Ya kizlar sagolsun minik sayesinde ben de buraga baktirdim. Hatta minikte eslik etti. Bu buragin bana soyledigi tek birsey bile cikmadi. Hic mi bisey cikmaz ? Sasirdim. Benle elektirgi tutmadi herhalde. Burda sayfalardir bir burak firtinasidir gidiyor.
Bari gidenler yakin tarihtekileri en azindan bildimi diye paylassin lutfen.
numarayı yolladım canım :)
arkadaşlar zaman zaman dedikleri çıkan falcılar var. fakat daha sonra baktırdığımda söyledikleri çıkmadı.
son 3 ayda işimle ilgili sorun yaşıyordum. tüm falcılara göre şu anda milyonerdim. ama işsiz kaldım.
şahane diyebileceğim ; tesadüf eseri tanıştığım gaziantepli bir bayana baktırmıştım. süperdi fakat kendisi ümreye gideceğini fal bakmayı bırakacağını söylemişti.şimdi ona ulaşamıyorum. söylediklerini birebir yaşadım. çok mantıklı ve hisleri kuvvetliydi. bir kere baktırdım 6 ay yetti.
anadolu yakasında ajlan var: fena değil tutarlı pembe tablo çizmiyor . mantıklı .yaşam koçu gibi.
genelde emelim cafe de çalışan yiğit zaman zaman tutarlı şeyler söyledi fakat son baktığı fallar çıkmadı.
bahçeşehir nisa söylediklerinin bazılarını yaşadım. eğer keyfi iyi ise sözleri tutarlı . nisa ya baktırıpta çıkan arkadaşlarım oldu.
fakat yüreği yumuşak . kötü şeyler görsede söylemiyor. iyi bir zamanı yakalamak gerekiyor. kendisi ile ilgili problemleri olduğu için kendini fala vermiyor.
burak numarasını mı değiştirdi?Canim cok tsk edecegim fakat numara kullanim disi diyor((((( baska var miydi numerosu? :/
Canim cok tsk edecegim fakat numara kullanim disi diyor((((( baska var miydi numerosu? :/
cnm nısa nerde bakıyor
ben de bugüne kadar bir çok kişiye fal baktırdım çoğu fos çıktı. kadınlar ve melekler kahvesi, monalisa cafe, damlalar, bi melek ve adını hatırlamadığım bir çok yerde baktırdım kimileri geçmişi bilse de geleceği bilen olmadı. daha dün tavsiye üzerine sıla türkü evinde bir kadına baktırdım meryem ya da melek isminde. arkadaşım gitmişti her şeyi birebir bilmiş şok olmuş vs ama benimle ilgili birçok şeyi o da bilemedi. bu cafelerin içinde symbol en iyisi gibi yine. symbol de tarık ve nesil güzel bakıyorlar. tanımadığım ama hoşlandığım bir adam vardı nesil adamın bütün karakter özelliklerini dökmüştü hepsi de tuttu ancak gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı. tarık da durum analizinde iyiydi, o dönem birlikte olmayı düşündüğüm biri vardı onunla olmayacak demişti ve o zaman kesin olacağını düşünüyordum ama gerçekten de olmadı. haftasonu güneşli seda'ya gitmeyi düşünüyordum ama forumu okuyunca vazgeçtim açıkçası. herkes olumsuz yazmış. anladığım kadarıyla burak iyi diyorlar merak ediyorum acaba burak'ın numarasını bilenler bana özelden gönderebilir mi? çok teşekkürler şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?