İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Burak telefonu gönderebilir mi bilenler??

herkese merhaba,
dun basıma gelen birseyi anlatmak istiyorum. bir arkadasım emre diye bir falcıya götürecekti beni. ben ilk kez gidiyorum tabi girdik kahvemizi faln içtikten sonra beni çagırdılar gittim oturdum merhaba falan derken arkadasım geldi bu emre degil falan diyince kafe karıstı bir anda. meger benim arkadasın tanıdıgı falcı emre cıkmış ordan adamlar onun adıyla tanımayanlara fal bakıyorlarmış. neyse biz cıktık tanıyan birini aradık baska bir kafeye basladı dedi oraya gittik kosa kosa:) oradanda ayrılmış kendi yerini açmış adam.. sorduk nerde diye ama söylemediler nerede olduğunu bilmiyoruz falan dediler..baktıramadan döndük bide bisürü kavga gürültü :)

arkadaslar kafelerin ismini yazmışlar ama ben yazmak istemedin sonuçta insanlar çalışıyor oralarda. uyarmak istedim kandırılmayın diye:) birde falcı emrenin kafesi nerde bilen varsa lütfen yazsın bende bulmaya çalışıyorum

kızlar sürekli bu konuyu tkip ediyorum bende bisürü falcıya gittim hepsinden umudu kestim nerdeyse çoğu yalan gibi ama damlalar tugbayı bi arkadasım cok ovdu yakın zamanda giden varmıdır ? bide bahsettiğiniz burak onceden asmin cafedeydi iki arkadasım ondan cok memnunlardı bende ona 1 ay once gittim dediklerinin birazı cıktı daha bekliyorum yeniden giderim belki hayatım çok karışık ama 8 18 28 tarihlerinden birinde bişey demişti 28 inde oldu ona çok şaşırdım ben.

Arkadaşlar selma toprak'ın ve mercan sayhan'ın telefon numaralarını ve ne kadara baktıkları hakkında acil bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim

arkadaşlar telefon numarası olan varsa özelden bana mesaj atabilir mi?

Bende mercan sayhanın var şimdi atıyorum msj olarak:) gecen hafta baktırdım kendisine.
Dün de meşhur buraka telde baktırdım 10 dk sürmedi bile sizlerde de öle mi oldu arkadaslar?? Bir de mercanla çok paralel şeyler söyledi sadece zamanları tutmuyor. Çok pembe tablo ama:/
Ama selma toprakı da duymuştum yıllar önce, o nasıldır acaba?

hiç beğendiğin falcı çıkmadı mı?

burağa baktırmayı bende düşünüyorum ama daha yeni fal baktırdım biraz zaman geçsin bide sizlerden gidenlerden yorumlara göre gidicem bende.

arkadaşlar zaman zaman dedikleri çıkan falcılar var. fakat daha sonra baktırdığımda söyledikleri çıkmadı.
son 3 ayda işimle ilgili sorun yaşıyordum. tüm falcılara göre şu anda milyonerdim. ama işsiz kaldım.

şahane diyebileceğim ; tesadüf eseri tanıştığım gaziantepli bir bayana baktırmıştım. süperdi fakat kendisi ümreye gideceğini fal bakmayı bırakacağını söylemişti.şimdi ona ulaşamıyorum. söylediklerini birebir yaşadım. çok mantıklı ve hisleri kuvvetliydi. bir kere baktırdım 6 ay yetti.

anadolu yakasında ajlan var: fena değil tutarlı pembe tablo çizmiyor . mantıklı .yaşam koçu gibi.

genelde emelim cafe de çalışan yiğit zaman zaman tutarlı şeyler söyledi fakat son baktığı fallar çıkmadı.

bahçeşehir nisa söylediklerinin bazılarını yaşadım. eğer keyfi iyi ise sözleri tutarlı . nisa ya baktırıpta çıkan arkadaşlarım oldu.
fakat yüreği yumuşak . kötü şeyler görsede söylemiyor. iyi bir zamanı yakalamak gerekiyor. kendisi ile ilgili problemleri olduğu için kendini fala vermiyor.

kızlar trakya bolgesınde fatoş isminde bir falcıya baktırmıştım,bu hatunu duyanınız gorenınız bılenınız varmı? ben ona 2 ocak 2011 de fal baktırmıstım soyledıgı bır kac seyı yasadım,bazıları ıse tutmadı,ama falı etkılemıstı benı,numarası arkadasımda vardı cok ısrarla ıstememe ragmen cesıtlı bahanelerle vermedı.. gorenınız duyanınız varsa bu hatunu benı bılgılendırsın......

Canım bu bahsettiğin anadolu yakasında ki Ajlan hangi kafe de nerde ve ne falı bakıyor?bilgi verirsen sevinirim..teşekkürler.

Arkadaşlar selma toprak'ın ve mercan sayhan'ın telefon numaralarını ve ne kadara baktıkları hakkında acil bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim

her ikisinin de iletişim bilgileri facebook da ve web sayfalarında var....
baktrdıktan sonra yorumlarını paylaşırsan seviniriz...

hazır boş vaktim çok ben de fal deneyimlerimi detaylı bir şekilde paylaşayım sizinle taa ilk günden bu yana olan:

Elmira: Falı gerçekten etkileyiciydi. An ve geçmişle ilgili benim dahi bilmediğim bazı şeyler söyledi ki sonradan hepsinin doğru olduğunu öğrendim. Babamın durumunu dahi tek söyleyen falcıydı kısacası favoriydi. Ancak esas konuda verdiği tarihin üzerinden baya zaman geçti ve OLMADI.

Symbol Nesil: Adam dönmeyecek dedi haklı çıktı. Yeni biri var dedi. Zaman doldu. OLMADI

Lafcafe Kuzey: İsim söyledi evet ama ddaha önce de belirttiğim gibi isim zaten atsa tutar o derece. O da döndürmüş, evlendirmişti tabiki. OLMADI

Asmin Burak: Enerjisi ve farklı yorumlarıyla beni cidden etkilemişti. Bazı tarihlerde mesaj atacağını söylemişti OLDU.Geri dönecek ancak sonra sen sepetleyeceksin demişti bu malesef OLMADI. Ama bu konuyla alakalı bir tarih vermemişti diye hatırlıyorum. Geleceğimdeki insanla ilgili 2 isimli olacağını söylemişti henüz bir numara yok ama bekleyip göreceğiz olursa kendisini kutlayacağım. 11.ayda zam alacağımı söylemişti işten çıkarıldım, 11.aya da girdik malum umuyorum ki yeni işimin daha yüksek bir maaşla olacağını görmüş olsun onu da göreceğiz. İşyerindeki bir adama dikkat etmemi söylemişti, yalan söyleyerek ayağımı kaydırmaya çalışacağını ısrarla belirtmişti tam da dediği gibi OLDU. Kısacası pek çok söylediği gerçekleşti, bazılarının vadesi var. Ben baktırdığım dönemde ünü henüz yayılmamıştı ve iyiydi şu an nasıldır bilemiyorum ama denemeye değer.

Beyire Hanım: Söylediği tek bir şey gerçekleşmedi bazılarının da tamamen tersi oldu hiç bulaşmayın

Damlalar Buse: Adamı döndürdü OLMADI. senin işyerinde problemlerin mi var diye sormuştu, hayır dedim. Sana iş değişikliği görünüyor çok yakında dedi. He ablam he dedim, 1 hafta sonra işten çıkarıldım. Bir de babamın vefatını söyledi. Ama bu ikisi hariç başarılıydı diyemem, ağzından çok laf alma çabası var.

Bakırköy Fincan Şenay: En berbatlardan biriydi, parasını ödemeyesim gelmişti.

Melekler kabarık siyah saçlı bayan: Bu en kötüsüydü. Benim ısrarla inşaat mühendisi olduğumu idda etmişti. Hayır atıyon bari bu kadar net şeyleri atma dimi ama

Çerkezköy Semra: Dolandırıcı sakın ha önünden bile geçmeyin.

Kadıköy nostradamus adını hatırlayamadığım sarışın bir bayan:bir arkadaşımın zoruyla laf olsun diye gitmiştik.seneler önceydi hiç ortada yokken bana esas oğlanın adını, mesleğini ve çok çok yakın zamanda benimle iletişime geçeceğini ve geleceğimin onunla olduğunu söylemişti. bu ne saçma fal diyip masama geçtikten 10 dk sonra bahsettiği insandan mesaj gelmişti ve ben buna rağmen kondurmamıştım. dediği gibi oldu geleceğimin onla olması hariç şimdi düşünüyorum da belki o gün o falı baktırmamış olsaydım, ne bu ilişkiye bu kadar anlam yüklerdim hatta belki de mesajına bile cevap vermezdim ve hiçbir şey başlamaz böylecede benim hayatımın içine edilmezdi

Uzun lafın kısası arkadaşlar. Fallara döktüğüm paralara gerçekten acıyorum. Ayrıca inanıp anlam yükleyerek belki de hayatımı kendi kendime çıkmaza sürüklemiş olduğum ihtimaliyle yüzleşiyorum. Ben kendime bir söz vermiştim dönerse ekime dönmezse ....... diyerek.Kasım ayının hepimize çok çok iyi gelmesini diliyorum. Mucize bir falcı çıkana kadar da artık bulaşmıyorum. Öpüldünüz..

canım ben o sitede baktırdım bi çok kişiye pembe tabloyla geri gönderiyorlar seni.. nehir demirel mevcut durumunu anlatıyor gelecek için dedikleri çıkmadı,ece gülen gelecekle ilgili dediği 1 şey var aralık ayı içinde olursa yazarım çok pembe tablo çizmez,ışık şafak vasat herşey ok güzel olucak yazıp gönderiyor,neşe özışık güzel baktı kız edebiyat yapmıyor olayları anlatıyor dediği bir şeyi yaşadım. birde son baktırdığım ata diyar diye birisi var dedikleri gerçekten baya tutarlıydı gelecek için dedikleri çıkarsa mutlaka yazacağım ..ayrıca sesli fal bakıyor bu dahada güzel birşey diğerleri gibi yazılı değil.emir adalıyı çok merak ediyorum o sitede ama bir türlü baktırma fırsatım olmadı yakalayamıyorum

arkadaşlar bir süredir takip edemiyorum ama yeni birini daha okudum yorumlarınızdan; Burak...nerede bakıyor acaba, bir de meldas, minikdepresif ya da tlf unu bilen ve msj hakkı olan diğer arkadaşlar bana numarasını atabilir misinz? çok teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…