İstanbul'da Fal - Falcılar

İnsanin bir derdi olunca benim gibi sabirsizlar beklemek yerine falcilara kosuyoruz ama artik bu illetten kurtulmak istiyorum. İllet diyorum cunku ne kadar artik son desemde yine bir falcinin kapisinda buluyorum kendimi. İnsallah allah beni (bizleri) huzura erdirsin. Bizim gozyasi doktuklerimizi bizim icin gozyasi doker hale getirsin insallah.

Simdiye kadar 20 falciya gitmisimdir herhalde ozetliyim de deneyimlerimi size bir fikir olur belki

Uc vakit didem Dediklerini bir bir yasadim, insanligini gordum, para delisi degil
Umraniye didem fali cikar evinde guzel karsilar tek sorunu telefonla iletisim ara ki bulasin
Laf kafe kuzey İlk defa tarih veripte gunu gunune tutan biridir benim icin ben cok sevdim ucrette makul mutlaka denenmeli
Kurtulus anna Yasadigim bir cok olayi bildi bir tarihi tuttu ileri donuk tarihler cikarmi bilmem 200 tl cok pahali ama kadin sosyeeye bakiyo herhalde normal onun icin.
Almira cafe enfal Tiriskaaaaaa
Seba Genel olarak durumu bildi gelecege dair verdigi zamanlar doldu bisey cikmadi
Bakirkoy filiz İyi bir kadin genel durumu ve hamile kalacagimi bildi isim falan bildi
Erenkoy sebnem Herkesin olacak dedigine o olmayacak dedi ama 1000 euro verirsen oldruruz dedi :)
Gop birsel Hayatimda gordugum en kotu falciydi terbiyesiz atti biri bile tutmadi
Gop elmas Bir kac bisey bildi gelecegi allah bilir dedi O bilemedi
Maldal cafe ada Bircok seyi bildi gelecek beklemede
Laf cafe cigdem ovuldugu kadar tutmadi bende

Sanirim artik fal ugruna insanliktan cikmisiz ? Kiz hastane de can cekisiyor seni arayip haber vermesini kapida bekletmemesini istiyorsun he pessss diyorum baska bisey demiyorum[/QU sen dıdemın avukatımısın anlamadım ayrıcana kapıda beklemısım bunu dedım ve uzaktan geldıgımı baska bırsey demedım ordakı cumlemde melısı sıkayet ettım yanındakı dukkan sahıplerı demın buralardaydı dedı hemde o gun aksam bugun dıdeme fal baktırdım yazıyordu bu ne sacmalık bana hesap sorar gıbı ortakmısın dıdemlede bu sekılde konusuyorsun falcılarında avukatları burdaymıs haberımız yok

bırbırımızı suclamaktan vazgecelım artık benım deneyımlerım su yonlu;
gop bırselın baktıgı fal uzun vadelıdır yakın gelecekte cok az dedıgı cıkar, ama ılerleyen zamanlarda gorursun kı dedıklerını bırbır yasarsın,ask yorumları tutmuyo genelde bende.
sebanın baktıgı fal tamamen yakın gelecegı gosterır,ozellıkle ıskambılı durumu o anı gecmısı cok yakın gelecegı cok ıyı gosterır,ask yorumları bırebır tutar,aılem hakkında bısey soylıyıncede soyledıgının aynısını eve gelınce bır bır yasarım,buda en ılgınc olanı :)sebaya bu yuzden sık sık gıderım,ben kendımı fal konusunda hastalıklı gordugum ıcın,kendı kendıme ona cok sık gıttıgımı dusunmeye basladım,hatta kendısınede sordum cokmu sık gelıyorum dıye,hayır dedı haftalık danısmanlık gıbı fal baktrmaya gelenler bıle varmıs,bu cumleyı duyunca rahatladım :=) uzun lafın kısası arkadslar seba benım ıcın yabana atılacak bı falcı degıl,daha ıyılerı muhakkak vardır ama az butce kalıtelı fal yakın gelecek bana lazım olanlar...

bırbırımızı suclamaktan vazgecelım artık benım deneyımlerım su yonlu;
gop bırselın baktıgı fal uzun vadelıdır yakın gelecekte cok az dedıgı cıkar, ama ılerleyen zamanlarda gorursun kı dedıklerını bırbır yasarsın,ask yorumları tutmuyo genelde bende.
sebanın baktıgı fal tamamen yakın gelecegı gosterır,ozellıkle ıskambılı durumu o anı gecmısı cok yakın gelecegı cok ıyı gosterır,ask yorumları bırebır tutar,aılem hakkında bısey soylıyıncede soyledıgının aynısını eve gelınce bır bır yasarım,buda en ılgınc olanı :)sebaya bu yuzden sık sık gıderım,ben kendımı fal konusunda hastalıklı gordugum ıcın,kendı kendıme ona cok sık gıttıgımı dusunmeye basladım,hatta kendısınede sordum cokmu sık gelıyorum dıye,hayır dedı haftalık danısmanlık gıbı fal baktrmaya gelenler bıle varmıs,bu cumleyı duyunca rahatladım :=) uzun lafın kısası arkadslar seba benım ıcın yabana atılacak bı falcı degıl,daha ıyılerı muhakkak vardır ama az butce kalıtelı fal yakın gelecek bana lazım olanlar...

seba hnm ın tam yeri nerdedir acaba adres vermeniz mümkün mü bide ne kdr bakıyor

Sanirim artik fal ugruna insanliktan cikmisiz ? Kiz hastane de can cekisiyor seni arayip haber vermesini kapida bekletmemesini istiyorsun he pessss diyorum baska bisey demiyorum[/QU sen dıdemın avukatımısın anlamadım ayrıcana kapıda beklemısım bunu dedım ve uzaktan geldıgımı baska bırsey demedım ordakı cumlemde melısı sıkayet ettım yanındakı dukkan sahıplerı demın buralardaydı dedı hemde o gun aksam bugun dıdeme fal baktırdım yazıyordu bu ne sacmalık bana hesap sorar gıbı ortakmısın dıdemlede bu sekılde konusuyorsun falcılarında avukatları burdaymıs haberımız yok

İste kapida bekledigini bile dememen gerekirdi. Cunku farkinda degilsin belki ama uyelerin disinda bile binlerce kisi bu siteyi takip ediyor sozunden etkileniyor. Fali cikmadi diyebilirsin ona laf edersek adina avukatlik diyebilirsin ben burda insani bir durumdan bahsettim hastanede oldugunu ogrendigin halde gelmis lafini etmissin bu yazilanlarin silinmediginin bilincinde olmasin. Avukatlik falan bunlar mahalle kadinlarinin isin icinden cikamadiklarinda karsisindakini susturmak icin basvurdugu kelimelerdir. Sevgilerle

ben geçen ramazan dan önce sürekli gittiğim 20 senedir bir falcım var küçükyalı da aradı gece beni gel dedi gittim. ilhan diye biri ile tanıştım medyum muş astroloji ile de ilgiliymiş öğrencilerini söyledi hepside türkiye de isim olmuş insanlar bana oturduğu yerde konuşuyorduk hayatımla ilgili bir sürü şey anlattı. vucüdum daki benimin nerede olduğuna kdr hangi yaşlarda neler yaşadığımı vs gerçii eve gelince korkttum biraz nasıl bu kdr şey bildi diye bir kaç müşterisini söyledi sanatçı fln değil di isimler öyle
bakım yapıyormuş ama sormadım ne kadara bakıyor ne yapıyor. üyeler paylaşınca fal deneyimlerini bende yazmak istedim

kızlar astrolog su karakus hakkında bılgısı olan varmı? cok uzun zamandır bu astrologu takıp edıyorum,astrolojık yorumları hep olmasa da ara sıra dogru cıkıyo,venus tılsımı jupıter tılsımı vb bıcok tılsımı var,bunları deneyenınız oldumu hıc?kadın basarılı bırıne benzıyor ama bılmıyorum....

ben geçen ramazan dan önce sürekli gittiğim 20 senedir bir falcım var küçükyalı da aradı gece beni gel dedi gittim. ilhan diye biri ile tanıştım medyum muş astroloji ile de ilgiliymiş öğrencilerini söyledi hepside türkiye de isim olmuş insanlar bana oturduğu yerde konuşuyorduk hayatımla ilgili bir sürü şey anlattı. vucüdum daki benimin nerede olduğuna kdr hangi yaşlarda neler yaşadığımı vs gerçii eve gelince korkttum biraz nasıl bu kdr şey bildi diye bir kaç müşterisini söyledi sanatçı fln değil di isimler öyle
bakım yapıyormuş ama sormadım ne kadara bakıyor ne yapıyor. üyeler paylaşınca fal deneyimlerini bende yazmak istedim

canım muhakkak paylas deneyımlerını bızımle,bıde fıat konusunu ogrenıp bızı aydınlatırsan cok memnun olurum,gelecek hakkında bısey soyledımı pekı?

canım muhakkak paylas deneyımlerını bızımle,bıde fıat konusunu ogrenıp bızı aydınlatırsan cok memnun olurum,gelecek hakkında bısey soyledımı pekı?

söyledi evet hatta ne zmn öleceğini de söylerim sana dedi istemedim ben :)) sorarım tabii ama şimdi çanakkalede olduğunu biliyorum iş için gitmiş sürekli gittiğim falcım narin abla dedi oda iyi falcıdır şu meşhur falcı anna nın annesi nadya dan öğrenmiş falı sanırım 30 senedir bakıyor giderim bende sende 2 kere fln yetere bana

söyledi evet hatta ne zmn öleceğini de söylerim sana dedi istemedim ben :)) sorarım tabii ama şimdi çanakkalede olduğunu biliyorum iş için gitmiş sürekli gittiğim falcım narin abla dedi oda iyi falcıdır şu meşhur falcı anna nın annesi nadya dan öğrenmiş falı sanırım 30 senedir bakıyor giderim bende sende 2 kere fln yetere bana

cok ıddalıymıs bu baya denemek lazım :) canakkale de olanı baya merak ettım ınsallah fıat uygundur :( narın de uc harflı falanmı var canım,heralde nadyanın annesınden el almıs olacak narın abla?

bu arada ben elmıraya gıtmekten vazgectım gelecegı ve anı bılen bırıne 75 tl cok fazla cunku :( bı fala 75 tl verıp te gıdersem eger cok buyuk beklentılerle gıdecegım kesın,beklentılerım de karsılanamazsa dogal olarak verdıgım para cuk dıye oturacak ıcıme :)

cok ıddalıymıs bu baya denemek lazım :) canakkale de olanı baya merak ettım ınsallah fıat uygundur :( narın de uc harflı falanmı var canım,heralde nadyanın annesınden el almıs olacak narın abla?

valla kaç harfli bilmiyorum da eskiden günde evde 20 kişiye fln baktığını görmüşümdür sonradan sanırım bunaldı kadın şimdi yine bakıyor ama öyle kalabalık değil
çanakkalede olanı normalde tam nasıl bakım yapıyor bilmiyorum benle öyle normal çay içip sohbet ederken başladı anlatmaya hatta bana çıkarken bende normal insanım tek farkım bakınca sana ne yaşadığını neler yaşayacağını biliyorum o kdr dedi :))) ama işlem felan da yapıyormuş

aman sakın yanlış anlaşılmasın reklam felan yapmıyorum okudum öyle yazılanları sadece öyle bilgi amaçlı yazim dedim

İste kapida bekledigini bile dememen gerekirdi. CunDku farkinda degilsin belki ama uyelerin disinda bile binlerce kisi bu siteyi takip ediyor sozunden etkileniyor. Fali cikmadi diyebilirsin ona laf edersek adina avukatlik diyebilirsin ben burda insani bir durumdan bahsettim hastanede oldugunu ogrendigin halde gelmis lafini etmissin bu yazilanlarin silinmediginin bilincinde olmasin. Avukatlik falan bunlar mahalle kadinlarinin isin icinden cikamadiklarinda karsisindakini susturmak icin basvurdugu kelimelerdir. Sevgilerle

Sansen ben kapıda beklediğimi dilediysem burda ben onun falına ilgili birşeyi dememiştim melis icinde konuştum niye çıkmadi kimse özellikle devamlı Didem'i savunuyorsun kapıda kaldığımı derken sana sormayacağım yazdığımı ozandan melis icinde yazdığımdan etkilenirler herkez burda hür fikirlerini tecrubelerini der:45:

bir çok sayısını bilemeyeceğim kadar türkiyenin her yerinden falcı denedim şu an en merak ettiğim bursalı umut ondanda randevu almak çok çok zor sadece ayın 1 gününde randevu veriyor yani adamın ne müşteri nede para kaygısı var

Bekliyoruz hbrlerini, iletisim ve nerde ne kdra baktigini :)

Ask icin laf kafe kuzeye git cok iyi bildi benimkini hemde tarihi gunu gunune tuttu. Didem uc vakitte iyidir bastan begenmesen bile diger arkadaslar gibi sonradan bir bir anlarsin ciktigini

dideme baktırdım ve vasat dedim. o kadar genel bi faldı ki çıkıcak bişi dahi sölemedi diyebilirim.
ne demek sonradan anlarsın çıktığını ?
olur sende tutmuştur, çıkmıştır ama beğenmeyenlere sürekli bi gönderme yapmayınız lütfen!

Ranayı sormuşsunuz ben memnunum ama olumsuz 1-2 yorum geçti burada ama klasik muhabbettir ya fal elektrik işidir diye :)
Yine de isteyen olursa telini veririm, genelde taksim m.köy tarafında bakıyor tel ediyorsun geliyor.

merhaba ciltirik... rananın nosunu atmışsın tşk ederim msj hakkım yok cvp yazamadım ama berrinderen de msj atmış banada gönderebilir misin die cvp yazamıyorum ona da gönderebilir misin :37:

Back
X