İstanbul'da Fal - Falcılar

senle baktırdıgımızda bana sölediklerinin hepici çıktı
şimdi kriitik bişi söledi kısa bi tarih çıkarsada , çıkmazsada yazarım ki çok möhim bi olay

benim daha Burak a gitmek için fırsatım olmadı ya ( giden arkadaşlar paylaşabilir mi çıkanlar var mı ?

cnm nısa nerde bakıyor

Canim cok tsk edecegim fakat numara kullanim disi diyor ((((( baska var miydi numerosu? :/
burak numarasını mı değiştirdi?

kızlr burağın dedikleri ben de çıktı.Verdiği tarihler benim için çok önemli eğer tutarsa yazarım.. Sizde eğer tutarsa tarihleri yazın çünkü ben tarihlerin günü gelene kadar meraktan duramıyorum

kızlar uzun zamandır fal baktırmıyordum en son melekler kahvesı cana 1bucuk ay once baktırmıstım gayet basarılıydı 2gun oncede buraga baktırdım kısa ve oz baktı kendısı anı ve gecmısı guzel bılıyor gelecekle ılgılıde allah bılır ama kısa bakıyor tek eksıgı bu merak eden baktırabılır kotu degıl

kızlar burağın numarasını bilen biri mesaj atabilirmi yine yazıyorum umarım biriniz atarsınız mesaj hakkım yok

cnm nısa nerde bakıyor

arkadaşım nisa bahçeşehir aşiyan cafede bakıyor. tarotta iyi. kahve yi önermem.
Nisa yı gerçekleri söylemesini istersen pembe tablo çizmiyor.
genelde falcılar pembe tablo çizmedikleri zaman müşteri kaybettikleri için olumsuz olsada olumlu gibi konuşuyorlar.
ajlan anadolu yakasında oda fena değil. ajlan cafede şu anda cafede bakmıyor. buluşup fal baktırıyorsun

arkadaşım güneşli sedaya gitme tamamen fosss. sana kagıda sorularını yazdırıyor. sonra o kagıdı yırtıyor. eline veriyor. sonra arkanı dönüyorsun . dua okuma bahanesiyle arkan dönükken yırttığı kağıttan sorularını okuyor.t

panik yok kızlar :) en geç yarın telefonu kendine gelir burakın. arada hattında oluyo :)
ay sekreteri gibim oldum :)
tarihlere takmayın , valla takınca olmiyo :)
benim işyerim sağolsun hiçbişeyi taktırmıyo , bi işi takıyom şu aralar

MERHABA KIZLAR
Daha önce bakırköyde madonoz kafede sonrada bahçelievlerde tombak kafede çalışmış.
arkadaşım önerdi bir baktırdım bana senelerce yetti dedi. söylediklerinin yaşamış ..su falı bakıyormuş.
ona baktır başka falcı arama dedi o kadar iddialı .. çok merak ettim

nasıl ulaşırız acaba bilen duyan var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…