAKSİM canımcımbu nesil nerde bakıyo canım
benim sevdiklerimi kimse sevmiyoyok daha nelersonuçta ben sormuşum sen sölemişsin yani herhangi bir reklam veya zorlama yokki herkesin kendi tercihi kendi kararı yani demekki soruyosa sende sölüyosan yapacak bişe yok o kişinin buna karar vermesi gerekir :)
ama laf cafe kuzeyi googledan araştırdım sonunda :) ama hep burdaki yorumlar çıkıo genelide olumlu konuşmuş hadi bakalım 1.tericihim kuzey şuanda en son bi karar vericem bide şu anna varmış onuda araştırıcam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha şekilden şekile girdim
4+4 kaç minnikkkk :90: istifa ettim kabulk etmediler ohh gazımı aldılar geldim bu da son havadisim:)
arkadaşımın kız kardeşi meraklıdırda fala sunaya gitmiş gidenizin var mı sormamı istedi elçiye zeval olmaz hehe :))))
SYMBOL TAKSİM canımcım
benim sevdiklerimi kimse sevmiyo
benide kimse sevmiyo
benim istifa haftaya
bugün restimi çektim kavga ettiğim bi iş vardı , çıkışımı versenizde yapmam bu işi dedim yapmadım
haftaya zam konuşcam kesin şutlarlar![]()
Arkadaslar benden istediginiz bakirkoydeki filiz hanimin numarasidir kendisi suan mersindeymis 4 agustosta gelecekmis bilginize 5397629701
Bende ve arkaadaşımda çok pis saçmaladı :) çok gülmüştüm ölü babamı diri yaptı.
babana çekmişsin dedi , sinirim hariç zerre benzemem , örnek almışsın babanı dedi ben orda koptum rol modelim asla babam değil :)
ama denizden var burda yazan onda çok pis tutturdu , ablasında da iyiymiş.
allam allam ne falcı gezmişim be![]()
Telefonu yok mu Rahman Bey in?
Ya da tam adresi?
Ben de gitmek istiyorum.
merhaba arkadaşlar bende fala çok meraklı biri olarak sizinle paylaşmak istedim.Benim yıllardır gittiğim Rahman hoca diye biri var suya bakıyor ama gerçekten harika bakıyor garanti verebilirim ben çoğu kişiyi götürdüm çok çok iyi diyebilirim.Sonra bakırköyde dejavu cafede yiğite fal baktırdım çok tatmin olmadım açıkçası 7-8 dk geçmiyor tek tek harf soruyor ki tutturamadıda söyle bakim neymiş falan dedi gıcık oldum bide acayip hızlı konuşuyor anlaşılmıyor.En son bugün Gül hanıma gittim tiky cafede başlamış ama yinede gitmeden arayın derim ben çok bekledim çünkü şu an içinde bulunduğum durumu tek tek anlattı gelecekle ilgilide şeyler söyledi bakalım neler olacak bu arada Gül hanım kahveye bakmıyor artk direk yüzüne bakıp patır patır söylüyor.Bende numaraları var saydıklarımın isteyene verebilirim zemuszemus
zammı alacaksın.var mısın iddaya :90: şut yokk